huncut világ Creative Commons License 2024.05.17 -3 1 1295939

Meg akarsz hazudtolni engem, közben meghazudtolod saját magad, mindezt advo bősz bólogatása mellett.

 

Beírtál egy linket, és ezt írod. "Igen, pontosan te allitottad, hogy baloldali volt!"

 

Hát akkor én beírom komplett az egészet ami a te linkedben van.

 

"huncut világ  28 órája   -1 1 1295676

Ezért alapított olyan iradalmi kört, aminek "Szivárvány" volt a neve. Meggyőződéses progresszív liberális aktivista volt, a nézetei alapján. Amatőr költő.

 2016-ban egy drogos nagyon megverte őt, a cigányokról valóban rossz véleménnyel volt. A pár mondat amit letartóztatása után mondott, tulajdonképen az ellenzék propagandája köszön vissza."

 

Akkor te vagy a soron, hol állítottam ebben, hogy baloldali? Még csak esetleg véletlenül el sem írtam magam.

 

 

 

Egyébként is szégyellhetnéd magad, mert tudsz szlovákul, és nagyon jól tudod, hogy nincs igazad. Advonak és másnak még elnézem a hibás következtetéseket, információkat, mert csak hisznek neked és más félremagyarázásoknak, és a megszokott magyar címkézésnek. Persze tudom, voltak elinte olyan médiaigyekezetek, hogy valahogy oroszbarátnak vagy szélsőjobboldali szélsőségesnek feltüntetni a merénylőt, de mára már tényleg teljesen nyilvánvaló, hogy ellenzéki gondolkodású volt, sőt már 1989 előtt érdeklődött iránta a csehszlovák titkosszolgálat, a legújabb hírek szerint. Feltételezem nem azért, mert szovjet-orosz barát volt. Jelenleg támogatta a jelenlegi ellenzéki politikai irányvonalat, ez is világos. Amúgy nem is értem ezt az igyekezetet, hiszen kattant agyú bármilyen oldalon lehet.

Előzmény: M.Zoli (1295929)