idooogeep Creative Commons License 2024.05.16 0 0 18891

Ősi idegenek!  
Már itt is sokszor beszéltünk, hogy elképzelhető-e, hogy távoli múltban idegenek, vagy ahogy hívják őket ősi idegenek jártak már földünkön.

 Egész sorozatok készültek létezésük bizonyítására, bár  ezt most már végiggondolva eléggé manipulált az egész sorozat.

Engem egy dolog ami meggyőz az alábbi.  Persze alapállásól én egy egyszerű gondolatmenet  mentén is hiszek létezésükben:  Miért mi lennénk az egyedüli kiválasztottak a végtelen Világegyetemben?

Tehát, amit elfogadok létezésük bizonyitékaként:


Pumapunku

Pumapunku, vagy különírva: Puma Punku egy bolíviai fennsíkon, 3850 méteres magasságban, egy közel 14 hektáros területen fekszik, a Titicaca-tó közelében. Pumapunkuban mintegy ezerötszáz évvel ezelőtt templom állt, melynek hátramaradt kövei Dél-Amerika legnagyobb történelmi rejtélyét jelentik. A geometrikus mintájú kövek megmunkálása annyira precíz, amit ma számítógép vezérelte lézerekkel is nehéz utánozni.

És ehhez kapcsolódik még egy másik képsor is- valahol az is Dél-Amerikában található, ahol házgyári elemekhez hasonló, kőből megmunkált elemek sorakoznak egymás mellett, és  pár centiméter átmérő lyukakkal vannak ellátva  precízen mindegyik ugyanazon a helyen, tehát valami illesztési célt szolgáltak. Itt megint előjön az a kérdés, mivel készítették ezeket a lyukakat?  Ezek is állítólag olyan simára vannak megmunkálva, hogy elkészítésük  a jelenkor embereinek is problémát okozna.

Nos én elsősorban ezek miatt hiszek egy nálunk fejlettebb túdásu, nem a mi Földünkről származó faj létezésében.

Előzmény: erobika (18890)