kutyara der Creative Commons License 2024.05.16 0 4 5739

ne erzem magam kulonosebben megcafolva

kiszálazhatjuk ezt a vegtelensegig h benyomas szinten kinek mi a megitelese,de ha erre azt mondom az az ifi azert volt dream team mert akkor mar masodik eve tudatosan dream teamnak volt epitve pataitol tatutol barkitol fuggetlenu,akkor hazudok???

a tavalyi szezonba meg szerintem(aztan ez lehet persze jokis vitaindito....) ugyannak a koncepciotlansagnak lattuk a legvilagosabb oldalat mint aminek iden a legsotetebbet...a ketto kozotti 10+helyes skala meg a betudhato a keretek kozti kulonbsegnek!!! a tavalyiak jobbak is voltak meg seruletk sem voltak ennyit... de ott is ugye emlekszem szolnokon mennyire kellett az a chambers harmas,majd az alba ellen sok kozunk nem volt semmihez ,az a zete meg nemnagyon akart mar kosarazni.

de persze ha az idei szezon csak fele(!!) annyira lett volna okes mint az elozo,nem biztos hogy lenne edzokrdes.... de  szerintem egy jobb kerethez(tavalyi) meg egy sokkal rosszabbhoz (idei) sem tudott barmi olyat ami hozzatenni ami abbol organikusan ne kovetkezne akar nelkule is...

amig cizmicnel,toninal,potocniknal stb. folyamatosan ereztem hogy a keret a sajat maximama korul v felett jatszik (mert olyanok a szerepek a hierarchia a taktika a jatekhivasok stb.) addig ezt tatu egyik csapatarol sem lehet minden ketseget kizaroan elmondani (megintcsak szerintem)

 

meg ugye kerdes ilyenkor az edzo nezopontja is...lathatoan tatut nagyon megviselte ez a szezon a legtobbunk valoszinuleg sokkal jobban szetfeszulne fele ekkora stressztol is...sokszor sajnaltam annyira tehetetlenul volt idegbeteg a hianyos lyukas kerete meg a sylla szintu toketlenseg miatt. nem lenne meglepo ha barki kerne fel barmire is pihenni akarna.

Előzmény: kwest (5737)