Vjacheslav Creative Commons License 2024.05.15 0 0 422425

Schön új poszton játszik. Nem támadó, hanem szárnyvédő lett, gólpasszok még csak csak jönnek tőle. A védőmunkája, ami javult.

Az idei évben visszakerült Rossi noteszába, de azon a poszton ahol jétszik fixen ott van Kerkez, és Nagy Zsolt.

 

Dárdai meg az utolsó fél évben nyujtott csak olyan teljesítményt, amivel várhatta volna a meghívót. Bár én még így is inkább őt raktam volna tartaléknak, mint Lisztest. Ő fejben nagyon szétesett mióta aláírt Frankfurtba.

 

Ami viszont érthetetlenebb, az az, hogy amíg ősszel fej fej mellett volt TB, és Szappanos forma alapján, addig elöbb ezt az egész szezonra ki tudta tolni, míg Szappanos tavasszal több meccsen is leolvadt, és pontok mentek el rajta, ráadásul sérülés miatt is kihagyott meccseket. Rossi azon kijelentése, hogy "jó teljesítményt nyújtott a Puskásban, aztán a Vidihez került és volt olyan időszaka, amikor vissza kellett találnia magához. A szezon második felében kiváló teljesítményt nyújtott," Ez körülbelül az első meccs bemelegítéséig tarthatott, mert miatta vagyunk kb dobogón, szóval itt nagyot lódított Rossi, hogy valahogy próbálja Szappanost betuszkolni a csapatba.

 

Valahol várható volt, hogy lesznek játékosok, akiknek ez egy jutalomjáték is lesz egyben. Nem véletlenül volt a csapat mellett pl Szappanos, vagy KZS is sérülten a válogatott meccseken, és ment a csapattal vacsorára közös programokra.

 

Rossi komunikációja kifelé nekem most unszimpatikus volt. Ha azt mondja, ami a vaóság is, hogy neki a csapategység a fontosabb egyes esetekben, és Szappanos a csapat tagja, akkor azt el is fogadná az ember.

Előzmény: kannibál Kovács (422420)