fazd Creative Commons License 2024.05.13 0 0 96882

olyan sok jó, reagálásra érdemes hozzászólás érkezett, hogy külön-külök nem is címeznék meg senkit a viszontválasszal, inkább kimegy egyben az egész. :)

Joselu. róla folyamatosan az a hír járja Hispániában (puszi Norbi), hogy marad. és mint @pepe_pepe is írta, nincs hová ugrálnia. ő ízig-vérig madridista, aki pályafutása legvégén éri el legnagyobb sikereit, és mivel két csík kölyökrágóért elhozható, szerintem el is hozzuk majd. percekre még akár jó is lehet. 

Endrick. ahogy @Lucas8 kolléga fogalmazott, a srác nyilván nem Castilla-kompatibilis, vagy maximum csak annyira, mint amennyire a Vini-Rodrygo páros volt anno - beszoktató jelleggel, mint a húgyozni tanuló kismacskák. egyetlen árva hír nem szól arról, hogy esetleg kölcsönadnánk, úgyhogy szerintem ő ha ugyan kevés játékperccel is, de az első keret tagja lesz. aztán majd csereként szerez 3-4 gólt az első szezonjában, de legalább az edzéseket végigdolgozza. innentől ez már csak okoskodás, viszont nem tartanám hülyeségnek Portugáliába (Sporting vagy Benfica) lepasszolni egy szezon erejéig.

 

Güler, Brahim. maradjanak, egyértelmű. @zico82 kollégával értek egyet, simán ki lehet próbálni őket (főleg a kis janicsárt) középpályásként, Pintus mester meg majd gondoskodik az ehhez szükséges fizikum megteremtéséről. amit @Lucas8 írt Gülü szenvtelenségéről abszolút helytálló - a csávó vagy focista lesz, vagy sorozatgyilkos. a Granada ellen is úgy örült a góljának, mint ha csak hetesként megdicsérte volna az oszályfőnöke, amiért letörölte a táblát (ezért lesz belőle nagy játékos). 

 

Rodrygo. és igen, továbbra is nagy kérdés. eladni most tuti nem fogjuk, de egy nalátod-ban mernék rá fogadni, hogy hosszú távon ő lesz az első távozó (nagyon jó pénzért).