idooogeep Creative Commons License 2024.05.13 0 0 18879

Szia!   Én úgy gondolom, hogy Bajkálifóka hozzászólásai tudatosan történnek. Nem véletlenül kerül a helyére, ami odakerül.És azt el kell mondani, mint a Te példádból is levonható következtetésként: mindig elgondolkoztatják az embert..

Én a magam részéről ezért is értékelem nagyra a betett hozzászólásait.  

Gegnap sokat dolgoztam a kertben- pótolandó a hatalmas elmaradásaimat- és kellőképp elfáradtam.  Mire ágyba kerültem, már javában ment a sorozat, így az elejéről sajnos le is maradtam. Viszont  megint kaptam egy olyan infót amivel nem tudok mit kezdeni. 
Ez a terület számomra teljesen ismeretlen, tudok létezéséről,  és ennyi.  A lényeg:  elhangzott egy olyan, hogy a Földön korábban 7- esetleg 8 emberszerű lény létezett., melyből végül is csak a mi fajtánk maradt fenn.  A tudomány most már sok olyan dologra képes, ami  ezer, de még  szerintem száz éve is elképzelhetetlen lehetett.

Elkezdték a tudósok vizsgálni a DNS-ek keletkezését, a mostani emberek generációkra való visszavezetését.
Állítólag- sőt megismétlem ÁLLÍTÓLAG találtak olyan elemet, ami 9 milliárd évre vezethető vissza.  Hogy ezt hogyan állapították meg  elképzelni sem tudom mondom ehhez a témakörhöz abszolút tudatlan vagyok.

Ami viszont azonnal szeget ütött a fejembe- persze az övékébe is- a Föld állítólag 4,5 milliárd éve keletkezett. Na most ez a két időpont elképzelhetetlenül távol esik egymásól,  és ebből természetesen azt a következtetést vonták le, hogy az emberi faj nem származgat a Földről. Tehát: végkövetkeztetésként az idegenek valamikor beavatkoztak a DNS-ünkbe, létrehoztak valamelyik földi élőlényből a rájuk hasonlatos alakokat.

Ezek lennénk mi.  Végkövetkeztetés: most már biztos, hogy az idegenek léteznek, és  a Földet, mint valami laboratóriumot használják.

És szóba kerültek azok az emberek is, akiket az idegenek éjszakánként elraboltak-elég jelentős a számuk- és ők állítják, hogy rajtuk is valami kísérleteket végeztek. 

És végül jött a nagyágyú-  A Földön jelenleg sok olyan gyerek él, akik  rendkívüli képességekkel rendelkeznek, ezekkel a létező kormányok (USA, Kína, gondolom Oroszország és valószínűnek tartom a többiek is)  folytatnak kísérleteket, hogy honnan származik ez a tudás....
És a csattanó:  ráadásul az adás végét is elaludtam....

Előzmény: erobika (18878)