In Lak'ech Creative Commons License 2024.05.12 -2 3 831285

Amennyiben az emberi faj számára szükséges feltételek egy bizonyos mértéken túl változnak, kihal a faj. Persze, ahogy mondod, ha a faj egyedeinek akár 0,1%-a is fennmarad, akkor velük a faj is. Ám az emberiség kihalása nem ilyen egyszerű történet (lesz).

Bár, ha belegondolok, és számba veszem, hogy milyen okok vezethetnek a kihaláshoz, a többségük nem globális ok. Azaz a bolygón akadhatnak olyan elszigetelt helyek, ahol maradnak feltételek. Ám az biztos, hogy az életben maradó egyedeknek nem lesz fenékig tejfel. Nem lesz primőr paradicsom, index fórum meg fürjtojás.

Én magamat szerényen a túlélni képesek csoportjába sorolom. Egyszerűen azért, mert tudok puritán módon, élni. Nagyon puritán módon. Ami nem csupán annyit jelent, hogy nem igénylem a légkondit (no persze az autómban 12 éve nem volt bekapcsolva a légkondi. És tudom, hogy ez esetben már amúgy is baszhatom mert rég tönkrement, és a vicceskedőknek üzenem, hogy nem is azért nem volt bekapcsolva, mert nem használom a kocsit. :-) Használom, ám csak akkor, ha tényleg nagyon szükséges. Klímadepis vagyok.)

Előzmény: Legbennfenntesebb Hentes (831238)