9dark_side9 Creative Commons License 2024.05.12 0 0 23155

ezt en sem lattam elore hogy ennyire magas pontszam kell

 

ugye erdemes ugy nezni hogy mennyit ert el a 2. helyezett tavaly pl. csak 84-et az Arsenal iden vagy ok vagy mi lehetunk 2. helyen kb. 87 vagy 89 ponttal, tehat ez mar egy nehezebb bajnoki ev, bar a tavalyit nehezitette a tobbfrontos harc meg a VB decemberben...

 

Pep erdeme hogy ennyit ki tudott hozni a keretbol a ket emlitett tavozoval na meg KDB 5-6 honapos nem vart serulese, illetve nemi formavisszaeses is tobbeknel ev kozben (Grealish, Stones, Dias)

uj vetelek pedig igazan nagyot nem robbantottak (pl. Palmer, Rice nagyot szoltak iden uj csapatukban bar Palmerbol ezt senki nem josolta volna meg meg a legoptimistabb Chelseasek se:D, vagy nalunk Haaland tavaly meg nagyobbat, ellenpelda a MU ahol legtobb uj vetel locitrom-dijas igazolas kb. nem is jutnak egyrol a kettore eredmenyekben)

Gvardiol is csak a vegere erkezett meg igazan, Kovacic es Doku pedig azert nem Gundo, Mahrez szint

 

az mindig fontos hogy az ujak mit tudnak hozzatenni, mennyit tudnak vallani, mennyi lenduletet hoznak, most nyaron alaposabbnak kell lenni majd es csak 2 jatekost hozni de az a 2 rogton erosites legyen a kezdocsapatban vagy hasonlo:)

 

Phillips, Nunes utan kicsit ovatosabban kell az alsohazi PL csapatok jobb jatekosait elemezni meg elhozni, inkabb nezzunk ra Bundesligara, onnan sokkal jobban bevalnak a veteleink (Kompany, Akanji, Gundo, Haaland, Sane stb. es nem is kurva dragak ahhoz kepest)

Előzmény: Ireland7 (23150)