DirkG Creative Commons License 2024.05.12 0 0 26571

Nincs lejtő, sík az egész kert. Van egy minimális rézsű egy virágágyásnál, ott van 1db fej, ez a legmagasabb pontja a rendszernek. Erre írtam pár hsz.-el lentebb, hogy ha ezt a fejet felhúzom kézzel, és tartom 5-10 másodpercig, akkor feljön a többi, és fent is maradnak (a többinél ezt nem tudtam reprodukálni). Ezt most jobb ötlet híján kiástam, de nem találtam a környékén problémát, vélhetően csak azért szól bele a dologba, mert ez a legmagasabb pont. A szűrőháza és a feje zsír új amúgy.

 

Végigmentem a körön, összeírtam minden fej típusát, és a variálhatóknak a szög beállítását. Ezeket utána a Hunter katalógus adatok alapján (2.1 bar-os értékeket nézve) összeadtam, és 72.73 liter/perc jött ki. Sajnos a csapnál nem tudom megérni a nyomást, de majd veszek hozzá eszközt.

 

Egyelőre két fejet ledugóztam, ezek maradhatnak is fixen így, mert nincs már rá rájuk nagy szükség (változott a kert, jobbára feleslegesen öntöznek ott). Ez megoldotta a problémát, legalább felügyelet nélkül mehet hajnalban a rendszer. De persze tudom, hogy csak workaround, majd jövő héten nyomozok tovább.

 

Nagyon köszi, hogy ennyit foglalkoztál a problémámmal. Egyébként annyira nem is idegsít, jó ezzel a cuccal pepecselni, meg tanulgatni.

 

 

Előzmény: nudli11 (26570)