RaWF Creative Commons License 2024.05.12 0 0 23149

köszönjük a nagyon értékes hozzászólást és öklendezést, vissza is mehetsz a kedvenc csapatod fórumára és ott harmad-negyedmagaddal meg is tudjátok váltani a világot.

 

nyomj még pár ilyen elcsépelt klisét mint divatdrukker... ha valaki 10+ éve hétről hétre nézi egy csapat meccseit az akkor mitől divat? részemről a kosárlabda az egyes számú sport, középiskolás korom óta vagyis 30+ éve vagyok Utah Jazz drukker, de összesen kétszer voltam kint meccsen mindkét alkalommal New Yorkban, tehát hazai meccsen sosem jártam ez is ugye divat drukkerkedés. City meccseket 2012 óta nézek rendszeresen, évente ha kijutok 2-3 meccsre az már jónak számít, az is vagy London vagy környéki agglomeráció zömében. Manchesterben hazai pályán össz-visz a 10+ év alatt 8 alkalommal lehettem kint, btw idegenbeli meccsre könnyebb jegyet szerezni ez alól talán a Luton a kivétel mert oda lehetetlen volt tárgyszezonban, és egyszerűbb is annak aki nem az Egyesült Királyságban él életvitelszerűen.

 

115! (onehundredfifteen)... keress rá arra a kedves kis videóra amiben két sportjogász elmagyarázza hogy miért ilyen lassú ennek az ügynek menete. teszem azt az egyik ilyen ok, hogy 78! (seventyeight) vádpont "bizonyítékai" digitális lopásból származnak és a zöm az 2009-2014 közötti időszakot érinti a lopás meg Angliában köztörvényes bűncselekmény jóval fajsúlyosabb mint a "failure to provide accurate financial information". szerencsére nem Arsenál fanok fognak majd dönteni, de addig míg nincs ítélet az ártatlanság vélelme megilleti a Cityt. az UEFA vizsgálat is milyen sikeres lett ugye.

 

"arab olajpénzek miatt vagy itt" te miért is vagy egy másik csapat fórumán? van Arsenál fórum az értékes véleményed írd meg ott veled együtt akkor már négyen lesztek a két normális arc mellé, így veled két tahó is. igazán jó arány magyar viszonylatba

 

a fociban sok pénz van, mindig lesznek gazdagabb és csóróbb csapatok. lehetne fizetési sapka luxusadóval mint az amerikai major ligákban, de az is a gazdagabb kluboknak kedvezne és azok draft rendszerűek.

 

nagyon ritkán írok más csapat fórumára, de milyen érdekes, hogy akár a Dortmund vagy a Juventus fórumon kérdeztem olyan játékosokról akik a Cityhez kerültek készségesen válaszoltak. elmondták a véleményüket az adott dealről, igaz nem is pocskondiázva mentem hozzájuk, vagy tavaly a BL döntő után az Inter fórumon leírtam a véleményem a meccsről, pedig kedd délután értem haza Isztambulból és addigra mindenki megemésztette már a meccset.

 

szóval a hiba benned van, akármennyi idős lehetsz egy fórumon, qrvára nem számít. lehetsz 16 vagy 86 ha tahó vagy úgy is kezelnek mint egy tahót.

 

 

Előzmény: AZ-Fan (23146)