Tonio 2.0 Creative Commons License 2024.05.12 -10 1 232018

Én is megdicsérem Klujbert, mert remek volt. Persze a Győr elleni mindig speciális, ezek előtt a meccsek előtt vért iszunk. Ez már Elek utolsó éveiben is megvolt, de Heine tovább tudta vinni.

Lekics, Klujber extra volt, Malestein is jó, de a többiek is nagyot melóztak. Olyan kiegészítő embereink vannak, pl a már említett Hársfalvi, Kisfaludy, akiket sokan hajlamosak lesajnálni, de jó, hogy itt vannak, mert hozzá tudnak tenni.

A kapuban jöhetett volna több, meg a végén Grétitől a ziccer, akkor még bravúr is lehetett volna, de így is szép.

2015-ben nyertünk utoljára Győrben, ez most nem volt messze. A Győr legyőzhetetlenségi nimbuszának végleg annyi, még akkor is, ha most ők győztek, már hazai pályájukon is csak szűken, némi szerencsével.

Jó játékosok, de nincs miért félni tőlük.

Hogy jövőre mi lesz, abba most nem mennék bele mélyebben - ez a csapat a korholásaim ellenére nagyon közel áll hozzám, a további játékospolitikánkkal kevésbé tudok azonosulni, mert igen is, ennyi, vagy ennél egy picivel több légióssal is helyt lehet állni (de azok szuperek legyenek + jó szakmai munkát felételezve, ami Heinével adott), nem igazán tetszik nekem ez a "vegyük meg, aki éppen aktuálisan menő külföldi a piacon" irányvonal, de ez van.

Azért remélem, a Debrecent is legyőzzük, szerintem fel sem merül, hogy bárkinek is ajándékot adjunk, mert mi nem a Mikulás, hanem a Ferencváros vagyunk... :)

Előzmény: Bamberg58 (232012)