egy hazafi Creative Commons License 2024.05.11 -2 0 16337

"fideszorban PROFI   revizio nem lesz"

 

Ha "fideszorbán" olyan profi lenne, akkor pedig lenne revízió, hiszen ő olyan de olyan sok okosságot mond: ő például tudja a tuti megoldást az orosz-ukrán konfliktus megoldására is, vagyis a békét. Ki gondolta volna?

Csak még az nem állt össze nekem, hogy ennek gyakorlati megvalósítása hogyan történne szerinte ebben a helyzetben, amikor az oroszok területeket akarnak Ukrajnából, az ukránok meg nem akarnak adni egy km2-t sem magukból? Tehát végül is mindkét fél akarja a békét, csak az egyik területileg megnagyobbodva a másikból, míg utóbbi területveszteség nélkül. Többek között. Mert azt még nem is említettük, hogy ki és hogyan térítse meg a háborús károkat, hogyan rendeződjenek az olyan vitás kérdések, mint az ottani orosz kisebbségé - vagy éppen a kárpátaljai magyarságé, mely már 1991-es népszavazása óta várja, hogy lazíthasson az Ukrajnával fennálló kényszerkapcsolaton.

Szóval "fideszorbán" erre is hivatkozva kérhetné a revíziót, latba vetve beszélőkéjét, és elérhetné a békés területvisszacsatolásokat, mint voltak is 1938-41 között.