Audista91 Creative Commons License 2024.05.11 0 6 4596

Tegnap este kicsit iszogattunk a feleségemmel itthon, beszélgettünk mindentől. Aztán valahogy a kúrásra terelődött a téma és feljött a fekete fasz. Mondtam neki nevetve hogy bele is halna egy olyanba mert elég szűk a puncija. A válasz igen meglepett.. mert közölte hogy volt már benne akkora fekete fasz mint az alkarja.

Nem akartam elhinni de csak faggatam hogy mikor meg hogyan. Hát megeredt a nyelve

18éves lehetett és bulizni voltak ahol volt egy társaság és volt köztük egy néger srác. Nézegették egymást a srác meghívta egy italra stb. Aztmondta teljesen felizgult mikor a felhívta magához. Fel is mentek megtörtént az eset. Életében nem látott akkora faszt alig fért belé és nagyon fájt neki de egyszerre volt fájdalmas és spriccelt az élvezettől.  Bő másfé órán keresztül kúrhatta és közben hagyta neki hogy többször is bele évezzen pedig gyógyszert sem szedett soha. Inkább elment másnap esemény utániért.

Először azthittem rosszul hallok mikor elmesélte aztán fel is idegesítettem magam hogy mekkora egy kurva de az ideg hamar átment valami fura felizgulásba.. Szerintem tegnap este volt életem legjobb dugása pedig 12 éve vagyunk házasok