repcsepista Creative Commons License 2024.05.09 0 1 1016

                                 UFOzzuummm... miEeee... Hullarablók -kárhozTatások a sötétbe, NapFényt -rájuk -a belükbe, nincs titok többet, a ti tokotok csak tököltök, tokótok?
                   1.: 5/9. A KÉP? -Ami itt? -van, mindent a bélbe az emésztőSZÉKikbe,CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT... sütő lereikbe, juhus -jóhus? -luhus? -na most ez a bélrendszerek, amiről a bél álmodik, a tök félék, de haragszom a töködre, mert rá futott a KukorIcám tövire? Zna itt minden ami emészthető, azaz bélrendszer, az csak növény félékkel, müködik? (mért lett rövid?) Zitt most ismétlem, nekem -neked -nekünk NNN... mert mi MAGYAR OK VAGYUNK ÉS MAGYAR RULL GONDOLKOZZUNK!!! Trőha előbb, hogy mindent a bélbe,(nyers anyag üzemannyag) semmit a szakszervezetekbe? -csak szag szervezeteik vannak, és ők a sötétben lav lav lóvé, laviroznak.Na ma ahogy jöttem vissza, most van a magyarok világAInk? Fita nekem egy hétfő reggelre, megmutatta nagyárpi nagyárpi nagyátpi na Nagy Árpink, hogy hol a határa magyarországunknak, itt ebbe a földi köritésben, és sokzor leritam a Mi is ufo-k vagyunk! -és fiteljad,mert az jöjjön elő, akit még szóval is vagy gonmdoláttal, na csak lat, azaz aki megtudja bántani ember testvérét (vak, vagy behunyta a szemét a szemét?) az lator, himringyó és dögölt? -dögölő, lőtt lőttek, na nem akkor halsz meg mikor ezt a burnyájukat ledobod, el dobod, hanem most itt az hogy sinkó de MOjOM? -na sinko deMayó, azaz 2024 Május 5? (fita a idöcsém szülinapja, de látt a ufon-kat? -és most ugy be van szarva, mint a szavas a folyó vizekre, na meg van dernedve, és most azért, fieljal a magyarokat, akik tul akanák élni a szoptatóiakat? -Santa Dik, nemec bakapotad? jah...) közelebről higy miEeee... Zna előbb,hogy itt mi,egy olyan, hogy mi ÖRÖK ÉLETÜEK -HÜ? VAGYUNK, és a vagyonunk a TUDÁSUNK, AZAZ A KÖRNYEZETHEZ ÉS KÖRÜLMÉNYEKHEZ, ALKALMAZKODNUNK KELL!!! ÉS AZ ÁRPÁDI PÁDRE ET PRO PÁTRIA LIBAMÁJ, MM5?-EGY HÁZ (NAP HÁZ HÉIZUNK? MOM5 MÁJUS FA MAGYAR ORSZÁG, LÁDD A VÉDELMÜNKET? -JAJA A TELJES KÖRPATKÓKÜHÜMEDNCE ÉS A NAGY HÜHÓ, SEMMIÉRT? Naz az árulóink, akik kula hulla koleboránsaik lettek a SÖTÉTEKNEK, azaz ŐK NYITOTTÁK KI A KAPUT, KAPUT? -NA HÁTSÓ, LÁDD GIRNYÓ GYERETEK BE??? Ugy hogy, ládd szó van rulla, hogy Babylonát, az allaguton,azaz a folyó -rácsait megnyitották a INVÁDOROKNAK, és kész? -A SÜTMÉNUK? KIK A HIBÁSOK, na az hgoy dőzsölnek, részegeskednek és KEGYETLENKEDNEK? Fita, gyerek valék, ma is az vagyok, és az hogy EGYENLŐSÉG -TESTVÉRISÉG -SZABADSÁG ELVTÁRSAK, és mind a mai napig, az MI ÁRULÓINK KÖZTÜNK VANNAK, ÉS AZÉRT KELLETT HOGY A FEKETE LEPLÜKET MAGUNKRA ÖLTSÜK? -AKIK MAG OD, AZAZ HA NINCS? SZOTYOLA?
                   2.: Most ez a gyerkéinknek, és itt belül fognak le állitani, ami hihetetlen (volt olyan, aki alláh irta volna Triánont?-van?) hogy mindent ami a magyarRA emlék is, TÖRÖLNEK? Nincsak én itt Prohászka Ottokárunk, a mi kárunk árunk? -de ha ténleg a WarjujAIk károgása, azt te bedugod a füled, vagy NE KÁROGJ.VAGY BELÉTEK A BELETEKBE BELTELEK NUKIZUNK? Zna hogy hogy... ládd Május5? -sinkó de maya? M5? -zna ez nagyon frontos hogy minden magyar gyerek, ha olyanok nem lesztek?- akkor nem lesztek, de egyáltalán lesztek, mit esztek?-eszeveszett esztelenkék? trÖha M5 (fita az bhrits izé?) vagy MOM5? UGYNIAS NEMCSAK MOM BENNEM,HANEM AZ ÖRÖK EGÉSZ VILÁGMINDEN S ÉG, AZAZ MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? VILÁGEGYETEM BEGYETEM, EGYETEK, NŐLJÖN MEG A BEGYETEK, BÖGYŐTÖK? Savval bizzel bazalt gazzal, nyári hegedühvel, most MI ÖRÖK JÉZUSÉN -ÉNJÉZUSA? Fita itt MUSA? MOMUSA LENNE A MAGYAROK GYÜLI HELLE, AHOL AZ UK-ÁSÓKAT,TOROK METSZŐIK DE DSZINÓ TORR... ORGIÁIK, JAJA ARANY BORNYUSTYUK, fita,miért kell ezeKÉNEKnek ÓRIÁS VASBETON VAGY KÓ HALMAZ BUVÓHELLEK? JAJA FÖLDALATTI BUNKEREIK warrosaik, na most a Holdong is? ÉS MOST EZEK AKARNÁK BINKERÓZNI MOZNI A UNIVRZEKET? Za te ha magyarok Ivadéka vagy, most TE IDE BE LE LÉPTÜNK,A FAL VÉDŐRŐL, és már pedzettem, hogy EGY OLYAN MNIT A KONEKTOR, ELŐBB A SZÜLEINK KAPCSOLNAK BEBENNÜNKET, na most, zitt azonnal, minden ENERGIÁNKAT TÖRÖLTEK, (és most azzal, hogy amivel te brejöüttél, azzal a fényed szipolyozsák, fita mnden ami tudomaNUK midnen a te müved? -nem tudod mit pinánálsz, hanem éovezni akarNÁD a BANÁNT?) KIVÉVE AZ ÉLNI AKARAT, AMI MOST TUL KELL ÉLNED, MINDENKID MINDENKIT ÉS MAG-AD? MAG AD? NEM TUDUNK SEMMIT, KIVÉVE ÉN AZZAL JÖTTEM BE, HOGY Mi is ufo-k vagyunk! Fiteljal, mert EZ ÖSZJÁTÉKUNK, ÉS MI IS kis gyerekek vagyunk, vagy nagy? -fenekek és fenekedünk? Sóval, ez az, hogy most én találkoztam egy az egyben a mi hozzánk legközelebbi rajunkkal,ami itt érdeske$$$...?- mert a 7 vezér? Fita, ez az hogy a magyarok mindig is el tudtuk hangyi a porhüvelyünket,(mert mi FÉNY MAGOK VAGYUNKMAGUK MAGUK?) ez a BbLila iratok, hogy akkor veszem fel,meg teszem le, ippoeg mikor nem akarom? -akarom, na meg a káróm? -zacskóját meg vakarhAtom?
                  3.: Amiket itt is, nagyjából leirtam, hogy apuÉNk, na most őket, talán az apai nagymamám legelől, (legelőre viszen?-nem van, le$$$...hiány semiben?) mert kisfiam,egy olyan unkát kértem, akit nem lehet megölni le lőni? Na most ez akkor is,jó jó hogy neked én mindig vagyok? -fita, igaz!!! Hogy ho ho hooo...whohhh...tartson meg hooo...az ő szent házában, mindenkor mindenkor óhhh... MM5? MOM5? Zna az aki vagy, de te is, most TELJESEN AZ OLYAN, HOGY A TE SAJÁT MAG AD VILÁGOD (VILLA -NEGRA) HANGOD VAGY! -MELLECSLEG SZÉT TÁRVA, AZ HOGY GOD, AZ TÉNLEG LÁDD AZ ÁLLATOK ÉS CSUSZÓ MÁSZÓ ÁLLATAIK MIJEN HANGOT OTT? -ZOOZOO ADNAK? Vicca, ezt nagyon meg kell LÁTNOD NOD FÖLDÉN? Zna apuÉNk, akiket megrögzött MAGYAR CSALÁDOK NEMZEDÉK ÖRÖKRE EL KÖTELEZETTEK,NEM KERESTEK (A RESTEK) ENGEMET KÖTÉLLEL, PIROS FEHÉR ZÖLD SZÁZ? (GYÁSZ) FITA R9GTÖN KÉT FELÜL ANGYAL,KÖZEPIBA BÜNDÖS BENDŐS KOTLSÁR,KI A BÜNÖS EB, FIZET? Zna most, itt az van,hogy LEHETETT HALLANI, na Fercsi bátyánk, HOGY AZ ÁRPÁD ÉS ELŐTTE TEMÉTESEK, MIT HAGYNAK RÁNK, HOGY ITT MIDNEN ORDITVA FORDITVA VALA, ami én, zitt tegnap előtt, a fiam, amiért érdemes lenne, az bőröd kockára tenni, hogy van egy nagy HÁTIZSÁK PÉNZ, és most azt meg szerezni, és reggel felkelni és NEM CSINÁLNI semmit! -ment ki és az ajtó kilincsét fogta, s kiment és mondom TÖBB PÉNZT? -vissza jött és csak néz rám? NEM AZ VAN? Figyeld ezeket, AMI MÁR RÉG MEGHALT GÉHUS KRAJZLER, DE A LER? KARAJOD BENNE? ---jaja vannak fekete UFO$$$... Zna azok, most te bejöttél a CSŐBE? Zitt most akiket bebaxtak,(TszCS) fita, itt arról van nagyabszó, hogy most találkozok az ÖRÖK ÉLETÜ ÉLETHÜ SITT UFO-k? -made in Hu? -Whohohohooo... mellecsleg, W WÖLRLD HELT ORGAN?(a farkam) -fita csak ha a fényünk ami ÖRÖK TADOTOS TOSS TOSZT, tud meg védeni bennünket a LE HULLOTTAIKTÓL, azaz itt mikor ide be baxtak, akkor te egy baxás kásajuk juhuk husuk UK?-hukkt, KASSZA FA XA CA$$$... BAZÁS BUZÁS KÁSA ÁSD EL MAGAD, MAG AD, ÉS CSÖSSZ? KI ESZI MEG A MÁSIKÁT, SIKÁTORKOK? Fenn a vén Doberdók, süvit a szél...
                 Innenn... ZITT AZ, HOGY HOGYAN GONDOLKOZNAK ŐŐK, A MENNŐK, KI ÉS BEMENŐK, ÉS MI MI MI...Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Whohhh...jaja World Hell Organa? -de NUK? -jaja nincs tanuk? Fita, ezek zerint, KoMOróczhiék, tudhatták? Fita, a magyar az nem tud, tudsz dugsz, nem bánt senkit,(mag ad?) de a CORONÁS BITANGÓK SENKY HÁZYJAKIK HYZIK? KÖVÉR DISZNÓÓDISZ ÓLJAIK? RÖFF RÖFF HÁNY RÖFF..
... fita, itt most, honnan van a tudomáNUK, és ha minden tre$$$... jobb lett? -le$$$... ...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1015)