RnD Creative Commons License 2024.05.09 -2 4 99

"Nem fontos meccsek"=amelyeken Klivinyi nem játszott vagy gyengén szerepelt. A decemberi vb SWE meccse ezért lett hirtelen 'lényegtelen' például. És a Szenegál ellen mutatott gyenge teljesítmény sem fontos persze, bár valószínűleg ezért nem küldte őt pályára Vova a következő, SWE elleni meccsen.

 

"Ha csak egyetlen passzívnál kényszerből ellőtt lövést nem veszünk hibának...." miért ne vennénk hibának?:O Az EHF és az IHF hibának veszi. És passzívnál kapura lőtt lövésekből is lettek már gólok, nem is olyan ritkán, korántsem annyira reménytelen helyzetek ezek. (Legközelebb már azzal jössz h a kilenc-tíz méterről kaput elhibázó lövéseket se vegyük mínusznak mert onnét nagyon nehéz gólt lőni...)

 

"Lehet, téged nagyon meglep, de az általad írt 6-6 sem etalon..." Persze h nem etalon de én - veled ellentétben - felsoroltam h milyen akciókat számítottam plusznak és mínusznak, ezért amit én írtam az mindenki által ellenőrizhető. Ezért mindenképpen többet ér mint egy olyan stat amelynek számítási módjáról csak homályos információkkal rendelkezünk és nem ritkán ad hoc részrehajló szempontok alapján készül

Előzmény: objektív3 (97)