RaWF Creative Commons License 2024.05.09 0 0 23119

talán majd észhez tér a FA, hogy gondok vannak saját kupákkal és a BL-el, mert qrvára nem kompatibilisek, és egyszerre ennyi meccset + a bajnoki mérkőzések képtelenség lejátszani eredményesen, bár ezzel a 200 millás plafonnal pont nem erre tendálnak.

 

a Real megérdemelten jutott tovább még ha szerencsével is. Tuchel jó taktikát választott,de nem jó setup-al és rosszul is cserélt. 0-1-nél volt egy hatalmas helyzetük ahol 3 támadó ment a Madrid kapujára és tiszta helyzetben Pavlovic elfogyott... utána meg 2 perc alatt fordított a Real. mégis mire gondolhatott mikor egy Choupo-Motingot hoz be, meg egy Müllert a végére?

 

a City xtrán jó párszor cikkeztek Musiala és Kimmrich érkezéséről a nyáron, háát a tegnapi meccs alapján ők sem kellenek ide. Kimmrichet szó szerint a sárgaföldig alázta Vini, Musiala meg lassú-körülményes, nem jól passzol, ráadásul a fizikuma sem a PL-be való, ilyenünk meg van Kovacic és Nunes személyében.

 

abban teljesen egyetértek, ha mi megyünk tovább akkor ez a Bayern nem lett volna túl nagy gond, de tárgyszezonban nincs meg a keret ekkora terhelésre és az visszanyalt volna a PL-ben. Kovacic és Nunes kidobott pénz volt és egy szezonnyi Grealish betli sem fér bele. btw Kovacic tevőlegesen felel a madridi odavágón bekapott két gólért, a tizenegyesét meg hagyjuk is. ő max a csere cseréje lehetne ha lenne nyolcasunk, de nincs. nagyon gáz bolt volt, hogy Palmert elengedtük és két ilyen antitalentum jött.

 

Rodri szét van játszatva, tulajdonkép csak mikor a piros lapja miatt kapott két meccs eltiltást azt pihente egész szezonban, szó szerint nincs cseréje egész szezonban. Bernardo Silva is többet játszott szélsőként mint középpályán, mert egyszerűen nincs jobboldali szélsőnk. Doku talán beválik, de jobb oldalon amire lett hozva nem túl jó, a védekezése meg egyszerűen katasztrofális.

Előzmény: double.up (23118)