repcsepista Creative Commons License 2024.05.08 0 0 1014

                                UFOzzuummm... miEeee... hÜbéres urak, hÜberesebb -erősebb zsebesebb, über $$$... überebb verebebb -bérebbebb raccáik,az Egekbe há já hája hája zsirja sperceg $$$...
                    1.: 5/8. A KÉP? -Nemhogy olyan hogy örökegész -egészség, csak az Jzzz... van, és kevesebbet -többet .kisebbet -nagyobbat (bat?) nem tudunk, NEM LEHET EL FOGADNI, akkor hogy előzzök meg a KINT -KINT -HALÁLT, ÉS OKOZOOJAIKAT? Apum, fiam, kell a jó? -nem tudjuk miaz viaszk? -$$$...spanol nátha? Zna itt minden a vas fémötvözetek fémezése, ládd kezdődnek a ARANY BORNYUAIKKAL -BIKA ÉS JÖN MÁR A BIKA, ÉS ARANY VÁROS UK? UK, UNITED KOSER SERA SISTERRA KOS ÁRA? -A KOSÁRBA, Debrecenbe kéne menni, pulykakast kéne venni... Fitelme,már a fenekem, nincs luk rajta, hol a zabszem, azaz most én az hogy mi van, itt??? -nincs semmi, és mégis mit látol sitimpitim? Fita, az hogy vagyok? -az nem itt vagyok, ez ugy, hogy maga a földöng, amit csonka sonka piros strompántli rajta, magyar orszaGOD? -nem maradhattam, és mindig a levegőbeni urakkal alkudoztam, hogy had szeressem LÁSSAM a növényzetet a tájat, és neked itt nincs semmi, maradanadó mint adó? -és te képtelen vagy lefizetni az árad, és ha nem veszed eszed? -a juhHUSODA nem pedofeka kéj, mahavista hogy minden kint -kinzást, ládd ha te odADOD MAG AD, magad, te magadra vettes qwndó ka$$ta hány raka hogy oda ne okádjak, a világ Kinát? Fita,van félelmetesebb, jönnek az UJ VALLÁS -ADÓK, ÉS nem csak MAMAD ANALA AZ ÖVÉK, (GELLERÉK A HERÉK? HORDÓBA) ÉS TE EGY ÁRTATLAN ÁRTÁN ESETLEG, ÁR TAN? -NICCSAK AZ ÉG ÉS FÖLD URA, TULJADONOSA, NEM AZ A ADTA JÓ KIRÁLY, ÉS A LEGÜBEREEBB SZENT FÜLDEKEBB KURÓK, ÜBERÜBERER VS SRÉBEREBB...(FITA NEM ARRA MENN A JÁTÉKUK HOGY KI TARTSA ODA A LUKÁT? FITA MOSTANI NUKIZÁSUK?-FITA KÖZBE A SZEGÉNY BARMAIK ÁLLATOK, MERT SZEMET KAPHATNÁNAK TYUK SZEM) AKI MEG PRÓSZÁLTA, ANNAK A HIRE HAMVA, LÁDD A MAGYAR OK? EMLÉKE, IS KIIRTANDÓ -ANDÓ KANDÓ ENDŐ NINCS BENDŐ? -BENDEGUZ, TÖRLENDŐ,Jna most ténleg, ITT MINDEN EGYES EMBERNEK, SAJÁT VILÁGA VAN!!! AMIT LE KELL TAGADNI, (TAG ADÓ, TAGADD MEG MAG AD??? FESZIT$$$...) NA MOST MI FELVETTÜK A FEKETE LEPELT? Fita, Santa DUK DUGUNUK DIKUK -UK? -dög $$$...StefaNUKáik NANUKÁIK kéGÉjeik? Na a te meg én engedelyÉnem, éjem? -első cső nájsz éccaka álMOM nélkül, senki és az akik kakik akarna szarna valamit adni, ugy hogy te tit tá meg én köszÖNnjuk segglukUK zépen -zápon, legyen csak a tied, és edd meg te ti tá tá tátog a szÁtok? Kérdelem,ha te NEM VAGY, akkor te hogy érthetnéd meg MAG AD? HÉT RÉT GÖRNYEDVE? Fita a GYÜL ÜLET ÖL, ÉS ANNAK KELL LENNI OKOZOOTANÁNAK, DE LEPEREG RULLUNK,MERT MAGYAR RULL GONDOLKOZZ... siTIMpiTIM?
                 2.: Na save, de az hogy hogy mászunk ki abbull a gördöbüll,ami csak nekem neked nekünk, lehet ásni,ez nállam ugy jött le, hogy felmentem Budapest, és ott senki se ismer, mert most akik UJ JEWRUSSIA -JEWUSA ÁLOM,(fita apucáni picha kis szent szenes fülded, baxhatod, azaz a pa les (volt, van?) tinóikat? FITA, AHOZ HOGY KI TUDJÁK ZSIGEREZNI A LEG BŐSZEBB SZEBB ÁLLATOKAT IS, VAN NÁLUNK SEBB, SEBESEBB SEBÉSZEK ZSEB? ZSEBÜNK VÉRZIK, A SZIVÜNK? KRISPIHUSUK A KERSZTÁN, OMLIK PIROS VÉRED... Fita szive csak az EMBERNEK NEK,NYEKKENHET VAN, ÉS VISZ ÉS SZIV, EZT AZT JELENTI, HOGY NEKÜNK ÉRZED HOGY VÉRZIK, CSAK ÖRÖK EGY EGYBE SZIV -VISZ MAGYAR ORSZÁGUNK VAN!!! JAJA MAGYAR OK? -oááá...Fita ami most is bevág, hogy apai nagyapám,kis fiam,neked lenni és ennmi kell, na mident elkövettek jogy ha lehet, mint Éva a fáról meg friss s főleg alma körte megmagvak, tartottak 4 - 5 -6 kecskét, s annak a teje vaja tejfel gödöle s gulászta, ettél belőle? -na ez anyum, a kecske tej miatt ugrál,meg nem fér a büribe, amit eszel, eszelsz?- FÉNY? - az vagy? Naz miért kellett beöltüznünk fekete lepel? Veres csepel vezesd a harcod, hol a csépelő gép? Konbajn? Fita, minden ami a mezőgazdasággal az bizon azok a vasak -fém -ütvözetek jó angyalOK? vagy angyal LUK? -(vita a véégén, na ezek jeee...hova mentek, haza, a fegyverkből eke vasat...na meg a luhasáig ér a vér? -zerinte már az ekeket fröcskÖlik?) az te vagy,és ha lukatok tátong tong, nekik, akor jó angyal LUK analuk vagy, de ha magyar gyerekeket ket ket kat...? Jaja az meg a CszarjAIknak ami az övék, mi? -az urnak, ami az övék, a Mindenen az urnak adóm,(fita mnden luk csak ha van pénz adód?/minden pani$$$...puni$$$ puca$$$...) mnden az övék, szivemet is néki adóm, az is az övék, ládd itt mikor A KINGEK KINGÉVEL, EGYÜTT AKARSZ INTIM PERCKEET, A SEZLOANON SzÓFÁN, AKKOR CSAK MEG HIVOD, ÉS HIVÁSODRA SODOR, NEM TE MIKO TE AKAROD, A KAROD, KARÓD, HANEM CSAK NEKI VAN LEHET KARÓ, KAIRÓKA?
                  3.: Zna mikor meg save, fita itt mikor elkezdtem, hogy MOMD-ANI GONDOLNI -ÁLMODNI -CSIN ÁLOM,KÉPZELŐDNI KITALÁLOM MAGAM, HOL A SLICCEM, FEL TALÁLOM? JAJJJ A CIPZÁR JAJJJ... Most az van,amit hogy GIG ÉG MIGGAZOK, AZAZ FITLEJAD, HA JITLERÉK, na olyan hogy halál nincs, hanem Jitlerék, azok a fény oldalon vannak, nincsak pontosan, ami van Jitlerék le utánzozák az amcsikat (KOSSUTH UTT SUTT?) azaz MOMUSA? MUMUSA? ZITT MOST AZT, HOH Ha be engeditek, ŐKET? -akkor a unokáitok? -FITA VILÁGRÜHELY KÖCSÖGÉIK??? - fita, a kis unokám, már megjelent nekem, és te is az vagy A jelenések könnye, (na czyborgágéyUKat akarnak belőle csinálni, ami látható?) ha engem tudnál csak ugy, HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, GÜLÜM-BÜN IS OLYAN ISMER ŐS? Fitt, ezt hajSzólnom ke, nekem -neked -nekünk csak ÖRÖK FÉNY ÉLETÜNK VAN, ami most ugy, HOGY EZEN SIRATOK INRI, A GYEREKÉINKET MAGYAR RULL MAGYAR OKSZABADDÁ TENNI,NEM? NEM AZ VAGY??? FITELJAL MAG AD? Fita, azt jogy MAG AD RA? FITA HA TE NEM ÖRÖK EGÉSZ -EGÉSZSÉGED SEGGES? Ságrovád vád? Dombóvár, MOM ENGEM HAZAVÁR, fita,most NEM E A HANGOM A HAN GOD VAGYOK? ÉRTED? HANG GOSTOSKODOK? VAGY STOCK, TE EGY ÜSZÖG USZÖG VAGY,ÖSZKÖD, JAJA A HUN FENEKEM, NYALHATOD FEHÉRRE? ARAD ÁRAD, SEGGESVÁR, -VILÁGOS? CLUJJJ...SZAMOS MOSSAD? NEM AZ A NÉGY FOLYÓ, HOL SZENVEDNI JÓ, FITA, AZ UJ HIT HIDD VÁGÓHIDAIK, MÉSZÁR SZAR SZÉKEIK, NÁNDURFEHÉRVÁR SZÉKESFEHÉRVÁR, BUDAVÁR... CSITT CSATT PADALATT, KIGYÓ GYULA A BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, KINEK LÁTOM FEHÉR FOGÁT,NYALJA FEL A VIÁG SZARÁT, DE SENKINEK TÖBBE FOGA, FOG A DOM HOGY FOGAD GOD ALLÁ SÁRT ADUNK, CSIKOROGTASD? NA VIGADÓ VÉGADÓ SZARADÓ? Fita, mikor 28, most láttam, hogy 29 van beriva, ami ténleg itt MINDEN MEG VAN IRVA? JAJA AZ ADÓ -VEVŐ KONTÓIKA, AMIT TEGNAPRA, HOGY EZ EGY KIVÉTEL,AMI ERŐSITI A BEVÉTELT, AZAZ ITT TE VAGY A TRÁGYÁJUK, LÁDD AZ ÉG S FÖLD TERMTŐJE URA, DE KI A TALAJ DON UR DANDURISKA? MO MO MO... MORISKA ARANY BIKA, VAGY A TEHENÉSZEK? PÁSZTORKOK? PÁSZKA, SZÁTOK TÁTVA? TÁTOGTATOD?
                   Innenn...fita Swedebruggónk is meg Domrádi Gáborunk hol a bornyu, leirja, hogy csak a cselekedetek, szám itt szám ott, abba van mindened, ed edd?-bekaptad nyemc, nicnsak ha JitlerÉk, most olyan santa bankda über UK?-ami sose volt le$$$... Trüha, apum, mondani mindent lehet, és én azonnal élek éltem?- a lehet? -nem, hanem ezt kell modnani, DondyElla? -Dondi Jegó? -Donqivóta? -járt a Holdon? -szeretnék szerelmet vallani, szerelni? -hol vagy Juhlika, mért kell a szerelem? Fita, hogy most itt az ujjom? -dugd a popsidba?-nem!- a tied? Mindenem az urnak adom... itt a luk? -jaja a tied? Neked adóm uram...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1013)