Don King 87 Creative Commons License 2024.05.08 0 2 37749

Tegnap bevettem az első Antaethylt.

 

Az elmúlt hónapokban gépszíjassá váltam. 5-10 nap józan időszakokat 3 napos totális delíriumok zárták, ahol úgy folyt a szesz belém, mint egy fesztiválon a sör a bulizókba. Ivás, alvás, ivás, alvás, ivás, alvás, megállás nélkül. Többször mentem részegen dolgozni. Alig tudtam a kocsiból kiszállni. Csak a gyakorlatomnak és a tapasztalatomnak köszönhetően tudtam a munkahelyen egyenesen menni. Szerencsére nem vették észre. Vagy csak nem szóltak, nem tudom, de még nem rúgtak ki.

A piás napokban általában 1.5 liter tömény ment le 6-8 üveg borral, meg pár sörrel. Legutóbb május 1-jén. 0.7 Unicum, 0.7 Kalinka. Elb*sztam vagy 30 ezer forintot piára...

 

Március 1 óta ez a 69. nap, abból 21 ittas, 48 józan.

 

Szóval tegnap bevettem az elsőt, 6 nap tisztaság után. Délutánra levörösödött a fejem és bedurrant a szaruhártyám. Úgy néztem ki, mintha másnapos lennék. 

Este különös érzés kerített hatalmába. Mintha levették volna a súlyokat a vállamról, leszálltak volna a mellkasomról. Eltűnt az az érzés, hogy "innom kell" , nem most, hanem majd valamikor, de innom kell. Embernek éreztem magam, aki megszabadult a bilincstől.

 

Ma teljesen átlagosan érzem magam. Bevettem a másodikat is.

 

Innen folytatom.