pákosztos cica Creative Commons License 2024.05.08 -5 10 97751

Vedd már észre, hogy senkit nem érdekel a véleményed! 

Berongyolsz egy topikba és az első hozzászólásoddal nekiesel valakinek, miközben fogalmad sincs bizonyos előzményekről, majd egyre magasabbra helyezed magad, mintha bizonyos erkölcsi fölénnyel bírnál. Hát nem bírsz! 

 

Senki nem rugdosott senkit, nem történt szexuális erőszak, még csak meg se fenyegetett senki senkit. Grénike él és virul, és nem hagyja abba az idegesítő hülyeségeit, mert megteheti. Nevezhetnénk mindenféle patának, de fölösleges, mert nem fog megváltozni. 

 

Dehogy még te is ide projektáld másokra a téveszméidet és a hazugságaidat, az már igazán szánalmasan nevetséges. Vagy nevetségesen szánalmas. Választhatsz. 

 

A gondolkodóst nem zárták be, csak vagy kétszer kitakarították. És azt a topikot én csak menteni akartam, először csak finoman jelezve mindig a topikleírást, utána már bizony kértem törléseket is. Főleg alpári megjegyzések és szélsőséges politikai hirdetések törlését. De most már ezek sem érdekelnek. Tudomásul vettem, hogy ezen a fórumon igény van a kódolt szemitizmusra, az amerikaellenességre, a globalizációellenességre, a hamis orosz propahantára. Úgyhogy hirdesd bátran, rólad beszélnek, nem rólam. 

 

Előzmény: suta3 (97750)