Isthy1 Creative Commons License 2024.05.08 -2 0 35607

Nyilvánvaló és sztem itt mindannyian tudjuk, hogy nem idén február utolsó hetében tért vissza a medencés edzésekhez, ez képtelenség lenne az eredményei fényében ha csak akkor történt volna meg. Azért is tettem be, hogy lássuk, nk-i szinten a világ felé is milyen kommunikáció megy Milákról. Persze ez nem meglepő, hiszen a cikk elkövetője - ahogy te is utaltál rá - a MÚSZ Iroda média-kommunikációs munkatársa (azt nem is tudtam, hogy doktor).

Ami pedig a cikkben Virth kapcsán idézésre kerül, az már anno az ob után is felkeltette a figyelmemet, de akkor elfelejtettem itt kommentálni.

"In the 50m free, it was his PB; in the 100m free, it was one and a half seconds off his PB; and in the 200m fly and free, it was 3-4 seconds off." 

Miért az egyéni csúcsaihoz hasonlítja az ob-n, a felkészülés közben elért eredményeit? Az egyéni csúcsait formába hozva, világversenyeken érte el. Azokat egy áprilisi ob-n, a felkészülés közben elért időkhöz hasonlítani sztem eléggé inkorrekt. Persze tudom, hogy így lehet sarkítani az elmaradását a hosszabb távokon, egyfalyta módon igazolva magukat. De ez nálam egy csúnya nagy feketepont.

Előzmény: TerryO (35606)