repcsepista Creative Commons License 2024.05.08 0 0 1013

                                 UFOzzuummm... miEeee... mindenért de mi az? -fizetni kell, ládd az Ég és Föld ura? - is isis lefizette az árat, az árát? -bruhahahahahaaa...
                    4.: Kávézzuummm... tea zöld, örökzöld? Amit mára, az az itti? -valóság, és hogy mi magyarok, mi nem tudunk más lenni, mint mi örök élünk, s ha csak egy? -mind? -mindörökké? Amit megprószáltam ma, hogy én az MOM ÖRÖK MAGYAROK TESTVÉRIS VÉRES VAGY VERES, VERSES ÉG, ÉS MOST AZZAL, HOGY ITT MEGNYILT A MENNY NEKÜNK, AZ AZ, HOGY CSAK FÉNY-UFO KIUT VAN, ÉS EZT ÉN MINDIG TUDTAM,NA MEG APUÉNK IS, AKIK pitim, gondolkozz, és nem mindent meg lehet tudni, dugni, hanem meg kell tud -notok? Fita, most a nagy FURÓ UFO-nk, ami most ez, azaz talán azzal, és itt akarok, maradni, veletek, azaz pitim, na hagyd el a gyerekéidet, na most ha egy, mind azok vagyunk, ami először... Na a volt katona pajtásaival apum, össze öessze jöttek, és nagyon érdekes volt nekem, azaz én UGY JÖTTEM IDE LE, HOGY EZÉRT, HOGY MI MIND TULRULL TURULL MADARAK VAGYUNK, ÉS MOST AZT MEG KELLE TUDNIA,,MIDNEN MAGYAR -GYEREK -TESVÉRÜNKNEK, ÉS EZ AZZAL, HOGY ... Mi is ufo-k vagyunk! -most ugy ahogy én itt ebbe a zubboNUKba, találkoztam az ÖRÖKKÉ ÉLŐ MAGYAR TESTVÉREINNKEL, EZT UGY VEGYÉTEK EGYÉTEK, HOGY ÉN EGY VAGYOK AZOK KÖZZÜL, AKIKKEL MOST ITT VAN, TEHÁT NYISD KI A SZEMED, AZ A RAJUNK, AKIK A LEGKÖZELEBB VANNAK HOZZÁNK, ÉS ÉN ANNAK A TAGJA VAGYOK, DE TE IS, MEG MINDENKI AKI...FITA, EZEN VILLOGÁSOK, MEGRÖVIDITIK A KINUNKAT, MERT NAGYON SEGGIT MAG AD RA, TALÁLÁSODRÁSODBA? JAJA FÉNY ÖRVÉNY, LÁTOD, JAJA AKIK KEZDENEK, FEL?- MELEGEDNI? Fellebb emeljetek fellebb, a bün? -gyászos éjiből, ami senki nem fog, kivÉva ha csak szárnyakat növesztel, de az sem, hanen Óh egy fényufó, mér ne lenne nekünk jó, szöszi hajadat fujjná a szél... Zna ezt én sem hittem, hogy eddig dig, ládd mikor kezdtük, mi a fensik és sikongó, puccos seggel a borotva élen?
                 5.: Zitt az, hogy amiről nem beszélnek, az nincs ládd a pénz -nem? Most van a hirekbe, hogy a tengerek mélyén van egy gödör, és aki ami abba beleesik, azonnal halál! Na ez az!!! -és most azt amit mára, talán ugy, hogy egyre többen kell hogy legyünk, ami Óh egy FÉNYUFO, mért ne lenne nekünk is jó, ládd Mi is ufok.k vagyunk! -ez hogy juthatott eszébe,aki a topikulót nyitotta, de az a lényeg, ládd lelőttek volna bennünket, ki? -most fita, ténleg sLeuth tesókn, sitipiti ott a Jöbendő bendő bondó? Fita, ez otthon apuÉNktól, engem mindenki szeretet (szeret mert mást nem fogadok el,amilyen az adjIsten?-olyan a fogad kattog)a családunkban, akkor is, ládd anumék a testvérek, (4lány) ugy 10 évig, nem szóltak, beszéltek egymáshoz,mert az egyik nagynénémnek, jobbföldet adtak nagypámék, mint a többinek, na jobb föld volt? Engem nem érdekel ma sem az anyagigazság, de eddig, ténleg a midnennapim megvolt,és ugyis hogy volt egy hétig nem ettem, de nem voltam éhes,(nem gondotam rá) na meg nem is fogytam egy dekát sss... Fita, most az van, hogy én a feleségem dickre rakta az összes irataimat, ami ismét, most igen igen lehetséges, hogy valóban, azaz ahoz fény kell, amihez egymással beszÉlnünk kell, és a felesÉgem, nem hanem ugy élni? Zitt amit reggel, hogy MINDEN ELEKTROMOSSÁG, ÉS AZ HOGY ELEM? -zitt anum, mikor utoljára, ami nekem borzadalom vala, a vonatlépcsőn: VAGY EMBER LESZ BELŐLED, VAGY MEGDÖGLESZ, APUM, ATTÓL FÉLEK ELVESZEL A MAGYARSÁGUNK SZAMARA,na ha nem lehet meg $$$... kukkani, és itt, eleinte, akik ismerték a nagybátyám,(nagyin sokan!!!) aki tábornok, és leritam, na azokkal össze jöttünk, de engem nem hagytak meg sss... (fita él toborozram az összejöveteket,és engemet akartak hogy beszélgessünk, ami ott veszekedlés volt, leirtam, még a CIA magyar száramzási pitim, téged akartalak hallni) mukkani, és állandó verekedések valának, mind a mai napig, mert olyan, hogy te az ördög vagy, sőtt Stalin -Jitler összekötözve, még az 24 évet tanult idöcsém is! -FITA, ezt a szelleMÜek?-akik én itt, most is, mitól félnek? -na én azért huztam a belem, hogy ezen, fen tudjak maradni, és itt előbb, bizon én is kavartam a sezlon a fa conmbet hell nagy ámmolás?
                 6.: Naz, ahogy történt minden, ládd itt most ha vaklaki le esett, itt az van, és most itt az a pont, hogy egy olyan ládd MINDEN ELEKTROMOSSÁGOD (szikra.ember) FÉNYED, KI VAN ZÁRVA, ÉS NEM EMLÉKSZEL SEMMIRA, AMI ÉN UGY, MEG AZÉRT JÖTTEM LE, BE? HOGY AZ EMLÉKEMET MEG TARTOM,ÉS MOST EZT UGY, HOGY HOGY HOGY HOOO...Ami van, hogy NEKÜNK SAJÁT VILÁGUNK VAN, ÉS AZ AZ EGÉSZ VILÁG MIDNESÉG, ÉS KEVESEBB NEM LEHET!!! Fita, ezt monduk, meg nagyokat fingodtam, és most végül is, esetleg, ki fingott, ami sose napján vásárnap vas ár nap, jött meg a folyásom...Zna amit mára, azok akik... na mégis van benne valami? JAJA FÉNY, ÉS AZ A JÉZUSÉN, ÉNJÉZUS FÉNYEM!!! Sóval, ez az, hogy nagymama,ha te meghalsz, én is meg akarok, és nagymama: kisfiam, nics halál! ITT IS MEG LEHET TUDNI? IGEN! ÉS LEHET TALÁLKOZNI ÖRÖK ÉLETÜ ÉGIEINKKEL? IGEN! Na az hogy ahogy most reggel, hogy itt egy olyan hogy itt nincs, semmi!!! -nekünk? -fita, az amit hit remény szeretet, most az hogy hit, az a hit szemünk, azaz rögtön az illető kiütötte magát, hit hitt? Naz az első, hogy hogy van csak KIUT? (vissza mennünk mama luka?) -hogy vissza kell tudnunk vagy NUK, emlékezni mag ad, ami mi ÖRÖK VAGYUNK, hogy ez hogy lehet hinni? -hinni vágyom én mindig, hinni éltem végéik, meg vagy huzatva, lőttek, harangoznak, mert innen senki nem fog fel emelni,de most olyan huzat kezd lenni, ami itt az amit a TENGEREK MÉLYÉN, VAN EGY DEAD ZÓNA? -NA A PÉNZ KOTLÓS ZÁP TOJÁSUK, AZAZ MOST AZT EL VENNI, NEM LEHET TÜLÜK, DE MOST AZ UFO-k, ládd mi a mi FÖLDÖNG? -amit most tegnapra is, hogy mindenki a SAJÁT GONMDOLÁT VILÁGÁBANK VAN, ÉS MOST MI A MI MAGYAROK VILÁGUNKBANK, és ezt apuÉNk, nekünk ez is jó, jojojojooo...fita, MI CSINÁLJUK? MIT CSINÁLJUNK? MAG AD, MAGAM CSIN-ÁLOM?
                 Innennn... fita,itt azonnal hogy ide lebeszülettél, azonnal bekapcsalnak ebbe a nap fogyatkozásba, és az az, hogy minden energiád leszivnak, azt is ami nin$$$... Prószálljunk... nem belülrül ür?- hanem kivülrül rüh meglátni, mit, a $$$...Mária seggit? - fita, az anyag is elemi, szelle mI? -gondolod? -fény? -ellem lámpa? -petróleum...
...'Death Poll' discovered at the Botom of the sea that kills everithing immidigly...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1012)