Sheverush Creative Commons License 2024.05.07 -1 2 261500

Engem nem annyira érdekel, és kár ebbe nagyon belemenni. Lásd a karhatalmisták esetét, akiket évente háromszor adott el a pletykák szerint belga, és rajtuk röhögött az ország hosszú vidám éveken át.

 

Ez Magyarország, pláne Debrecen. Az alap, hogy mindenki jobban értesült akar lenni mindenkinél is. Amit célokat leírnak, nyilvánosságra hoznak (hogy a vásárlástól számított 3 év múlva akarják eladni), azt meg se akarja hallani soha senki.

 

Ne értsetek félre, nem zárom ki, hogy az örmények máris hajlandóak eladni a klubot JÓ haszonnal, és meghallgatnak máris ajánlatokat, nemcsak jövőre, amikor eredtileg tervezték, de majd akkor hiszem, hogy ez komoly, amikor aláírták, iktatták, és a legyek leszarták a porosodó dossziét. 

 

Most meg azt látom, hogy hullámzó a teljesítmény (amit én például leszarnék, mert óriásit lépünk most előre Vajda, Ojediran, Baranyai és Bárány felépítésével és Tuboly, Kocsis játszatásával), és frusztrált mindenki, Blago nyilatkozata a meccs után nekem egy gyomros volt (-Mi kellene, hogy a dobogón végezzünk? -Szabad az éjszakájuk, hogy végigmondjam?), semmi jót nem ígér. Én azt látom, hogy a pályán hiszti van, és ha a főhisztist lecserélik, akkor még nagyobb a hiszti a kispadon. (Nem emlékszem pontosan, talán a Kecsó elleni meccsen, amikor lecserélték, a kispad legtávolabbi zugába akart visszavonulni duzzogni, csak ült ott valaki, hát elzavarta ...) Ha tényleg ő lesz egyszer a sportigazgatónk... az érdekes lesz.

Előzmény: vöröscsillagtszelnök (261497)