repcsepista Creative Commons License 2024.05.07 -1 0 1012

                                 UFOzzuummm... miEeee... mindenért de mi az? -fizetni kell, ládd az Ég és Föld ura? - is isis lefizette az árat, az árát? -bruhahahahahaaa...
                    1.: 5/7. A KÉP? Kicsi nekem ez a ház? -kirugom az oldalát miEeee... Most az, hogy minden az örökegyégvilágon ELEKTROMOSSÁG és az a szellem -elem-ellem alap -ja? -anja-apja? Na most, az a fekete 8? -ami egy rohadó -kotlós tojásuk, és az rosszabb? -a hal áll?-nál? Tehát a PÉN -ZZZ...$$$... dikta turók, luturók, ludörgők- szamár püfölők, bika csökök, csökevényeik, jön már a bika fff... Fita itt nem Jézus de juhus, és azonnal mikor idebe, előbb van egy KONEKTOR? -na azaz, kijövök Texasba, egy néne álmot látott, hogy én GOD -csildren vagyok, és nála lakok, azaz nem nála, hanem a TEMPTLOMBA -RA VIGYÁZTAM, és annak a mellék épülketében lakhattam, a Mi is ufo-k vagyunk! -ban leirtam, ami most nagyon figya, mert kezdükn ki rügyezni? Értem, a gyökér, csak a gyökér? -mia akik telejesen bele lettek fulva -folytva ebbe a szarvas kotyvaléKUKa azokra mondtuk gyökér, geci, hal vány fog alm alarma $$$...fita még a $$$... minden ami ebbe bele veszett, meg vett, dráge pénzzen, vásárol TAT tok? NA AZ A VÉGZET VESZTŐ HELL, ÉS AKIK ABBA A GOD GÖD DÖRR...BELEESETT, KAMPEC, AZ A MÁSODIK HALÁL!!! AZ ELSŐ, MIKOR IDE HOZTAK A SZÜL- E -INK? (csak mnt dög, semit nemtudhatunk magunkról?) Fita, nekem megrázó amit tegnap leirtam, hogy a kis kölyök, nem érdekli minek hivod, hanem MAGYAR OK VAGYUNK! Fita ezt nem hinni akarom, hanem most leirom nektek, fita mikor idejön hozzám, mikor irok,mindig mondom neked irom, és nevet! (fita valahol a ÖRÖK FÉNY- TESTVÉREM EMBER OTT VAGY?) Nameg megmutatom neki a tökös képet, amt ide is bettetem! -jah... save...fita, van közvetlen kapcsolát át lát, és most mi a mi energiánkkal, fény, vagyunk össze ...elektromos -magnesózva, ti vagyok a föld sója? -sószsák -hátIzsák? -mellik nehezebb?
                 2.: Most az hogy, van a 8 -két pokolajtójuk, a Ó meg U? -SZÖVETSÉG LÁDA LÉDY, ÉN UGG IMMÁGOM MAGÁT, VÁROM HIVÓ SZAGÁT? -ITT CSAK A SZAGOD SZAR SZAG OD,szószerint, azaz előbb, most ugy jövünk be,de én nem kérek engedélyt senkitől, meg nekem nem parancsol senki, mert jól vagyok tanitva, sem lépésben sem bágtában, ládd luhát, hát meg ufooo... sej, le nem esek rulla? Zna fita,két KONEKTORRAL jöhetsz be, hogy valakik lefizették az árad, na az mikor most mint kis juhuk, vagy bocijuk, s rögtön, ládd az övék arany gyapjas és arany bornyuUK, ami most, a szüleid, bekötnek a konektorba,(abzoozoo ultikula Matrix?)a másik, az fent van, smost ha bejöttél, szintén bekötöd..azaz ez már a FELSŐ KONEKTOR, AMINTVAGYOK? -JÖVÖK? MEGJÖTTÉL? -A FARKAD CSVÓVÁLOD, NEVETNEK RÁD AZ ANGYALUK? - és akkor is, csak a PÉNZDIKTATURÓK, JUH TURÓ, KECSKE GÖDÖLE GULÁSZTA,ETTÉL BELŐLE? -URI VACSORA? BAGZÁS KÁSA, na most én FENTRŐL ( AZAZ AKIK BEKAPTÁK A HORRR...GOT GOD DOG DÖG? -ÖD?) jöttem be, na meg most ugy hogy SUNYIBA, LÁDD SUNY SANYINK? Ezt most akik tudtok GONDOLKODNI MAGYAR RULL, ÖNNÁLLOAN, (LOAN) MOST AMIT BE VILLOGOK, AZ A VALÓSÁG LU FA? KIGYÓ RÁ TEREKEREDVE, AZ PÉNZ DIKTA TURÓJUK!!! JUHTURÓSPUNA SÁRA, ÁRA? ABCZA ULTIKAKA KAKA? AKIK ABBA, AZOK KIVETTÉK A RÉSZÜKET!!! Zez az, amit bloondi is mondott, hogy eredetty ki, MüssowLina? (FITA NÉRÓ?) -jobb egy nap, farkasnak lenni, mint 1000 év juhnak? -bárány? -bőr? -bunda? -de a gyapja? -husa USA? -Zna az hogy... ez a kezdettől fogva, hogy ÉN AZ ÉN VILÁGHOMBA, AZAZ AZOK MOST IS, AZOK A MAGYAR OK FEN AZ ÁGYON FÉNY -UFO-k? -TESTVÉREIM, AKI NEM BÁNT SEMKIT, HAD BSZÉLJEN ÉLJEN, S OLYAN ISMERŐS? Most az amit állandóan, HOGY HOGY NINCS A NAPON, ÉS AZ ELSŐ ILL.-A MÁSODIK TALÁLKÁM, NA ITT CSAK VAGY UFOK VAGYUNK, NA AZOK A MI TULRULL -TURUL MADÁRKÁINK, ÉS MI IS AZOK VAGYUNK,(NINCS MÁS, NEKED, NYISZÁLVA?) és ezt neked, ha engem szeretsz, meg kell tudnod ugy, hogy OLYAN ISMERŐS?
                 3.: Most az hogy halál, az csak azok, akik ODA ADTÁK MAGUK -ÁT, AZAZ JÓ PÉNZÉRT, VAGY ANNAK AZ IGÉRET TE? AZAZ RET PATKANUK (SOK MAGOD LETT?) LETTÉL? -VAN FARKAD? CSÓVÁLOD? ANNYI MAGOD PÉNZED LETT, MINT HOMOK MO MO MO... FÖVÉNY A PARTON, CSLLAG AZ ÉGEN, UT-ÓDOD? NA MOST AZ HOGY POKOL KEMENCE, LEREK, AZ UGY IGAZ, HOGY ONNAN EDDIG SENKI NEM JÖTT VISSZA, ÉS MAJD, HA LESZÁLLA ÉGBULL AZ ARANY VAROS, AMI FITA, MINDEN ELEKTROMOSSÁG, ÉS HAD HADD HADOBA AMIT MÁRA, HOGY MOST TE TÖBBET, NEM VAGY GYEREK, FEL?- NŐTT??? MOST TE FIZETC, ÉS AZ ADÓSÁG OD GOD = GIVER OF DEAT? VALÓSÁG!!! MOST A TARTOZÁSOD CSŐSZTŐL -CSŐSTŐL -CSOMÓSTÓL LE FIZETED,SOSE NAPJÁN VAS ÁR NAP? -MEGJÖTT A FOLYÁSOM...ez leirtam mikor kijöttem, hogy volt egy gyerek, akik rá szoktatta a kábitószarokra(ZITT MINDEN? -CSAK AZ!!!) a kijött gyerekeket, majd fizetni kellett, és ha nem tudtak, le tett az asztalra egy pisztojt? Fita, a gurunk is, akivel mindaddig, mig megtudták, hogy nem lesz az övék a házaink, együtt voltunk minden nap, és most ő is, ott volt, és ő is, szopókázott? Zitt nekem akkor, hogy hogy hooo...a gyereket, nem fogja le senki? -fita körbe körbe görbe bögre... pl. az egész KUROMÁNUKIJAKIK -MÁNIÁIK, rögtön ha lenne igazáság, ITT NINCS!!! -a fÖld, nem a magma láva, menyilnak, és az van!!! -és elnyeli őket, örökre!!! Na fita, most az hogy UGY JÖTTEM BE, HOGY A FENTI KONEKTORT, ZITT MOST EZ VALÓÁSÁG, TEHÁT VANNAK IRATOK, AMI VALÓ VELŐ, VESEVELŐ? Zaz az hogy NEM LEHET MÁSKÉP ÉRTELMEZNI, LÁDD JÁNOS8:51! Most nem a testeddel, hanem te egy ELKTOMOS GENERÁTÓRA VAGY, és most ugy próbálkoztam előbb begyünni, hogy HIVATALOSAN! Fita, én ténleg NEM VAGYOK, ezt a közvetlen családomban, lertam, hogy a földosztozkodásnál, anyai szüleim grofok fóurak, voltak,és anyut kitagadták, mert egy 7 szilvafa,kutyabőrös (nekem megmutatták) de jó képü, gavallérhoz ment, ami már... kora gyerek vala, anyum, és apun 10 évvel idősebb, te leszel a feleségem,és az!!!
                 333... a három -hárem kerekü bycigli... de egy kerekü byciglin táncolok az ADÓSOMMAL? FITA, EZ AZ EGÉSZ, AMI EGY FÜST ÉS NEKIK FRÜSTÜK (MIRA A HUSUK, ÉS HUSÁRUK?) NINCS, NEKEM -NEKED -NEKÜNK, és itt az, hogy most HA TE MAGYAR RULL GONDOLKÓDOL, AKI NEM,ELŐBB UTÓBB ARRUL KÓDUL $$$... ADJANAK ADJANAK, A SZEGÉN SZEGÉN KOLDUSNAK, MÁRIA SEGGIT? Sóval, egy fecske 100... és a fecske is szarik? Zna, most MI SAJÁT ENERGIA FORRÁSUNK VAN,(FITA A SZÓ LEGSZROSABB ÉRTELMÉBEN,NAPUNK, VAN!!! SAJÁT NAPUNK ANUKAJA -APUKJA!!!- ÉS CSAK AZ VAN, AMI AZZAL Mi is ufo-k vagyunk! -csak az, azaz azok a SÉP NAPOK, CSAK ARRA GONDOLOK,fény -pontok, ami cikáznak az égen, és most ők nekük, azaz fita, mi van, ha a magyarok, nekünk nem parancsol csal, senki, és itt itt vannak a TÖRVÉNUK GYERE KÉIK? A SÖTÉTBE? OLYAN NINCS, HOGY TE ME GÉN, NEM TUDNUNK MEG MINDENT MAGUNKRULL? MAGYAR RULL??? - Na most, ÉN EZT NEM TUDOM GONDOLNI, és igy én NEM VAGYOK, ANNAK HOGY ÉN NEM VAGYOK, HANEM ÉL BENNEM KRISTPHUSUK? UJJÁ NAGYLÁBUJJUKÁ KÁKÁ KELL SZÜLETNEKTEK??? OHHH... OI OI OI...ENNIVALÓK VELŐ VAGYOK, ÉS MIKOR ESZTEK MÁR MEG FÉRGEK? ADDIG IS TECCELGEK, AMI GOLGÓTA, ÉS KERSZT, NEKI ÜDVÖT CSAK EREZ, JULIKA ÖDVÖZÖLLEK? - JUHUSUMNAK SOK SEBÉBEN, ZSEBÜNÜK? NINCSAK A SEBEIDBE VÁJKÁLNAK A FÉRGEIK? Zna azzal, fita itt másodjára találkozok MAGAMIMMALL, azaz most UFO-k, na csak az vagy? -HA TE BENNED, VAN EGY SZIKRA SZERETET, fida nekem...a kis unokámmal, olyan kapcslátom van, hogy itt az, hogy Ő OLYAN MINT ÉN,GYEREK VAGYOK, GYEREK LETTEM UJRA... és a lélek beszélne belőle,de mi is olyan kis gyerekek vagyunk, ládd ha nembánt senkit, had beszÉljen? Zna most, ez borzalom félelmetes, fél emeletes, azaz te csak PÉNZ-$$$... ALANYUK NYISZI PUSZYUK LEHETSZ? Fita, itt van az arany nykláncosok, meg az ólom, és nincs gülümbün? -a husuk hukkt, sebünk-zseBükk, garbó a fagyi? Na most, amit állandóan, hogy ez egy rom halmazuk, és mo mo mo...móra hushegyek -zsirtornyaik, és nincs nap, azaz olyan hogy világosság,(láboss) még az emléke $$$...ARANY VÁRA ÁRA MAJD MEG BÁNJA? Kot kot kodács Ács,mindennapra? -egy tojás? -szarany, most a popa vagy a telavivi? -suszter?
                 Innenn...fita, te meg én GONDOL LÁT ÁT LÁTUNK A SZITÁN? CSAK A POR MARAD?
...https://www.coasttocoastam.com/
...James jami jami... van ilyen is? -van! -a keretbe, vagy kereten kivül?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1011)