krumplisfank Creative Commons License 2024.05.07 -1 1 5537

Sikerült felvennem a legnagyobb tüskékkel csak úgy próbaképpen.

Az a tapasztalat hogy bármi izgatót kerülnöm kell mert ha egy kicsit is megmozdul odalent valami akkor a tüskék keményen megbüntetnek érte. Az az érdekes hogy teljesen ernyedt állapotban nem is érezni hogy ott van mintha csak simán rajtam lenne az erényöv.

Azt is kipróbáltam milyen ha izgatom magam egy kicsit, nem sokáig jutottam olyan szintű fájdalmat okozott hogy képtelen voltam egyenesen állni vagy járni, amíg le nem csillapodott addig térden állva előre hajolva vártam hogy végre lankadjok egy kicsit.

A farkamat kihúzni ezzel a kiegészítővel is lehetetlen, de hosszútávon, vagy a hajnali merevedés idején nem hiszem hogy sokáig bírnám így.

Úgyhogy marad a KSD-G3 ami remekül bevált, a farkamat nem tudom kihúzni, és nem jár extra kelletlenséggel, csak annyival mint a sima erényöv használat.

Elmondom a feleségemnek is a tapasztalataimat és ha netán meg akar büntetni valamiért akkor tudja alkalmazni a tüskéket is mostmár, ami szerintem nagyon ritkán vagy soha nem fog bekövetkezni, ugyanis neki nem célja fájdalmat okozni nekem.