Karakhul82 Creative Commons License 2024.05.07 0 0 21844

Én is mintha olvastam volna ilyesmit,hogy AB mellé is mehet.. csak én már nagyon nem szeretnék AB.t szedni ha nem muszáj.. Egész életemben soha nem szedtem AB.t de kb 3 éve szenvedek ezzel a prosztatával,és azóta minden évben legalább 3 hónapig tuti szednem kell hol ilyet,hol olyat,hol amolyant... ez így nem jó.. Beszedem ha nincs más,csak jó lenne valami más alternatívát találni..
Szóval a bekékülés a túl nagy dózis vagy túl sokáig szedés eredménye lehet,egyébként nem kell ilyesmivel számolni?
Elég olcsón tudod akkor kihozni magadnak,ez mindig jó ha az ember meg tudja oldani,meg tudja csinálni magának. De én nem értek hozzá,meg nyilván felszerelésem sincs.. szóval marad a bolti.. lehet megpróbálkozom vele,hátha segít.. Egy ismerősöm fogyasztott ilyen kolloidos vizet régebben,meg most tudtam meg hogy a mamám is,de ők azt mondták semmi hatást nem érzékeltek tőle.. Szóval passz.. talán ez is olyan mint egy gyógyszer vagy ilyesmi,van akinek segít,van akinek meg semmit,vagy ront az állapotán.. 
Majd ennek a pálmának is utána nézek,nekem már mindegy,kipróbálok én mindent csak ne fossak tőle,meg érjen valamit a többi nem érdekes. :)

Előzmény: rosszpapa (21843)