BJszakért Creative Commons License 2024.05.07 0 0 29180

Amennyiben nem ért egyet a rokkantsági ellátásokkal kapcsolatos határozattal, fontos tudnia, hogy vannak lehetőségek a helyzet javítására. A cél az, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik jogos ellátásaikat szeretnék megvédeni vagy visszaszerezni.

 

Az elmúlt időszakban több esetben is sikerült segítenem a hozzám fordulóknak az ellátásokkal kapcsolatos ügyekben:

•  C2 rokkantsági ellátást sikerült elérni B2 helyett, pereskedés nélkül Veszprémben és a fővárosban egy hónapon belül

•  szintén egy hónap alatt D rokkantsági ellátást nyerni C1 rehabilitációs ellátás helyett, szintén pereskedés nélkül Pécsett

•  visszanyertük a D rokkantsági ellátást a csökkentett C2 helyett Budapest környékén 15 hónap alatt

•  sikerült visszaállítani a C2 rokkantsági ellátást a csökkentett B2 helyett Debrecenben 14 hónap alatt.

Ez a néhány kiemelt eredmény bátorító példák lehetnek azok számára, akik hasonló helyzetben vannak.

 

Szakértőként készen állok arra, hogy pár perces ingyenes telefonos konzultáció keretében felkészítsem Önt a felülvizsgálatra, és segítsek az ügyintézési folyamatban, hogy elkerülhesse a pereskedést. A jogszabályok változása miatt fontos, hogy naprakész információkkal rendelkezzen.

Kérésre támogatást nyújtok a beadványok elkészítésében és a bírósági eljárás során, hogy magabiztosan képviselhesse magát, segítek felismerni a szakértői vélemények ellentmondásait, és hatékonyan vitatni azokat, hogy visszaszerezhesse a jogos ellátásokat.

 

További információkért és további sikertörténetekért, kérem, látogasson el a weboldalunkra, facebook idővonalamra. Amennyiben szeretne részt venni egy ingyenes konzultáción, keressen fel, és csatlakozzon az elégedett ügyfeleink közé. https://versenykepesseg.eu/