repcsepista Creative Commons License 2024.05.07 -1 0 1011

                                 UFOzzuummm... miEeee... Minden? -attól függ, amitól lőg, és mik kik lógatják, a lógók? -lődörgők, szamár püffölők, jön már a bika fff.. MO MO MO...MOék bita bóta, a MO MO MO... riskáik álma, alma de fa fff...
                   4.: Kávézzuummm... tea, zöld, na meg a kukorica szár? Azzal kezdem, hogy aki nem bánt senkit, azt a fénye megvédi,és most akik elfeledték hogy ki? -mi? -krimi? Megpróbálom, ami álom? -na most itt minden az lenne, és éhes disznő makkal álmodik? Itt az hogy halál, na tegnap is, apuÉNk, van, ha nem táplálkozunk fényyel!? -elfelejtjük magunkat? (fita, ez ugy, ahogy akartam csak mára...tudtam ugy meg, hogy nem csak érzem, hame látom?-és ténleg olyan ridegség hidegség és hideg haboruzásaik, amik csak magukat tudnák el pucololni, de azt sem tudnák?) Ezt szeretném ugy, ogy én a FÉNY HONAINKBÓL VAGYOK, és ez egy automatikus részecska-szalma daráló, és ha valaki kihült, lehült, az a halál! -ez talán a leg közelebbi, nem beszélnek többet hozzánk, ami itt a BbLia meg az összes amit szent sugalatu irások,(iritálnak) bizon tanulmányozni kéne, kéne? Mindennap kell táplálkoznunk fényünkkel kel kell? Hosszu és olyan álmom vala, ami kezdődik a végidő próféciAI magyar rázzatokkal, ami nekünk nincs olyan hogy végidő, és nincs halál, ami most az az is, hogy A FÉNY UFOsaink, és itt az hogy Mi is ufo-k vagyunk örök telitalálat! SoKan járjuk a világot, alkotunk örök fress társaságot, Jó Télapu ugy köszöntünk, marad velünk amig élünk? -na az élet örök, és csak akik abban maradnak, azok örök élettüek, és élet hüek, és azok a FÉNY -UFO.k? -made in Hu? Wohhh... kik azok? Zitt most az hogy hogy mi az hogy halál, és apuÉNknak, a figyelmeztetése, hogy de igen, van halál, de nem nekem -neked-nektek, AKIK HA NEM BÁNT SENKIT HAD BESZÉLJEN, S OLYAN ISMERŐS? Hogy hogy van halál, hogy ha leszülettünk, ez az!!! Ez egy részecske csecska vágó -bontó, és itt ténleg, NE ATTÓL FÉLJETEK, maga a félem, hogy ezek, akik GRINGEK -GENGEK, NA ELŐL A MÉRGES KIGYÓ FAJZATAIK, azt ugy akarném levezetni, ahogy itt el kezdődött,hogy én akik ölnek, azok iránt, nem érzek semmit! Rögtön az Égieink helyeseltek! Most fita, mert onnan, hogy van az a prófécia, aminek a vége... s most ezt ugy is, hogy a POKOL ÓLAI IS ÖRÖK, és most vegyük, akkor hogy lehet valaminek vége?
                5.: Nemtudom, csak ugy hogy a mostan nyelven,hogy a lehullás -lehülés (le hülyüjités hogy csak porhüvejed vagy? -s is a korpa közzé keverve?) az érzéketlenné tett, és azzal kezddődik, de itt ha valakik tudják a magyar -Ok igazságát,és el tudnák őket hallgattatni, na itt van a bibi? Miután beszülettem a MAGYAR OK TESVÉREK KÖZÖS ÉG, most, azonnal, ugy 2 -2 1/2 éves vagyok körül, leirtam vagy 101 ezerzer, hogy az ÁVÉ,PUCCOSRA KIHORRDANAK MINDNET A VOLT ZSIDÓ KÓSER VÁGÓHID, MÁSZÁRSZÉK S ÜZLET, és onnan? Fita, most várom hogy meg csinálják a volt telefonunkat, ami 1 perc 3 cent,és majd majd majd, ami hetente fel tudtam hivni a két öcsémet, és itt viccz, olyan 100 + ... levelet, kazatákkat köldem, amit vissza kaptam ugy 1990 után, tartalma miatt kézbesithetetlen, ami most...fita,én az enyéimmel, mindig együtt vagyok, és az az hogy egymást etessétek, azaz zitt az van, hogy a halál hatalma, eddig, meg tudott akadályozni bennünket, ami a Mi is ufo-k vagyunk! -topikulónkkal , most egy az egyben fizikaiilag is felvettük ismét ugy, hogy csak az a valóság. hogy a MAGYAR OK TESVÉREK KÖZÖS ÉG? -és ez most azt jelenti, hogy MI SOHA NEM HAGYJUK EL EGYMÁST, amire ... fita én is kivánzsi vagyok, főleg hogy le tudták huzni, a Mi is ufo-k vagyunk! -ami az!!!-te mondod? Ez az,hogy én az első pinalát nyalat után is, emlékeztem amit itt más világ, de itt most az kezd előbukkani, hogy annyi világ van, mint Isten? -zitt megint, IstenAtyánk, és csak vele van, minden GYEREKE EGY EGY EGY...ÖRÖK EGYBE EGYÜTT ISTEN -GYERE KID? Fita, most ne feledjem, aki halot, az érzéketlen,(na most vas, avas, és huzzák le a daráló-ládd a horogkereszt, nana mint a husdaráló kése?) azaz az akik a VILÁG -GOD? FITYA HA VAN PARANCSALÓI URALOM,AKKOR AZOK AKIK LEHÜLTEK,ÁT VEDLETTEK KIGYÓKÁKÁ? KIGYÓ VÉRÜEK-BŐRÜEK RÜHEK LETTEK, AZOK EGYMÁST ESZIK MÁSSZÁK -BAXXÁK, ÉS MOST ANNAK A VÉGE, AZ AZ HOGY VAGY EGY NAGY DARÁLÓ A MINDENEK ALJÁN, ÉS MOST ...(mi a gravitácó?) szóval, onnan hogy meg történik az A JÓSLATUK, ami most amit reggel próbáltam leirni, de most ÉRZÉKETLEN VAGYOK,tehát nem érzem, azaz amit láttam, az olyan mnt Juhzsiga meg Juhlia a MOziban?
                   6.: Zabba a rohad állaptrohad el hadd hellzetben,az az mikor az öngyilkossági rohamok,na most én képtelen vagyok,megpróbáltam, hogy ha kinozok...ezt nagyon korán jött ki rajtam, de nem lett semmi, nem érzek semmit, mikor jól érzem magam, midnen rendben va, csak a zseppénz lenne több?-mert a baj az, hogy NEM ÉRZEK SEMMIT? -zitt én nem másokat akarok hogy érezennek, hanem akkor adonIsten fapapuc, és figyeljetek, most azik akik kakik, ottvannak? -ott $$$... Naz itt a környezet, ládd ezek a pénzért, fita,ezek többet csak a fémmel, jaja SZELLEMEK, na most itt az van, hogy ezek MAGUKKAL HUZNÁNAK LE, MINDENT, ládd mi értelme van, az ÖRÖKÖS KATASZTRÓFAKJAIKNAK, s most fita, ami van, amit láttam, hogy az csak az Ő ŐK ALMA? -FITA, AZ MARADT BELŐLÜK, MERT AZ ANYAG IS MEGTISZTUL, TÜLLÜK? Zitt amit akarnék, hogy azok, akik UJ JERSÁLOM, ROM ROMBA ÖRÖK VÁROS, JERUSÁLOM ARANY VÁROS LESZÁLLA AZ ÉG BU BU BULL, na csak olyan, hogy ÉN NEM VOLTAM, NEM LESZEK, HANEM ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGEDRE VAGYOK, MAGMANAK DE NEKTEK, AKIK SZINTÉN ZENÉSZEK? Fita, most HOGY LEHETNE MEGLÁTOGATNOM, AZ ÉGI CSALÁDAIMAT, AMI CSAK AZ VAN? Nincsak ha nem mentem, akkor jöttek hozzám, most mikor innen (MOMusa) mentem haza magyarországomba, na az egy HANGÁR? Most az van, hogy most is a kiskölyök, modom sitipiti? -na meg steve, ládd tesitipitu én sItipiti steve...na monntam a másik nevét, és felorditott...és az anyjának most mondom, a kis kölyök tisztán érthetöen amit kint már megbeszltünk,hogy magyarok vagyuink,és azt mondta! (mellesleg itt ténleg jobb ha steven! -de mi magyar rull?- és értené?) Fita, a szeretet ha ténleg magyarszülő (fita itt csak a magyarok férj és felesÉg, mig az örök álapotos (potrohos) hellzetek?) sully tudatos, az az ÖRÖK ÉLET, ÖRÖK EGYÜTT GYIA LURA UFO?- ÉS ÖRÖK HAT-A LOM ÉGEN FÖLDÖNG! Nincsak a idifiam, 20 éves, megyek haza, ti is jöttök utánnam, és első óra, leszáll a Frhgyreptér, és börtönbe zárják, na leirtam egy párzor, és telefonál, itt nincs szeretet, na ezt igy mondta, kivéve a iföcséd, az olyan mint te!-na ma már mi?- mi mimi...
                  Innenn... ezt most ugy, hogy csak vagy az EGÉSZ ÖRÖK EGÉSZBE ÖRÖKEGYÜTT? VAGY SEMMI!!! Fita, itt Mi is ufo-k vagyunk! -az most hülyéskedünk? -ládd a felesÉgem, azt hittem, de te ténleg.... ki? -mi? -mi ko MO?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1010)