elefantbaby Creative Commons License 2024.05.06 0 6 99576

Bekövetkezett az ami a pénteki után,főleg Roberts sérülése miatt várható volt. Ennek ellenére még az első félidő teljesen vállalható volt az elég sok hiba ellenére is. Aztán a második félidőben felőröltek bennünket,a széteső csapatjátékkal párhuzamosan. Mondjuk a csapatjáték egész meccsen akadozott. Most aztán meglátszott,hogy a pályán nem tartható Philmore helyett nem volt használható csere,meg Voja meg Siani nem tudott kicsit leülni rendezni a gondolatait. Egyéni villanások, megoldások voltak,ami ha bejött kicsit szorosabb lett. A párharc előtt is veszélyesnek gondoltam az Olajt,ami be is jött. Ha a múltkori meglett volna,akkor az 5. is 50-50 lett volna.

A bronz gondolom a nemzetközi miatt azért fontos,de egyébként nem sokat ér. De az ezüst sem sokat.

Jövőre gondolom új csapat lesz,biztos Simiéknek vannak terveik. A Voja-Chambers- Dickey triót én megtartanám,aztán kellene magyar,és attól függően még két légiós. Barnett meg Roberts nem rossz,de nem tudom. Én azt gondolom Robertsnek jó karrierje lesz,de Barnettben kb ennyi van. Lehetne még,de már így is hosszú.

Én nem panaszkodok, sztem jó szezonunk volt ezzel a szűk csapattal.

Jó arcok voltak a csapatban,ők is szerettek itt lenni,mi meg szerettünk meccsre járni. Ha jövőre ilyen(bővebb)társaság jönne össze,én most aláírnám.