repcsepista Creative Commons License 2024.05.06 -1 0 1010

                                UFOzzuummm... miEeee... Minden? -attól függ, amitól lőg, és mik kik lógatják, a lógók? -lődörgők, szamár püffölők, jön már a bika fff.. MO MO MO...MOék bita bóta, a MO MO MO... riskáik álma, alma de fa fff...
                     1.: 5/6. A KÉP? Csak örök egész -egészség...vagy nincs semmi, és az is rémálom, mert nincs senki otthon, és senki se álmodta -álmodja?- mert nem lehet? Ez az lenne, hogy mindenkinek akinek van álma, az enyém te lettél? Vagy mindenkinek aki az én álmom,.,meg kell halni értem, de olyan kéjpedofeka -kéjmazovista -kéj szadista -kéjkaniba, ami sose volt le$$$... Ezt most ugy, hogy ha a BbLia szagértők jóslataik, ugyanis te mit olvasol ki magadnak a szent iratokból, na meg akik a világ UK? -United Koserá será,rá se ráncs? -rájuk, kik azok? Na most akik kint -sötötséget EGET ÉGET okoznának, azok kivételek, és most ha az UT UK? Minden UT ROM RO-MÁBA VEZET, KIVÉVE HA FÉNY UT? Rögtön, most azt, amit az IRÁSTUDÓK, ami fita, ha valaki lát, az most Óh természet, dicső cső? -természet, mely SZEM? -rögtön itt vannak szemiták? Roppant rokkant figyeljunk, mert azok a Hej épitészek -tengerészek,NAGY MERÉSZEK?- rájuk gondoli se jó, akkor baxnak a legjobban mikor sülyed a hajó? Ne mász a fára, nem esel le, ne menj a vizbe, nem fulladz bele? Kés villa ollo, nem (kis)gyerek kezébe való ...stbbb... tbccc... Zna az álmomba, van az a KÉP, ami most ha e -világ? -parancsaló UrAIk, kik? Tröha most az amit ezek tanitanak, a tanitójAIk, ha ők csak vasasok -hasasok, és savasok? -fita, az BbLia iratokbank, mindenki látta, hogy sáskák, sáska hadak vagyunk, akor vannak jó bogarak, és tüzre valók? HA MAGYAR MAGYAR OK VAGY, AKKOR A KIINDULÓ AZ A MAG AD? -most ahoz hogy az egész -világminden s ÉG? -azaz itt azok, akik az ereDetty iratok, na minden az EGY -ÉN? Zett akit a görögök, filozofaló? Na csak az van, aki a VILÁGOD teremti, nem termtette, és most is akik csinálja, azaz MAG AM? -ZITT MADARAT TOLLÁRÓL, PÁL APÓS TOLLA, JAJA A GATYA, NA MEG BARÁTÁRÓL TÁR -ÁR-ART ÁR? SÁRA ÁRA? -LEHET MEGISMERNI AZ "EMBERT"? BERTI ÉRTI?
                     2.: NADON FIDA DZSIDA, most az hogy, van amit lehet érezni, és van amit nem, és a vasat lehet? -követ, na meg az anyagokat anya -god? -ha fájdalmat okozol ÖL? -MAMA KINJA? TE VAGY? Fita, fájdalommal szüld a gyerekid,kid?- és nehéz munkával fáradsággal keresd a kenyered, na most te ezt?- akarod érezni? MIT GONOLSZ MAG AD? ADOK NEKI EGY HAJITÁSNYIT? LÁDD EGY HAJSZÁLAT, VAGY PINASZŐRNYIT? NA MOST SZÖRNYÜ LETT? Zitt amit tegnapra, hogy KEZDÜNK NEM ÉREZNI SEMMIT, A PÁS -SÁP-ÖLŐK IRÁNT, ÉS EGYÁLTALÁN, CSAK KINUK OKA TOKA SZALLON SZALONNA SONKA- CUPLERÁJAIK ÉS NŐ A HOZOMÁNUK? Fita, most az hogy, nem hogy tiltakoznának az állatok-kinzása, ami most neked van bőröd, bőr a pofádon FA DÖRRR...na nekik a KIN OKOZOOJAINAK NINCS!!! Nadon a padon, apagyon, fida, A HANG MEG SZÓLAL, HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, NA MEG OLYAN ISMERŐS ŐS, AZAZ EGY JAMAICÁK TROMBITÁS? LEHELL? (lehel betölve) Most ugy, hogy onnan, ahol most vagyunk az Ő ŐK PRÓFÉCICA? EGY CICA KÉT 100 ,MEGFOGTA AZ ICI PICI EGERED? FITA, AKIK KINADÓK, AZOK VASAK! CSAK A VASSAL LÉTEZNEK, VEDD EL A VASAT TÜLLÜK, VANNAK? TÖBBET NEM VASAL$$$... BAXTA! HASALSZ? A KIGYÓ, MINDEN ÁLLATNÁL OKOSABB, SZEBB, RAVASZABB VALA? Most amit ott is, megfigyeltem, hogy AZ HOGY MOST INNEN -ONNAK AZ IRSÁTUDÓK -TURÓK LÁTÁSA, AZAZ NEM LÁTNAK, ESETLEG SZAGÖLNEK? TE AKARSZ BÜDÖS ROHADT KOTLÓSTOJÁS SZAR SZAGOD SZAGÖLNI -ÖLNI? Sóval, most SEMMIT DE SEMMIT NEM ÉRZEK, ÉS MOST MENEK A BbLIAI TUDÓSOK TANITÓK KERESZT UT? HAJTANAK, MINT EGY VAD ÁLLATOT? VADITANAK TANKÖLNEK TANUK ÉS NUKIZNAK?
                 3.: Na nem tudom ugy leirni, hogy CSAK MEG FIGYELŐ VOLTAM, és az amit ezek bejövendÖlnek, az már lebejátszódott, és most azok után vagyiunk, vagy az ok, azaz azt a szerepet, amit VALAKIK -GIGAZOK kiosztottak, azok ma is a TEREMEMTŐKÉSEK? -ÉS VEGYÜK EL,VAGY NEM KELL A TI TAKNYOTOK, GECITEK? Most az lenne, hogy most ott vagyunk, a próféciáNUK UK UT? -UK?- beteljesedése,sose napján vásárnap, jött meg a folyásom... ami a következő ut, hogy most egy olyan, amit a KÉPEIKEN, AZ Ő KÉPÜK, HOGY EZ A FÖLD -GÖMB, EGY FORTYOGÓ HÁNYKÓDZOO ZOOMBIZOOM VASGOLYHÓ -POKOL? Zna ők a BUNKEREIKBE lyukAIKkba kaka puca ládd most is az, azaz ezek a seggÜKLYUKAIKBA VANNAK, és most csak hullák többet, na most ott is Ő ŐK MO MO MOMOOO... PARANCSOLNAK, ÉS MOST AZ ENGEDLMES BÁRÁNYKÁIK -JUHAIK, NA MEG ARANY -BORNYUAIK, BIKA, AZOK SZÖRNYETEG ROBOT GÉPEIK, na a pokol KÉPEIK, mikor a szöny szájába ember alakuka vala, és most ugyanaz, azaz AKIKNEK PARANCSOLNAK, CSALNAK AZOK ENGEDLMES BÁRÁNYAI, AKIK MOST UGYANAZ, AZAZ MOST CSAK SÜLT HUSUAK, AZAZ CSONVÁZAK, ÉS AZOKRÓL FEJTIK LE A HUST, DE AZT SEM MAGUKNAK, ÉS MOST MNDEHOL A HULLÁKAT ÉGETŐK, NA MEG A FÖLDBŐL LÁNGOK VULKÁNUK, LOBBOGNAK SNEKIK VANNAK LYUKAIK, AHONNAN ÁLLANDÓAN HALÁLT OKÁDNAK, AZAZ A HUSOKAT, (HUSHEGYEIKET) PÖRKÖLIK PERZSELIK, ÉS MOST AKIK ÉLETBEN MARADTAK, S ITT VAN AZ ÓPINARÁCOS TENGEREKEN TUL, A KIS TARKA FARKA KUNKORI MALAC TINYA RINYA RÖFF...SETUR RETUR,AZAZ MOST, ÉN EGY VAGYOK, AKIKET MOZGATNAK, ÉS NEM ÉRZEK SEMMIT???- Fita, a kiinduló dülőpontuk, az állatok ritUállat kinzása, és fel?- áldozása, ami van egy olyan, hogy Jézus nevet, s mig Piter? -visz a keresztet, ami szintén, te hányoszor élveztél el, és mikor végleg?
                Innennn... csak te magad, és magoddal a daliás MAGOD, hangod, sziv- viszhangod, gondolhatod?- ki?- az, maGad? -vagy siccc...Jancsi, szart a macska hajt$$$... ki? -magaddal -maGODdal kibékültél? -vagy hültél?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1009)