Warlimont Creative Commons License 2024.05.06 0 0 422614

"Amúgy ezekre a két hetes Mastersekre szerintem semmi szükség, már Miami és Monte Carlo között is túl kevés a szünet és még fokozzák".

.

.

Az a baj, hogy mivel eröltetik az egyenjogusagot, igy az ezresek egy jo resze ATP+WTA egybe, ami lehet a jatekosoknak jo buli, pl Cicipasz is igy szedhette fel Badosat, sok alkalmi baratsagrol nem is beszelve. De a WTA+ATP ezresek, limitalt szamu palyaval, parosok is, minden egybe, nagyon elnyujtja az egeszet.

Az viszont, hogy Indian Wells majd egyböl Miami, vagy most Madrid ezres vegeter, es nulla nap szunettel maris indul a Roma ezres, ez nem jo.  Nincs meg egy top sportag, ahol ennyire folyamatosan, ilyen intenziv terhelest kapnak a jatekosok, ennyi utazassal, idözonavaltasokkal, es mindezt nyari szunet nelkul. Mivel Kina es Azsia egyre több versenyt akar, szerintem a versenynaptar csak egyre durvabb lesz.

.

Nekem, nezökent a legjobb tornatipus az ezres. Ezen minden csucsjatekos ottvan, viszont mivel max harom szett, sokkal könnyebb vegignezni egy meccset. Nekem egy ket-haromszettes meccs pont eleg teniszelmenynek, a vegeterni nem akaro, mindenkit csak kifaraszto GS-eket nem szeretem, GS meccset, max hattertelevizionak bekapcsolok, de nem ulök le ele. Mondom ezt ugy, hogy iden megyuk par nap Wimbledont nezni elöben.

Előzmény: Cilic_elmeallapota (422613)