Warlimont Creative Commons License 2024.05.06 0 1 422609

"én nem láttam hogy Rublev olyan rosszul nézett volna ki a meccs utáni interjúban és nagyon betegnek se tűnt szóval vagy túlzás vagy akkora kamu mint Djoko izomszakadásai, azért nem kéne mindent elhinned."

.

Ne viccelj mar... Rublev bejött, total kialvatlan, karikas szemekkel, es ugy kezdte a meccset, hogy nyomott ket kettöshibat egyböl, azutan nemsokkal kesöbb egy harmadikat, es az elsö gemekben csak lezengett a palyan, mint aki azt se tudja, hol van. Azutan összeszedte magat, feljavult, es nyert. Lehet, meccs elött megtömtek lazcsillapitoval, az hatott, az orovosoknak hosszan halalkodott a beszedeben. De apro reszlet, de a meccs vegen pl elfelejtett keresztet vetni, ami szerintem kicsit kenyszere is, keresztvetes, majd a mozdulatsor vegen letolja hatra a fejpantjat, es kb ekkorra er oda kezetfogni a halohoz. Na, a kereszt most elmaradt.

Es kesöbb is  dijatadon egyaltalan nem volt boldog, a vegen, amikor a labdaszedök es azutan a vonalbirok alltak melle a kötelezö fotozasra, teljesen faradtnak tunt, csak nezett magaele, es azutan le is ult a dobogo szelere! Ekkor kifejezetten betegnek tunt, es ahogy a meccsközbeni adrenalin lecsengett, ez megint kijött.

Szerintem egyeltalan nem kamuzott, Rublev amugy is az a fajta, akinek a tenisz az elete, ha negykezlab kell menni, akkor is kimenne a palyara, es sok hulyeseget csinal indulatbol meccs közben, de szerintem az egyik legtisztessegesebb, legsportszerubb jatekos. 

Előzmény: Cilic_elmeallapota (422607)