repcsepista Creative Commons License 2024.05.06 0 0 1009

                                 UFOzzuummm... miEeee...Elmulik most mulik a nagy sötétség és homály, magyar hajnal hasada, és itt van MOM magyaroszágunk -mennyországunk, itt is van,nem voltunk le$$$...
                   4.: Kávézzuummm... tea, zöld de nem öl? Zna csak a testet lehetne megölni, de ha azzal, mi mi van benne, vagy mi hajtja? Amit mára láttam, az az hogy akikbe élet van, azok falusiak, akikben nincs, azok városiak, de itt ma már, ládd a felesÉgem, nagy virágos kertje van, s a kis kölyök most nemrég, ette a virágokat, és mondom gyorsan vedd ki a szjábul, na ezt , azt lehet enni, de ette a rózsaszirmokat is, éhes volt. Tettem be a galammboknak külömbőző levekeleket, meg füveket, labodákat, gazt, és tudják melyik jó az ennivaló? -galambook? Na van egy nagy galamboskönyv, ugyhivják Lévy...Galambtenyészet, ami itt valakik nagyon is tudnák? -mit kevernek, de itt ott ahol szakad a part, ott minden elválik? Tröha, akik én inkább, zöld levél.zöld levél, illatott hoz már a szél, illatot hoz mára szél, tralla tralla trallalah? Zitt amit most ott, meglátok, azt nagyon nehéz itt? -fita ha ez csak a ráadás? -de ha természetes szelektállódás, ládd én rögtön amcsiba kijövet, rögtön egy farmot? -egy földet akartam venni, (a felesÉgem magyar fa lut?) ami most csak hogy megéljek,ugyanis olyan van, hogy elmondták hogy hogy lehetne, ami azonnal lemondtam rólla, és hogy lehetne ugy, hogy semmi ne kerülne pénzbe? -na onnan, hogy én egy kis tanyát, falu vége, kis nádfedeles házikó, s volt itt egy elektromérnük gyerek, és csak annyit akart, (vele akartuk, a a aaa...a felesÉgem talmáánya, hogy szél fogókkat, lehet az elktromosáságot termelni, na a mulktimillomopsbarátunkj ellopta és la patentolta és el adta több 100 ezrekért) s haza akart menni, hogy neki csak eledel de az anyukája nem! -jaja el kellett volna tarania, na akkor divatba volt, hogy a napfényból lehet táplálkozni, és a mentők elvitték. -most nagyon ellene lett, és midnent kell enni? -sárt, na volt (tehetség volt, és egy nagy elktromos trösztnél főnök lett)akik a reggeli vizeletüket itták,mert az a legtáplálóbb, ha habzik? Zna most hogy mi egy olyan, magyarországot fogunk kitalálni, hogy egyenlőség -testvériség -szabadság, elvtársak?
                    5.: Zitt, szeretném ugy leirni, hogy most az hogy van e, örök élet, vagy mi van? Jitt az hogy volt -le$$$... na engem bemártottak egy teknővizbe, és a fejemre kezek, aminek nem láttam a végét,(kint voltam a vizekből)s hogy a földtől el szakadjunk, és akkor is, jaja de nincs,csak ha bedülünk ábramnak, mert a GOD? Zna az angol nyelv (rontott latin) világnyelv,és a latin, az lát in? -azaz a hangoknak artikulája van, kinek van a leg artikulának,(figyel a survivel of anglia filmeket) még kula $$$... nincsak környörögni kell a KENYÉR -ÉLET? ADÓKNAK, S CSAK AZOKNAK ADNAK HUST, AKIK NEKIK ADTÁK HUSUK HUKKT KUKT MAGUKAT? ADÓSOM VAGY,MÁR NEM FÉLEK, MERT AZ UR GONDOSOKODIK RÓLAD? BE LETTÉL IRVA, AZ ÉLET -ADÓD ADÓSKÖNYVÉBE? MÁR NEM VAGY! Zna most, itt az hogy volt, mi volt, senki se tudja, ha valaki, az meg nem mondhajta,mert nem beszélni magyar? Zitt ezeket én állandóan hogy mikor itt elkeztem repülózni, ufozni, akkor csak ott, ahol növényzet vala, és most, leritam, hogy egy háznál megálttam, azaz lantoltam, és bementem és ettem a firiderből eledelt, vettem és azonnal vissza töltődött? Most az, amit tegnapra hogy apuÉN... na save... ma a felesÉgem levett a dickre, ami monduk, én nagyon szoritom a fenekem, mert hogy hogy ne hagyd itt? a -a fiaid,gyerekéid-gyekekéink, hiz mind azok vagyunk? -aki nem annak lüttek? -harangoztak,bimm bamm... Zna meg hogy ezt egy olyan valakid?-aki most, ténleg NEKEM NEKED NEKÜNK NNN...nincs olyan amit ezek halál, mert most midnennap csak egyzert mondjuk ki, AZ ÉLET ÖRÖK, ÉS HA NEM AZ LENNE, AKKOR EZ SEM LENNE? Na ezért, most minden ami gyerekes $$$... a 24 évet járt oskulába idöcsém,hörögg... meg ne emlitsem beszéljek a gyerekkorom... hrrr... ördög hörrr... egyema a juhust, meg igyam a hugysav -lugos fröccs?
                      6.: Zna hogy olyan hogy mult,mi muit, meg hogy jövő... beszedted kanyarót? -Tröha, csak az van ami van! Ezt most sokzor, és most MI A MI GONDOL LÁT VILÁGAINKBA VAGYUNK, ÉS MINDEN AZ, VILÁG VILÁGIT ÉS MINDEN AMI VAN, AZ CSAK AZ VAN, ÉS HA NEM GONDOLOD? Fita, itt az a FOG ALAM, ÉS ITT ÉVE, HA TÉNLEG SZAKASZTOTT A ALMA FÁRÓL, AKKOR NEM SIKERÁLT ( A KIGYÓKNAK?) AZ ÁT ÁLLITÁS? LÁDD MEG KELL HALNOD, ÉS MOST HA TE ISZOD A JUHUK VÉRÉT, ÉS ESZED? A -HUSÁT, AKOR TE FEL TÁMAD TÁL? NA MEG, HOGY A ROM MOR MO MO MO...GOD DUK? -UK? ARANY VÁROSÁBA ROSSÁLHACC... JAJA BEROSA,MERT MONDUK,HOGY A BUDI-BODEGA? Zna itt az van,hogy a felesÉgem,leesett egy kisgalamb a tetőről, és most momdom, nemakarom,na ő akarja, és most leirtam amit lehuztak, az élettelenek!!! -zitt apUNkkal, hogy előbb, olyan hogy halál nincs, csak beadás és most ha az ahol a nagyobb csomo, oda szarik a kutya? NA ITT CSAK ÖRÜK EGYÜTT EGYHANG GOD,ÉS ÖSZHANGOD, azaz hogy nincs halál, na akik PRANCSALNAK, UJ PARANCSOLATOT ADOK NEKTEK, HOGY EGYMÁS HUSÁT SZERESSÉTEK,MEG SZERELJÉTEK, MIÉRT KELL A SZERELEM? Zna ami van, EZEK A VASBA VASUKBA VANNAK VASUT, ÁGYAZVA, ÉS AZ AZ AGYUK -ÁGYUK? Most a második, hogy ahova apUNkkal tegnap,ez ehez hasonló vala, csak MAGYAR ÉGI SZABADSÁG, ÉS NINCS HALÁL EMLÉKE SE, VAGY NEM AZ A BŐSÉG LENNE, ISTEN ÁLD MEG A MAGYART, CSAK JÓKEDV -ÖRÖM -BOLDGSÁG VÉG NÉLKÜLI, NA MOST MI MAGYAR -OK AZ VAGYUNK, ÉS OTT VAGYUNK, NEM ITT, NEM NEM MI MI? -ÉL LETT?BAGZÁSKÁSA? Mott az fog itt is kitárulni, ez az, hogy ez is meg van, ez a BbLila hogy még vannak, akik meghalnak, azaz ne nem halnak, mert nem gondolkoznak, azok vasemberek,ami az!!! -fita az amiket az a FEKETE KOROM 8 BOLYGÓAIK, azok vasbolygók, és itt most csak szellemek vannak,és azok vagy a vasukba, vasut, vagy a fénybe, napba, és itt van az napba öltözetek,és a vasba?
                    666... had hadoba? NA VANNAK A FÉNY HONAINK, és vannak akik el multak? -ez most vártam, hogy apUNk... na becsngettek, de olyan,hogy ross -rost? -róst? -sült hus, cigán pecsene vagy rabló? Naz, itt a legközelebb, hogy TALLPRA MAGYAR, az az hogy ébredj fel, meg kell hogy LEGYEN EGY MÁGUS -FÉNY (FÉNYJÉZUS) KÖZPONT, AMI CSAK EGYSZERÜEN RÜHEN A MAGYAR OK TESVÉREK ÖRÖK KÖZÖS ÉG! Most az hogy NÉLKÜLÜNK, én onnan, ezért jöttem be,és a felesÉgem, fita, nélküle meg a fiai most a kis unokaja kaja, husimama etet? -na ami történne, ha az irataim meg maradnak, ami az, hogy hogy ne hagyjam el a fiaimat? Fita, ezeket nélkülük, (de nélkületek csellő kontra nagybőgő) lehetetlen lett volna, ami először is, a szeretet etet? Zna most, itt nem tudom hogy, de kell hogy legyenek először is, ami hogy a pucába, nincs senkim? Zez az, MOMUSÁNAK fel lett kinálva, hogy az amit most itt is, azaz csak ugy tudnak megvédeni a FÉNYEDDEL FÉNYÜNKKEL BENNÜNKET HA NEM BÁNT SENKI, ÉS ITT GONDOLÁTBANK, Ez ugy, hogy MOST KÉRDEZTEM AZ ÉGIEINKET, fita ez a HANG OK, jaja valóbank orditó orszoláNUK, na fita, most ha a pelesztinok, ládd akik ha nem bánt senkit, had beszÉljen, na ezek a MAGYAR OK TESTVÉREK ÖRÖK KÖZÖSÉG? Na Trumannak Eisenkyhavernek, hogy ŐK MEG VÉDENEK,AZAZ A TI FÉNYETEK -VILÁGOSSÁGOD? -MEGVÉD TEGED, NA EZ AZ, HOGY AMIKET HOGY HOGY...ládd az idöcsém irtóra félős vala, és látta az KRISTÁLY UFONKAT!!! Zitt arról, hogy akik kijönnek a Bob Lézer anti -gravitácion ...(SIONUK???) láttam hogy nézi ki, és ki is próbáltam, tehát innen, egy olyan hogy fokozatosan,de az hogy nyomor halál,(félelem???) megszünt!!! Na amit láttam, hogy MIND A KÉT OLDAL, JAJA KÖNNYÜ KRATIT TÁNCBA VINNI, HA Ő IS AKARJA, DE KRATI, KIN KINBA A PRICSI? Fita,itt az első,.mindent szabad, főleg gondolni és mondani, sőtt... a halot akinek nincs saját önnáló véleménye mennye? Fita, röhelyesek, és most A NAGY DOOMSDAY POKOL GÉPEZETEIKKEL, VAHHON MAGUKRA ROBBAXXÁK BAXXÁK MEG BUXA? Zna fita, a FÉNY -PONTOK ITT CIKÁZNAK, ÉS ÉN MEG TE IS AZ VAGY!!! HOL A PONT? HELLE LUJA? HOLLY LAND LEEND DANGG...
                  Innenn..az ami van, csak az van, és ami volt $$$... le$$$...
...fita van egy ujabb...The AnXplained: Misteries of the Universe SE I E1 Are WeAlone? -fita, itt mi benne vagyunk, a nagy speca soup, levesbe... jaja We serve juh, hol a vesélye? -velő?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1008)