repcsepista Creative Commons License 2024.05.05 0 0 1008

                                  UFOzzuummm... miEeee...Elmulik most mulik a nagy sötétség és homály, magyar hajnal hasada, és itt van MOM magyaroszágunk -mennyországunk, itt is van,nem voltunk le$$$...
                    1.: 5/5, A KÉP? -happy sinkó de mayo, de a mexikóiak nem ünneplik? -maradtak a qonwest tódorok -sógorok? Fita,itt nem az hogy mi lesz le$$$... hanem mi van, és azzal hogy beszélünk magunkról is, azaz a Mi is ufo-k vagyunk! Tópikulónkkal megjött (mentstruációnk?) a magyar tavasz, szevasz hogy vagy, egybe? -kezeslábas?-tótágas? Amit mára, az van, és mi van, ami nincs? -s kacsinycs, hazudik a szemed, szemetek, anty grizanty? Ime a hellzet, az hogy idő,az áll, de elmulnak a renyhe népek, ami nálunk, Már minálunk babám, már minálunk babám, az jött a szokásba, nemszedik a meggyet nem szedik a meggyet, fedeles kosárba kósárba? Tehát csak a van van, azaz volt nekem egy kecském, tudod e? Kertbe mentek a tyukok,mind leették a magot, Éliás, Tóbiás, egy tál dödöle, ettél belőle...gulászta? Na ami van, hogy a MI ÉGIEINK -SZÜLEINK -TULRULL -TURUL -MADARAINK, sose hagytak el, sem magunkra bennünket, és most a következő a hellzet! MINDEN MAGYAR GYEREKNEK LEGYEN MONDVA, MINDEN MAGYAR GYERE KID, VAN ÖRÖK ANYKAJA APAKAJA KOS, ÉS KIS TESTVÉRKÉINK, AZ TE VAGY! ITT A HALLÁS LÁSS? AZAZ NYISD KI A SZEMED, HA NEM LENNE ÖRÖK AZ ÉLETED ED EDD, AKOR TE TÉNLEG NEM VAGY? TE TETTED EZ KIRÁLY? Most csak a falUssiak sya élnek, és természetesen ÖRÖK ÉLNEK, csak azok, akik örökre haza mennek, a sötétek, na azok is madarak csak szarnak, és azoknak van saját kijelÖlt ÖLTÖNUK hellük, lükverc, és azért nem találják itt? -a hellüket? Ha ők semmik, akkor minden az? Za hogy jeee...hova mennek, az az Ő ARANY FEJÜ SZOBORUK, és ABBA ATYÁM, azaz nem a MI ATYÁNK, hanem aki PARANCCSAL CSAL, ÉS KILOPOM SZUROM HAZUDOM A SZEMEDET, SZEMETEK? SZEMETELNEK? -ÉS ŐK LÁTNAK?
                   2.: Azzal hogy nyitottunk egy Mi is ufo-k vagyunk!- Tópikulót, (TUL AZ ÓPINA TENGEREKEN TUL HOL A KISMALAC RINYA RINYA RÖFFF...) azzal hogy ha NEM BÁNT SENKIT, GAD BESZÉLJEN, SŐT OLYAN FALUSINK SINKÓ DE MAYA, MULYA?- ISMERŐS? Fita, akiben élet van, az mindig falusim, és most akik városiak, azokra vár az ARANY VÁROSUK? Zna fita, azok már benne vannak,(2002/2/22?) és azok valóban ABBA A SZOBORBA VANNAK, AMIT A BblILA NAPUGONODÓZER, ÉS DANEL LÁTTA, BENNE VANNAK! Zitt mikor jöttem ki, Pécsett a Szulejman szobornál, felmásztam, egy kis lépcsózeten, majd elkezdett velem keringeni, és bele akarta szakitani az aranyfejü szobrorUKba? -egy lány, megfogta a kezem, és levezetett a magyar földöngünkre? (fita, ezt nem kell hinni, ez a valóság és ki lehet mutyatyni?-fit az van! -van?) Na vele szembe, nagy auTórium és az adventista (combatosok) énekkarosok próbáltak, és valami olyan, na az ma is, hogy ez nem lehet véletlen? Fita, a Combatista -Adventista gyülekezetek voltak a MAGYAR TESTÉVÉRI KÖZÖS- ÉG FŐ BÁSTYÁI!!! -A TÖBB IS, UTÁNNAK A BAKTISTA EGYHÁZAK MÉG USÁBA IS, NEM RÉG? MÉG A DICSÉRDISTÁK IS, KIVÉVE A KATOLIKUSOK, AZOK LÁDD A GYEREK, KINA 90% KATÓLIKUS KUSS? DE EZEK LÁTSZATRA EGYMÁST ÖLIK GYILKOLNJÁK, DE A NÉP, AZ ISTENADTA NÉPEK, CSENDESEN KÉRŐDZIK, IGEN IGEN JAMBORNYU FAJTA? Most az hogy amit mos leIrok INRI, az nem volt nem le$$$... Leesett a pap az ágyról twist, lement a bür a vasa twist... fita királyi popság UK, -sent sintér nemzetseggek? Fita, nem bántom őket,mert ők megérik a pénzüket, s utól is érik talán? -senikit $$$... bántok, semmi se faj, csak vissza jött, a rónatáj? Börténéjből szabadul sas lelkem,ha a rónnák végtelenát látom? -Na fita, most az van,hogy minden a beszédben van,nem volt meg kezdődik, meg le$$$... han mi van? Janyos 8:51? -te hallod? -őket?
                   3.: Most nem profácia negra meg jövendő bondó, kötvényeik a Warosiaknak, azaz most az, hogy ami ma van, hogy amit nagymsmám, hogy mi a nap fényében vagyunk, igaz hogy sürü az erdő,nap sose járta, DE MEG MEGSZŐLALT A CSALOGÁNY, és ezzel AZ UTOLSOS FO$$$... FEKETE GOMBOOCOK IS ... *BOOK KUK BOOK, WE SERVE JUH* ZITT MOST AZ HOGY AZ UTOLSÓ BULL BULI AZ ELSŐ? - ÉS MAGYAR NAP VAN! DE KARÁCSONT? Fita ez az hogy 2024 sinkó de Mayo, maya ünnep, azaz hogy ... zitt most mi az erdőbe... Ezt a kerek erdőt járom, jaja jó iga, és most az utolsos fo$$$... ufo$$$... fekete ufos -fo$$$... ELHUZOTT, se megjött az Égbull sitim-pitim? -tallpra esett? TALLPRA TAPSRA MAGYART TAPSI TAPSI MAMÁNAK, CICIT ÁD A FIÁNAK, LÁNYA? Zna fita, megjelent, azaz most ugy hogy jöttem volna haza, az a SZÉP BESZÉG ÉS AKI NEM BÁNT SENKIT AZ HA KI BE SZÉL ÉL? - ÉLJEN? Fita, ezt megkell értenetek, FÉNY KÖVETEI (UFO-k) AZ ÉGNEK, MiUFO-k vagyunk, azaz Mi is ufo-k vagyunk - UFO.k? -made in Hu? Wohhh... Zna most, csak akikben van még élet, szikra, azok a ÖRÖK ÉDENKERTÉSZEK S ÉSZEK, és azokba van élet! Gyermek vagyok a TERMÉSZET LÁGY ÖLÉN, GYERMEK VAGYOK AZ Ő KEBLÉN? Fita, ez az, hogy amit leirtam, hogy egy nap, a falum falomba, gyerekekkel, összejöttünk a gördögbe, és ERRE MINDIG EMLÉKEZNI FOGUNK, (fita, mindem falusi gyerek ottvala!) ott volt a nagy vályogvetó gödrög tele édes vizzel, és körbe málna meg szeder a fasorokba, árkokba, és egyek voltunk, a boldogságtól orditani tudnunk, de könnyes volt a szemünk, mert Oh természet, dicsó természet, mell szem eszem, nem láthat téged...na SUNY Sanyink is ott volt, és tudtuk! Fita, olyan lett, hogy ezzel hogy itt egymásra találtunk kis gyerekek, ezel most AZ ÉG ÉS A FÖLD ISMÉT, KECSKEMÉT, TUDATOSAN EGY LETT!!! Zna itt most az hogy du, de dudu? Fita, amit Bob Lézer, hogy a kezetekebe lett, az a a aaa... fita ÉLE ÉLETETETEK NEK, ami mindig kezetekbe vala, vala valla GOD?
                    Innenn... fita, itt mikor találkozok, a mi Égieink, te ti a leghiresebb jó hir, gyógyir?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1007)