dabgetva25 Creative Commons License 2024.05.05 0 1 79269

Igen jó a megállapításod. CAM S1 volt. Már találkoztam vele párszor itt, mindíg 50-70m-re mértek, ezért volt most meglepetés.

A sebességet én is kb. annyira saccolom.

 

Korábban a másik kocsiban blokival együtt használtam elsősorban azért mert a detektor ki van egészítve GPS-el és VÉDA, Traffibox koordináta alapú jelzést ad, hogy nehogy "bealudjak" egy fix traffinál.

Tévedés ne essék nem mániákus detektor hívő fan vagyok és azért használom most csak azt.

Tisztában vagyok a képesságeivel és a korlátjaival.

 

 

Kocsi csere miatt tettem át a detektort, mert a bloki gyártása, beszerelés még idő hiányában nem történt meg ezért most "védőháló" nélkül megyek.

A fentiek miatt módositanom kellett a korábbi vezetés szokásomon is.

Ha kocsit látok az út szélén, akkor szükségség esetén visszaveszek a tempón, mert detektorral 100 méter méteren belül biztosan nincs esély. Többnyire jelezni szokott de az valóban késő.

Ott van még a bizonytalansági tényező a sunyi mérés amit így nem lehet kivédeni.

Távoli mérést nem lehet időben észrevenni, itt jön jól egy esélyt növelő segítség.  

Kb 7 éve használom együtt a blokival, volt néhány közeli 50 méteres eset amikor benéztem és a "védőháló" mentett, a detektor meg se szólalt. Volt néhány érdekes  eset is amikor valami visszaverődés miatt a detektor jóval elöbb jelzett mint a bloki.

CAM S1-nél még sosem találkoztam ilyen távolságú méréssel. FÁMA 3-al kétszer volt hogy kb 1km-ről sorozatban töbször is jelzett mind a kettő.

 

 

 

 

 

Előzmény: MARKUSEN (79264)