double.up Creative Commons License 2024.05.05 0 0 23099

kellett nagyon Haalandnak már ez a teljesítmény. 4 gól, de akár 5 is lehetett volna, mert volt a kapusnak 1-2 jó védése is ellene.

így 25 gólos a bajnokságban, toronymagasan a liga legjobb csatára.

jobb ez sztem mint amikor nem is volt csatárunk és Sterling meg Gundogan volt a házigólkirály 12 gólokkal.:)

 

szerencsére a Wolves nem annyira bunkerezett, hagytak helyet azért védővonal és kapus között amit ki is használtunk alaposan. letámadásban elég jók voltunk, volt 4-5 olyan szitu mikor Rodri, KDB, Foden ellopott 1-2 labdat védőtől és abból indult a helyzet.

 

ez a forduló tényleg nem sokat változtatott, de majd a következő érdekesebb lesz, ott azért mi is és Arsenal is idegenbe megy. ha verjük a Fulhamet azzal lehet igazán nyomás alá tenni az Arsenalt. akkor ők is kicsit máshogy lépnek pályára a MU ellen. nem becsülném le a MU-t, nagy dolgokra nem képesek de egy szar X-et le tudnak hozni ha akarnak, csak be kell állniuk bekkelni-kontrázni, semmiképp nem támadgatni meg okoskodni, hanem jó kontrafoci. bárhol végezhetnek még 5-8. hely között, asszem  7. hely Konferencia, 8. helyért semm nem jár, h EL-t akarnak azért még hajtaniuk kell. Plusz Arsenal elleni lesz az utolsó hazai bajnokijuk. Hátha mutatnak vmit  drukkereknek. :)