Leslie07 Creative Commons License 2024.05.05 -2 0 196095

 

A legnagyobb problémát az okozza, hogy az emberek el vannak vakítva az egyházak dogmáival, és nem vesznek tudomást arról, hogy Izrael Istene maga a Khrisztosz és nem a Khrisztosz Isten atyja.

 

Ha tehát nem is lennének Izrael istenének társai, hanem csak egy maga született volna az Atyjától,

még akkor sem lenne igaz az, hogy egy isten létezik, hisz a János 1.fejezet tanúsága szerint is

legalább ketten lennének.

 

A démonisteneknek sikerült létrehozni a Szentírással ellentmondó tanokat hirdető egyházakat,

amelybe belopódzott az a hamis tanítás, hogy csak egy Isten létezik.

 

Miért fontos ez a háttér hatalmakat irányító démonisteneknek, hogy elhitessék az emberekkel, hogy csak egy Isten létezik?

 

Nos azért, mert akkor elhitetik azt is, hogy Khrisztosz nem Isten és nincs is Isten,aki neki Atyja lenne.

 

És mivel a Fenevadnak(Antikrisztusnak)  a Sátán adja a csodatevéshez szükséges hatalmat, a Khrisztosz Isten  pedig láthatóan nem tevékenykedik a Földön, az emberek az egy isten van és nincs több hamis istenképpel agyilag évszázadokon keresztül átmosva, azt fogják hinni, hogy ez, aki majd nagy csodákat is tesz, valóságos Isten.

 

Akkor fognak majd az emberek jajgatni a nagy tévedésük miatt, amikor a valóságos Isten ismét visszatér a Földre ugyanabban az Isten testében, amelyben Mózes és társai meglátták a kivonulás

után.

 

2. Mózes 24:9Azután felméne Mózes és Áron, Nádáb és Abihu, és az Izráel vénei közül hetvenen;10És láták az Izráel Istenét, és annak lábai alatt valami zafir fényű tárgy vala, és olyan tiszta, mint maga az ég.

 

Zakariás 14: 3 Mert eljön az Úr, és harcol azok ellen a népek ellen, amint harcolt ama napon, a harcnak napján. 4 És azon a napon az Olajfák hegyére veti lábait, amely szemben van Jeruzsálemmel napkelet felől, és az Olajfák hegye közepén kettéválik, kelet felé és nyugat felé, igen nagy völggyé, és a hegynek fele észak felé, fele pedig dél felé szakad. 5 És az én hegyem völgyébe futtok, mert a hegyközi völgy Azálig nyúlik, és úgy futtok, amint futottatok a földindulás elől Uzziásnak, Júda királyának napjaiban. Bizony eljön az Úr, az én Istenem, és minden szent vele. 6 És úgy lesz azon a napon: Nem lesz világosság, a ragyogó testek összezsugorodnak. 7 De lesz egy nap, amelyet az Úr tud, se nappal, se éjszaka, és világosság lesz az estvének idején.

 

Máté 24:29Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, és a csillagok az égről lehullanak, és az egeknek erősségei megrendülnek.30És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.31És elküldi az ő angyalait nagy trombitaszóval, és egybegyűjtik az ő választottait a négy szelek felől, az ég egyik végétől a másik végéig.

Előzmény: Leslie07 (196094)