repcsepista Creative Commons License 2024.05.05 0 0 1007

                                 UFOzzuummm... miEeee... Napba -Fényba öltözött Kristály -Világi Emberek, és Fém -fémötvözet -anyagba ágyazott Angyalok és Fejedelmségek, az Ur uralg s örvendjetek, mi öröm mi öröm, lesz az uj földön? -mi lett a régivel?
                   4.: Kávézzuummm... tea zöldlevél, illatot hoz, már a szél, ki beszél él? Na nem feltétlen, mert vannak ember utánzatok? -zerintem azok a majmok, és itt most, az összes villogásaim, ami csak akik ténleg ember -gyere kid? Nekem az, hogy rögtön kell legyenek ezen kivül is, élőlányok,a lányok a lányok angyalok, ami itt erősen meg kell kapaszkodnunk, hogy mi élő lények vagyunk, s mi a lényeg? Ezentul mindig kérdeni fogom, a fiaim is, hogy ma gondotál arra, hogy nekünk,csak örök élet jutott, osztályr-észül? Ami msot nagyon, hogy nekem, neked, nekünk NNN...apuÉNk, de van! -ez én nektek, jaja a halál halála? Ezt megint,hogy nyisd ki a szemed, az az hogy s ezt most apuÉNk, pitim gondolkozz... s kérdem magam,mag ad, vagyok? Zitt most akarném a mára álMOM, ami nekem, hogy ha te mindennap, zitt apuÉNk, minden reggel ima, Itt a reggel itt a reggel, ismét van egy uj napunk, melyen benső? -szeretettel Urunknak szolgálhatunk, Mi Atyánk, ki vagy a mennybe, áld meg kérlek e napot...na fita,zitt mi ténleg a NAP GYERE KID, lányaid, fiaid, vagyunk? -nem voltunk, nem leszünk, eszünk? Zitt most az hogy mi lenne? -nekem ma is előjött, ez jobb lett volna? -smirna! -volna! -fo$$$... ha nem lett volna, ami nincs, mert itt ha nincs testvéri kapcsolát? -lat, az egy KÉP? -és szerintem LATOR? -ezt most nem vezetem le, de monduk fel lehet e csinálni, a szerencsétLen állatokat?- szaporitani (korpa) őket, miért, ha nem hustermelés, ami itt az jogy KRUCZIFIX, vagy mit akartok tok? Ma szóba került, mert a fiam, mutatta, porszivózott, hogy mennyi por -piszok van a szőnyegbe, s most én mindig, mindenkit magammal kezdve, le meg akarok nyutatni,mert monmduk, most ha nincs virus meg bachilla? -s szó volt, most a covid19, hogy végül is, a virusok -bachillák állandó harcban tartják a hust?
                    5.: Na most, itt az hogy az erkölcsősz -becsületes, zerintem az az üllettel -slicc? Fita,én azt mondom, hogy az hogy te ki tudnád kapcsolni a baxingert? Zna most itt ez már belevág, amit mára, ami őszintén, nekem is meredek! Hogy most az hogy, piitim,ne hagy itt a gyerekéidet, na az az, hogy most mégis csak ÖRÖK ÉLETEM VAN! Az hogy itt csak olyan, hogy vannak az állatok, és azok négy lábuak, ez az ififiam,hogy ez egy kigyóbigyózás böGyőzés, és kezet lábat adtak hozzá, na most, a hus az feltétlen kigyóÓgyik MO, MOtiva találmáNUK? Fita ha félni kell az Istent? -és csak néki? -most olyan nincs, hogy Őt, vagy azt? -ne lehetne látni, és itt 8billcsi vakállat és vakösztön robot? Zett torrr...hogy nagymamám, ha te meghalsz, és is meg akarok, amit ma reggel, a fiaim olyan 3 1/2 -4, és most szót kérünk, mi nem akarjuk hogy meghaljál, hogy értünk, ezt már nem vagyok benne biztos,de ugyanaz mint én, azaz ha te meghalsz, én is, meg akarok? Naz itt hogy azok, akik most kezdem megint a haccacát, jogy itt én kimondottan, előbb a baszdüh-kangörcsömön akartam volna ugy, hogy ki kapcsolom,és nem lehet! Ezt én ugy, hogy van a fejem -eszem, és most van a pcsöm, és annak total hatAlma de egy is sokk lenne? - van, s ezt ugy, hogy ha álmomba, s igazi volt, sőtt ti is meg tudtok győződni, itt csak allatiasság van, és az állatoknak nincs bünük? -növényeknek? Fita, most az hogy ÉN TALÁLKOZOM AZOKKAL A TESTVÉREINKKEL, -akik megjelennek nekem, ugy, amit UFO-k? Zitt mikor lehuzzák a Mi is ufo-k vagyunk! -tópikulónkat, na az hogy UFO-k? -made in Hu? Whohhh... az hogy made in Hu? -Whohhh... Zitt az hogy NEKEM NEKED NEKÜNK NINCS HALÁL, ez az hogy ha akárki nekem -neked -nekünk parancsolni -csalni akar, aza menjen haza HALÁL F-ATTYA FAKJA? Zna most, zitt az ész megáll, a fa feláll? -vilanypózna?
                     6.: Itt kell legyen olyan, hogy ez nincs, és ezzel, most itt egy olyan van, hogy valakik, egy olyan valamit akarnak,ládd A GÉPEKKEL, KÖZÖSÜLNI, AMI NEKEM, LÁDD EZEK SÉP -SZÉP BÁBUK, most hogy visszamentem, ifju koromba, na azok, bábuk voltak, és nem lehet velük, semmilyen más kapcslát, csak EROTICA? Ami bosszantó, hogy sehol egy kégli, na nekem, kell hogy legyen életpárom, ládd ha nekünk csak ÖRÖK ÉLET VAN,AKKOR EZ MI? Jaja jobb lett volna, meg nem születni, és most itt, erre emlékezni, ami ismét, én irtóra utálom magam? -magamat? -matt?-mert itt ha mégis,kérdezőskodni akarok, zitt AKIK TUL ÉLTÉLTEK ÉPITJUK A FEUDALIZMUST, ÉS MOST EGY LAPÁTTAL, NA A FEKETE UFOSOK, AZOK MINDENT TUDNAK RÓLLUNK, ÉS A GONDOLLÁTTAINKAT IS, AMI ITT TUPASZ 1024 ÉVE, UGYANAZ, MINT MOST, A KÖR ÖKÖR ÖRÖKKÖR BEZÁRUL, AZAZ AZ ÉG NYITVA TÁTVA A SZÁTOK TÁTOG? -ÁTOK? Liertam, hogy a második alkalommal, találkánk, egy korom fekte hellre, hogy nem ez, aminak van napja, behatoltunk, és támdtak ránk a koromfekete mint a korompor fekete gömbölyögök, amt villámkorbáccal demterizáltunk! Na itt az, hogy ha te neked vannak szerető szüleid, és itt az hogy MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, zerintem csak apu, és most a szülei, nagymamanagyapámék, és olyan, ládd Nánai Endre, nagyon kiváncsi volt, na most igen igen erkölcsősz -becsületes ember vala, és hol vannak még ilyenek mint te? Fita, itt most egy magam, mag ad, képes vagy, az egész olyan, hogy el akarnak hallgattatni, hogy azokat, akik ha van valakid? -akkor ha a valakid, ládd az idöcsém, de most, először hogy most fel hivjam, nagy pénz, ami nekem az, és a felesÉgem is, nincs rá pénz! Zna azt a telefont csinálják, és ha bejött, azonnal, és most is az idöcsémnek szülinapja, ami szül siully, és csak ÖRÖK ISKOLÁBA JÁR A KÁBA, AZAZ CSAK ÖRÖK EGYETEMEK VANNAK, ÉS VAGY TANULÓ VAGY LÓ, LÓVÁ TETTEK LÓVÉ? Jaja a iföcsémnek, hogy minden rendbe, csak a zseppénz lenne több? Fita, ez egy olyan csoda, hogy azt itt megtudni? -talán soha, és most én itt vagyok, ami nincs olyan hogy te Tulrull Turull Madár... Tiszán innen, Dunántul, tul az Ópinaráncos tengerken tull... ahol már a tarka farku kunkori kis malac se tur...
                   Innenn...Fita, mi van ha csak ÖRÖK ÉLET VAN?
...oááá....

Előzmény: repcsepista (1006)