JarnoTrulli Creative Commons License 2024.05.04 0 0 21524

annak is úgy 10 éve biztosan :)

 

nálam pont szem előtt volt, mivel Enzo Trullival ő osztozik a Ferrarin, de az öreg Biagi kicsit csalódás volt számomra. Tempóban nemhogy a Pro vége, de a Pro/Am vége és Am sűrűje. 18-19. helyeken volt ahonnan rajtolt, talán 1-2 helyet ha jött előre, aztán meg is forgott, és nem azért mert valamelyik "amatőr" meglökte volna. 

Szériának iszonyatosan részletes live timing felülete van, minden egység körét élőben lehet követni és egyben látni minden egyes köridőt szektorokkal. 

 

Versenyt Biagi kezdte, ő is kvalizta olyan hátra az autót, 15. körben volt csere. Nyilván a rajt első köre ill. a boxba bevezető ill. kivezető kört most nem nézve 1:35,2 körülieket ment, pár körben 34,8, a legjobbja 34,6 lett. Ahol megforgott ott 12 mp ment el. Kis Trulli aki finoman fogalmazva nem egy Antonelli féle csodagyerek (Antonelli apjának van itt csapata az AKM Motorsport és Mercedesekkel mennek) és csak a héten derült ki, hogy itt versenyez és talán 1 tesztnap volt mögötte és sose ment eddig GT kocsival, meg mint valami gép hozta az 1,33 eleji időket folyamatosan. Egy kisebb rontása lehetett mert volt egy 1,35-ös köre nem sokkal a leintés előtt, de utána kettővel ment egyéni legjobbat 32 végét. 

 

Persze üzemanyag mennyisége, meg pálya állapota miatt nem egyértelmű a dolog de szerintem ez nem jelent 2 másodpercet átlagban körönként és nem pont akkor javul hirtelen a pálya ekkorát amikor átvette az autót.

ismért név Biagi gondolom jönnek a szponzorok még, versenyezni is szeret pár nap múlva 48 lesz, ő se fiatalodik, de ilyen mentor szerepre a rutinjával biztos hasznos egy fiatalnak

 

Mezőnyben volt az általam pár éve emlegetett Philipp Denes is, (Dénes Fülöp?) aki még anno DTM Trophyba ugrott be egy szezonzáróra és nem is rosszul 10. és 5. lett ott láttam először. Akkor magyar licensszel versenyzett magyar zászlóval a neve mellett, de itt már amerikaiként van. Kaliforniában született, de apja, anyja magyar. Amennyire divat a futballban a honosítás, meg magyar gyökerű spílereket a válogatotthoz csalogatni, lehetett volna őt is "magyarosítani" az autósportban. Szülei magyarok, így biztos beszéli a nyelvet, meg lenne egy GT versenyzőnk. 

 

Holnapi versenyre pole-ba rakta a Lambot, 5 tizedet vert egy nálánál rutinosabb Dennis Marschallra is. Ma 5. helyen zárt.

Előzmény: toto92 (21522)