dojcstomi Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1218

Rengetegen emlékeznek például a köpködő Baukó Évára.

 

Talán mert egy időben futtatták is mittomén melyik csatorna Édes élet című műsorában. Asszem Balekosszal rakták össze. Még ha utóbbi nagyon idiótának is akarta beállítani ezt a Baukó Évát, mindig kiderült, hogy a nőnek több esze volt.

 

Mikor ilyen selejt párosok eljutottak hozzám, mindig az volt a konklúzió, hogy a nőnek van több esze. :P

 

Ott van például Balázs. Őt nagyon nem csípem. Az ő műsorait sem nézem

 

A stílusa nekem se jön be, de a Kód című műsort újranézném tőle.

 

amelyben egymást fúrják a celebek, vagy hülyét csinálnak magukból az emberek. Nekem az ilyen műsorok alapból nem jönnek be, nekem ez a legalja.

 

Ja, olyanokat nem nézek. Valami négyes vagy mi a neve nyertes páros, nem is tudom pontosan. :D

 

De nekem valahogy Istenes Bence műsorai se jöttek be. Tippelj és vidd el, ami a német RTL-en ezer évig ment, az itt kb. bukás lett. Gondolom kulturális okokból. Szerintem a magyarok nem szeretik látni, ha valaki pusztán a szerencséje révén nyer egy rahedli pénzt. A németeknél meg anno (most már állítólag nem annyira) azért volt mindegy, mert ha mindenki kőgazdag, kit érdekel, ha Gipsz Jakabnak egyszer-kétszer szerencséje van.

Vagy az a mesterséges... Tehetség első látásra. Ezek unalmasak voltak.

Álarcos énekes meg kb. meglovagolta a kovidhisztit, de egy percig sem volt érdekes.

 

Balázs meg azt hiszi, hogy különb azoktól, akikből hülyét csinál, mert ő a műsorvezető.

 

Hát pedig van róla egy híres, tán Z+-os felvétel, hogy kvázi műsoron kívül, de kamerába milyen tahó parasztként viselkedett. Gyakorlatilag másokon viccelődött... dagadt tehén és hasonló szintű megjegyzések és akkor még ez volt a legfinomabb.

 

Talán Nagy Zsolt mondta azt, hogy az Árulók és gyilkosok műsort azért vállalta be, mert vállalhatóak, és szimpatikusak voltak neki a versenyzők, és a műsorvezető.

 

Az ki? Ő volt VV Leó? Na őt se azért tudom, hogy ki, mert néztem a VV-t, hanem egy időben úgy mond műsorvezetőként is szerepelt, tán vmelyik zenecsatornán vagy a Coolon? Franc se emlékszik.

Árulókat amúgy nem nézem. Megnéztem belőle egyetlen részt azért, hogy lássam mi történik, de untam. Meg a feladat után a műsor fele a kötelezően előírt intrikákról szólt. Fél óráig azon vitatkoztak, ki milyen jellem meg vajon ki lehet az áruló.

 

Görög Zitát is meg tudták fizetni.

 

Vele kapcsolatban még ott tartok, hogy a Megasztárban volt műsorvezető. :DD

 

De például ha gáspár győző,

 

Ebben csak az a durva, hogy ugye lement "nagyszabású" show-ja és ha esetleg nem lett volna elég, akkor valahogy beette a fene az ilyen zsé kategóriás műsorokba, hogy "Édes élet", "Van életünk". Kapcsolgatok és valahogy a csávó MINDIG a képernyőn van. Szóval anno óhatatlanul is láttam a "show-jából" egy-két részt és most azt hagyjuk is, hogy milyen, mert az is megérne egy misét, de hogy gondolkodni nem tud és emiatt mindig full ostobaként jön ki minden helyzetből, az nem tudom, hogy vicces-e vagy szánalmas.

 

Ezt én gondolom így, hogy normális emberi lénynek árt ha arról lesz híres, hogy milyen buta, és mennyire elviselhetetlen. És mint emberi lényt, sajnálom is emiatt.

 

Dettó igaz ez fent nevezett személyre is.

 

Az É-N budapestben láttam egy jelenetet, ahol persze szintén ocsmányul viselkedett.

 

Abból szerencsére rengeteg részt nem láttam, csak az utolsó fél évet láttam belőle. Pont annak volt az ajánlója, hogy kigyulladt a lakás, na mondom mi ez, hogy itt kiég egy lakás, kíváncsi vagyok, aztán valahogy "beszippantott". De még egyszer biztos nem nézném újra, elölről meg pláne nem. Nálam ott kezdődik, ha elkezdeném elölről, azt se tudnám, hogy ki kicsoda. LOL

 

Hasonló íze van mint a szentkirályinak.

 

Szerintem nem. Én is a Nestlét iszom (szénsavast) és nekem az savanykásabbnak tűnik, mint a szentkirályi. Az inkább keserű már, régen jó volt, aztán tönkretették.

 

Van víztisztító kancsóm, de az nem csinál olyan finomat, mint egy ásványvíz.

 

Hát ez az! Nekem is ez a bajom.

Előzmény: local75 (1215)