repcsepista Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1006

                                 UFOzzuummm... miEeee... Napba -Fényba öltözött Kristály -Világi Emberek, és Fém -fémötvözet -anyagba ágyazott Angyalok és Fejedelmségek, az Ur uralg s örvendjetek, mi öröm mi öröm, lesz az uj földön? -mi lett a régivel?
                   1.: 5/4. A KÉP? ApuÉNkkal (földi apum is) jöttem le, mid a NAGY UFONkkal, lehetett, és onnan én a kis ufonkkal, és a kövekező a hellzet! Az angyalok, és kötelékeik, Ó és Uj szövetseggesek, azok övön aluliak? Tröha a fej, az a gyomor? -és aranyból van, és ténleg négyszögletes! -olyan misnt a Rubik kocka. Tehát az hogy ember alaku, az is KÉP, ládd Daniel Nabugonodózer Aranyfejü szobra, és most ez a testem, ami van, hogy a föld anyaga, és pontosan az ami a Napugonodózer Daniel álma rajza szobor, azaz minden itt ami föld anyaga, 100%bank, megfelel az aranyfejü szobormak? Nincsak az arany az igen igen jól vezeti az áramot? -elektromosságot, s magnesességet,éget? Ime ami meg értendó, hogy hogy csak a husukkal, ami romlandó, ami ha nem, akkor hogy tudna formát változtatni, azaz megrohadt, és azzal trágya lett, és az a hajtó ereje itt, az ANGYALUK VÁRAIBANK -VÁROSAIBANK AZ ARANY? ARÁNY? Tröha ami az övön aluli, na most én ugy jöttem be, jogy van az én angyalom -galambom, és most az nekem, a GONDÖLAT? -Hogy egy lenne velem, most minden gondolÁtom, óhajom teljesiti, azaz egy velem? Ezt ugy, men a juhász a szamáron, de az nem egy sült angyalom galambom, gombold ki a sejem inged elejit,ami belerepül a szádba? -sőt szájba vág, elájulsz, és azt hiszed, TE VAGY A SÜLT GALAMB? BUK? DUCCUK? NA GIGA BIKA DUCCOSOK? HÁTIZSÁK KOSOK? OKOSOK BOOKKOSOK? Ime MOme a előzmennyek, balra hajts, jobbra előzz? -olyan hogy jobbrahajts, balra előzz, na itt vissza, hogy miért van Angliába, balra,na nekik is van ufos, ez ugy, hogy itt ugy hivják ufo-k, UFOs? Leirtam hogy ők mikor ottis az ufosAIk, ládd én az én ufom, előre ment, az övék hátra lefele? Előre hátra, ne ülj fel a vaslapátra?
                   2.: Ami van, ha nem oda születek, ládd apuÉNK, az hogy MAGYAR TESTVÉRI KÖZÖS ÉG? Ezt ugy ahogy a fiaim, hazudtál, nincs olyan több, mint te, és öngyilkosok akartak lenni,(fita, ha meg feledkezünbjk egymásról?-magunkrull) mert olyanok mnt a többi, már nem tudnak lenni? Fita, az ififiam egy pár napja, e hellett, jobb lett volna, hogy lehet pénzt csinálni, ami sehogy, momdom én, itt nektek, nem összeröffent rottyant angyalok vagyunk, na ezt...fita én mentem volna ha lehet, a munkám az első, és most minden magyar összejövetelen ott akartam volna lenni, enni, jaja de ők, ha ezt elhallgatod te sem vagy magyar? -na meg megfogtak, nem látod nem olyanOK mint mi? Hogy ők milyrenek, a magyaroknak is össze kéne. ez én a saját és gyerekéink érdekébe, ha más nicns, össze kellene fogni, és össze dolgozni, de ha egy hang? -a FIN GOD $$$... Zna vissza, hogy a hangadó az apai nagymamám, és NEKÜNK, KISFIAM, NINCS HALÁL, amihez, ládd most ha nincs, akkor bezon UFO-k, vagyunk, és AZ EGÉSZ VILÁGEGYETEMÜNK, A MIÉNK, AZAZ MI AZ HOGY MAGYAR OK? Zna a kis felesÉgem, fita én azt akit AZ ELSŐ LÁTÁSOM? (álmomba láttam én, a csodás üvözitőmet) Amit msot csak napba, de csoda szinek, láttam a felesÉgem az olasz menekült tábor Trieszt Kantin kapuba, és elájultam! Zna leirtam egy jó párszor, és ez az, hogy mi MAGYAR OK EGYMÁSSAL SZÓTVÁLTUNK, BESZÉLÜKN -ÉLÜNK? Fita mi van az övön ALULIKKAL? -A MAGUKRA MARADTAKKAL? Ez az, el hagyta e már magyar -magyarok szülő (sully -schully) gyerekét, ki kérte segélyét, (Mária seggit)az az hogy sose hagyd el gyere kid, dik? Fita, most ha nem olyan sully... a nagymamám, öröm az élet öröm iskolájába járni, sok jöt lehet ott tanulni, fübe fába virágba az orvosság? -gyógyulás KIGYÓ GYULA?
                  3.: Trőha a fiaim, zitt olyan 3 - 4 évesek, és ez, ami itt is menn, na ezt a felesÉgem, fita, az egyetlen értelme lenne ennek,hogy együtt, zna ő egy magyar falut, a nyemec villidge mintájára, ami bennem, azokat keresem, ami apuÉNk, Magyar OK, és most boldog vagyok, mert Óh be hó a habos sütemény, magyarjó van az ő tetején, most a kis 28 hónapos unokám, stivnek hivják, ami ő is nem piti hanem stivi, stete, ami kétségtelen, hogy ugy jobban nem üt szemet? -anti szem?- de már próbálom neki, hogy pitipopi is steve, de mi magyarok vagyunk, ami most csak ha ketten, és megölel, és hallgat, ami az vagyunk, most itt mégis, engem is steve? Na a hivatalos papirokta Istvan, de mindenki aki ismer, és nem beszél magyarul, steve! Ezzel a lehetőséggel, fen tudtam maradni, de mindehogy EZ AZ ÉGIEINK, ládd ma reggelre apuÉNkkal, és ez az, hogy ezt én mindig tudtam,hogy mag ad, magam, én csin-Álom? -de fita, azonnal, itt olyan grizanti magyarOk vannak, amihez KÉP, a többiek, akik nem is tudják, halovány FIN GOD, MAGYAR GYEREK, HOGY MI VAGY? TE VAGY A FIN AZ ÉN GATYÁMBA? Na itt most is előjön, Ő ŐK CSINÁLTAK CSINÁLNAK MINKET, NEM MI MAGUNK? Ő ŐK FELRUHÁZ ÉS TÁPLÁL, Ő ŐK RÁD GONDOTVISEL, DICSÓ KIRÁLY ÉG ÉS A FÖLD URA? AZUR SIONUKBA TRONÖL, zna itt ezek MAGUKRA MARADTAK, ami fita? AZ ERKÖLCSTELEN BECSTELEN ANGYALIAK -ÖRDÖGEIK -DÉMOONUKIAJASABBJAKIK MIK KI MO? FITA HA VAN PARNCS CSALÓK? SZEMETEK PUKK? FÜLETEK, NEM AKAROK HALLNI, HALNI? Zett most még általános iskolába se jártam, hogy anya-apa nélkül, ládd itt az élet, mikor az atomukat, ketté hasitják? -azonnal DERBŐ, BIKA SZÁLLÓ? Fita,itt mindennek magja van, az kezdődik A MAG CSLÁDOKKAL, ami hogy hogy?- minden, el fajLOANodik? LOAN DO-NUK? Fita, még otthon lehettett hallani, hogy jaja... most BONBANKBA (BERLYNA) LENNE A LOAN DON PEPITA LYNA INA JUHTURÓSPUNASÁRA KIN A PNA, PÉNZ VÁLTÓ? -és az Ács occs...majstro? -Világ sinház?
                  Innenn... egy gondolat bánt engemet...
... fita, hogy összeeskövők, egymás ellen? -de ha a magyar gyerek csak (pu) a pu? - világ vége? -van eleje, slicc...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1005)