JarnoTrulli Creative Commons License 2024.05.04 0 0 21520

Megnéztem a marokkói futamokat (TCR World Tour) erre a hónapra is letudták a versenyhétvégét, majd júniusban Mid Ohio lesz. 

 

Első futamon, aki valami eseményt akar látni, akkor kb. a 25. kör környékén kezdje nézni addig semmi se történt a rajttól kezdve.

Urrutia védte Ehrlacher, Girolami pedig Norbi seggét így be is gurultak Lynk&Co - Hyundai 1-2-3-4-ben

 

kb. 10 körrel a vége előtt amit írtam ott volt akció, Björk próbálkozott Guerrieri ellen egy bevetődéssel sikerrel, de ez is a 7. helyért ment és kapott érte 5 mp időbüntetést. Ugyanott próbálkozott Ma is szintén az argentin ellen, közben csatlakozott Taoufik is a buliba, aki szintén kapott büntit. 

Azcona a végén előzte Filippit

 

Második futamon Norbi autója kapott, nem is nagyon tudott érdemben versenyezni, csak mentette a pontokat amennyit lehetett. Ehrlacher ugyanez. Elején úgy tűnt a francia pályán tud maradni, de kiesett. Azcona pedig a végén állt ki

Ma - Guerrieri - Borkovic TOP3 meg szokásos módon bekísérte egymást a célba. Most a hétvégére csatlakozott Borkovic várható volt, hogy nem támadja be a csapattársat.  

 

15 autót szedtek most össze és csak ők voltak a mezőnyben semmilyen más egyéb bajnokságot nem toltak oda, ezek szerint arrafelé megéri ez az egész :)

 

Oriola féle GOAT Honda indított +2 autót (itt ment Borkovic is), meg egy francia csapat jött egy Cuprával meg Audival de nem sok vizet zavartak, de legalább több kocsi volt a mezőnyben. 

 

Szoros a tabella:

 

Michelisz 97

Urrutia 85

Ehrlacher és Girolami 82-82 pont