morzsa777 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1025

A Feirense és az União Leiria közötti mérkőzés előtti statisztikák alapján a következő elemzést végeztem:

  • Feirense: Az elmúlt 6 mérkőzésen nem nyertek, 3 döntetlent és 3 vereséget szenvedtek el. A hazai pályán jobban teljesítenek, ahol a gólarányuk 17-19.
  • União Leiria: Az elmúlt 6 mérkőzésen 2 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget értek el. Idegenben a gólarányuk 16-16.

Az Over/Under oddsok változása azt mutatja, hogy az oddsok az Under felé mozdultak el, ami arra utalhat, hogy a piac kevesebb gólt vár.

A csapatok erősségének összehasonlítása alapján az União Leiria rendelkezik jobb támadó és védekező képességekkel, valamint az összecsapások története alapján is ők állnak jobban.

Fogadási tipp az első félidőre:

  • Tipp: Döntetlen vagy kevesebb mint 2.5 gól
  • Indoklás: A Feirense hazai pályán nem mutatott kiemelkedő teljesítményt, és az União Leiria sem bizonyult túl erősnek idegenben. Mindkét csapatnak problémái vannak a gólszerzéssel, és a statisztikák alapján a mérkőzés első felében kevés gól várható.
  • Konfidenciaintervallum: 0.7 (Ez azt jelenti, hogy viszonylag magas a bizonyosságom afelől, hogy az első félidőben kevés gól esik, és valószínűleg döntetlen lesz az eredmény.)

Megbecsült gólszám az első félidőre: 0 vagy 1 gól

Favorit csapat: Az União Leiria a statisztikák alapján erősebbnek tűnik, így őket tartom favoritnak.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ezek a tippjeim csak tájékoztató jellegűek és nem garantálják a fogadás kimenetelét. A sportfogadás kockázatokkal jár, és mindenki saját felelősségére teszi meg tétjeit.