repcsepista Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1005

                                 UFOzzuummm... miEeee... Hunok -Magyarok hang-ok, han-god vagy vagyunk, jaja Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -mada in Hu? -Whohhh... megjütt a hangunk, a mesés mesiás, nincs többet sirás siratás siradó?- ásás p$$$... hangadó? A HANGOD ÖRÖK EGÉSZ ÉS EGÉSZSÉG ÉS AZZAL MINDEN A TIED DE ENÉM IS? ENÉM A VÁR, TEIED A LEKVÁROM ROM ROM MO MO MO...MORA BOTA BÓTA TE BUTA? NEM ODA BUDA?
                  4.: Kávézzuummm... vagy tea? Nemrég kérdeztem a kis felesÉgemtől, te hogy beszélsz a testeddel, sehogy, ilyan hülye kérdést? Na titetket is kérdlek, mert amit mára, hogy ténleg HANG -OK, vagyunk? Zna apuÉNk most, becsngőztek, ez az is hogy magyar rázzdd meg a fejed? Ez az, hogy mikor UFO-k, vagyunk, akkor az nem volt, meg lesz? -ezt két ss? -ez nekem rögtön le$$$... majd HA pénzünk lesz?: -most kérdem a felesÉgem, ő egy sz, te ass! -a menyem neki ugy hangzik két ss? Nekem az van, hogy egy $$$... Itt pénz nélkül mi lesz? Lesz ami lesz? Fita, mert apuÉNk is sokszor, kong a fejed? De nagyon is érdekel a helyes irás, és most az van, hogy lehozom nektek a csillagokat, amit az hogy TULRULL TURULL MADARAK, azt szeretném ugy, hogy minden a mozgással, mondik mozog, akkor van benne élet, nem mozog, megdöglött? -lőttek, vagy harangoztak? -Ippeg most javitottam ki amit a cimben, hogy ÖTROK EGÉSZ, ÉS EGÉSZSÉG...na van olyan, hogy nincs hiba? Ez az hogy csetlek botlok, de Uram, vétkeimet megbocsá...na most azok, akik végül is, a pócon pőcson, Máriapócs, Mária seggit! -vannak, ülnek, azok nem tévednek? Fita,Art Bell, hogy a a aaa... az mit Luis na csak Ondó,(most javitok, s Elizondó? -de a miénk? - egy kis jambós bankda, van a TETŐN? (ŐK DÖNTENEK?) -s ott véget ér, minden ut? -szakad a pad? Jaja Mester? - mi igaz? -nemigaz? -na az, hogy a bak? -valahol véget kell érjen? Nizzitek, itt beugrik a szükő kanszuka kecskebak? -bak a kecske? Bitta értitek, mert akik magukat értik, azok akik szintén zen ész? Fita, mikor végül is, találkozok akit mi Jézus? -hogy jön le neked, nekem ki? -fita mi az az ő ők JuhusUK? -az nemcsak United KinGdom, hanem U? -K? -amit lehet látni a a aaa... Zitt az hogy GOD? -lehetett hallani, még Fercsi bátyánkénk, hogy értelmezése csak ha a magyar -kapcsolat, itt az hogy lat, az látó teret jelent?
                     5.: Most nekem gyerekkoromtól, hogyha nem lenne iskoláz? -aláztatás, uganés, mindennek bennem kelle legyen, és én ÖRÖK FÉNYEMBER VAGYOK, és örök 33éves? -na az az itti, hogy EGÉSZ EMBER, amit anyum, mikor jöttem ki és az utolsó bucsu szava: vagy ember lesz? (fita megtaláltad vagy mi van?) -fita,most egy olyat, jogy ami nincs nincs, és hinni midnent lehet? -na vagy ember lesz, ha nincs bennem, a magja? Zitt...save... most az van, ha elvesztem, akkor az nagyon fáj, mert itt most itt vagyunk, egy házba? Fita, az a testünk lenne? Nincsak a BbLila a szived ajtajó előtt állok, na hallom, apuÉNk csak folytast a csikozást, Árpád sáv? Zna ha beengedsz, akkor miért ITT VAN SZIVEM, NEKED ADOM URAM? -U RAM KI TEREMTÉD, TE IS JUHUS VAGY? -KOS? MONDUK NEKED VAN A LEGNAGYOBB SZARVAD? SZAR VAS? Zna most, itt CSAK AZ, ÉN UFO? -VAGYOK! Vissza, az az hogy nekem van FO? ---zitt hogy képzelitek el, hogy te a VILÁG (GOD) URA VAGY? -Ládd Atilla, hogy a ROM? --fita itt minden az, ezt borzalom romot, csak ha ROBOTOK vannak és azok NEM TUDJÁK MIT CSINÁLNAK, amit szintén érinteni akarnék, hogy HA VAN OLYAN HOGY TUL ÉLŐ? Ami 2022- 2023 szilveszterre nektek meg kell MAR...HA? Fita, te mit is kit? -akarnál tul élni? tRÖHA, MI VAN HA OLYAN, HOGY ISKULA?(kirugtak minden iskulájukbull, az egész KGST WARSZAHARÁBULL) Zitt amit mára, jogy de van, ami meg marad, az a HAN GOD? Amit az előbb apuÉNk, hogy az hogy GOD? -az csak magyar RULL, zitt vicca, az hogy GONDOLAT? GON AZ GÉN, DO(DO HÁNY?) S LAT, AZ TÉRIDÓ? FÉNY? ÉS CSAK A FÉNYBEN MINDEN, AMIT ÉRINTETTÜNK HOGY HAN -GOD ÉS FÉNY -ISTEN, DE ITT NEM A KIRÁLYUK UK, NA AZ UK, AZ KŐSERT JELENT, JAJA KÓSER HUS?
                     6.: NA OLYAT AKIK ÉRTELMESEK, EMBEREK, de vicca, gojndol lát, de lat, az olyan, hogy MOST SZEMEMBE MINDEN ÖSSZEÁLL, LÁTOM, GONDOL OM?- LÁTOM, ÁT LÁTOM? Zett itt, mikor az iskolában, hogy ha minden zzz...zörej, akkor a HANG NAK, KELLE LEGYEN MINDENEK ELŐTT, HA HAN GOD? Fita, az amit megfigyeltem, hogy AMI VAN,most a HANG-OHM? -AZ ÁTMEN, SZÓBA SZAVAK VAK VAK VAK...SZÓLJ EGY SZÓT, MEG MONDOM (MOON) MI VAGY, VAGY KI VAGY? Zna az hogy valami MAGYAR RULL? -na ottan, most az ÖRÖK EGÉSZ -EGÉSZSÉGES MAGAKBA MAGOMBA, MAG AD, VAGYOK! Fita, mikor MOzinak megjelenik a kis gyerek, hogy égi csiperke bokorba, az az hogy CSAK AMI ÉLŐ, ABBAN VAN CSAK FÉNY, ÉS AZ NEM ÉGET, HANEM ÉLTET, ÉS ITT PONT AZ KELLETT VOLNA TENNIÜK, A KIVÁLASZTOTT ÜBER, (HÜBÉRES KURINKNAK???) RACCÁIKNAK? Ezt ugy, hogy van az ESZEM? -E SZEM? NA MOST A HANGOM A SZEMEMBE LÁTHATÓ? -ÉS MOST TÉNLEG A BETÜK, NA A HANGOM AZ OLYAN, HOGY BRETÜK, (BRET) DE SZÁMOK IS, LÁDD A SZÁM? JÁRHAT? Na ez az, hogy gyerekkoromtól foga, apuÉNk, hogy János 8:51, -de sok utalás van, hogy GOD? -ez az, hogy az IGE? -TESTÉ LETT, AZ EGY HANG (HAN GOD) FOLYAM, ÉS (FÉNY) SZELLEMEM, ÉS MOST AZ AZ ÉLET FOLYÓJA! Zitt vicca hogy ha nene lenne KÖTELEZŐ ISKOLÁZ ALLÁZZ...Nincsak azonnal, hogy minden OLYAN, AHOL VAN ALLÁZ VAGY FELEZ? -ELEVE ELRENDELTSÉG, ÉG, VISSZA, ITT A FÖLD ALLÁH VANNAK TEMETVE, A MAGOK, DE MAGUK? Zna ha semmi $$$... lenne KÖTELEZŐ? Fényesebb a láncnl a kard? Mi mégis láncukat, na ami most azokat, ládd Mi is ufo-k vagyunk? Zna itt csak ÖRÖK ÉLEK ÉLET VAN, ÉS AZ VAGY BENNEM VAN, VAGY NINCS!!! OLYAN NINCS!!! - DE VAN? -HONNAN LEHETNE MEG TUDNI?- VAGY-OK? UFOOO...
                   Innenn... Isten? -hogy a HAN GOD, NA AZT MEGAM ELŐTT, AMI MOST A CSUKRÁM? -liertam egy jó párszor, hogy ATYÁM? ÉN NEM TUDOK KEZDENI SEMMIT EZZEL A RONCCSAL, DE HA TE...ÉS OLYAN MINT A FORÓ OLAJ,A FEJEM CSUCCSA ÉS A TALLPAMIG, ÉS MEGTUDTAM TARTANI, AMI KETTŐN ÁLL A VÁSÁR? LE$$$...MÉG BUDÁN, KUTYAVÁSÁR?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1004)