repcsepista Creative Commons License 2024.05.03 0 0 1004

                                  UFOzzuummm... miEeee... Hunok -Magyarok hang-ok, han-god vagy vagyunk, jaja Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -mada in Hu? -Whohhh... megjütt a hangunk, a mesés mesiás, nincs többet sirás siratás siradó?- ásás p$$$... hangadó? A HANGOD ÖTRÖK EGÉSZ ÉS EGÉSZSÉG ÉS AZZAL MINDEN A TIED DE ENÉM IS? ENÉM A VÁR, TEIED A LEKVÁROM ROM ROM MO MO MO...MORA BOTA BÓTA TE BUTA? NEM ODA BUDA?
                   1.: 5/3. A KÉP? Ezt tegnapra lejöttünk a világba? -jaja a nagy viágba, és egy nagy kristály tömör -tej szinó, furó ufóval? Zitt az, hogy én kora gyerekkorom óta, nem beszélhettem a gyerekekel, ami ha mohamed nem megy a hegyhez, akkor a hegy megy meggy? -nem csresznye? Na Tanács ut 1. és egykis sikátor, és pici korom óta, a minden gyerek odajött a sikátorba, boldogan hancuroztunk,mint itt is? Engedjkétek hozzám jönni a kis gyerekeket,és ha nem lesztek olyan ok, vége! Fita, miért van a világUK? -a parancsalói uradalMUK MUK? -mak mak mak...MA KING makink monyi -money MO MO MO... MOONUK? -ÉHES DISZNŐÓDISZ MAKKAL ÁLMODIK? Zna ma az hogy, AZ ÉLET OLYAN EYSZERÜ MINT EGY LEHELL LETT? Zna nem az orunk előtt, azt is szagolod a szar szaGOD? Szarba a haza, irta Kubinyi Gábor, szavalta a piacon, és a verebek vérebbebbek vérebek lettek,és egymást ették, a disznő szar hellett? -jaja összevesztek a disznószaron? Amilyen nagyszerü dolog, mikor egy magam, és itt álljon meg a vonat, mert AHOZ HOGY? -LEGYEK? MAG AD? Amit akarok, hogy Mi is ufo-k, vagyunk! Magyar RULL: HANGOK ÉS FÉNYEK, azaz nekem előbb HANG OK? Ez az, hogy pitim, ne hagyd itt a fiaidat! Fita, itt az van, HOGY MI HUNOK -MAGYAROK, A HANGUNK A HANGOD A HANGOM, ÉS MAG AD? Zitt ami meg maradt, hogy ha apuénk, a mi apuÉNk, onnan tudták meg hogy UFO-k? -hogy felnéztek az égre, vagy a tó tükrébe,és a gyerekéink, ládd igen igen, én ott voltam besugók voltak, az nem csak a "GAZÁR UK"???... KUMCSI KORBA, KORPA HANEM AZ IDEGEN ALIEN INVÁZIÓIK MEDDIG TARTANÁ NAK NUK? TANA? Zitt a HANG UNK, FEL SIRNA,SIR, HOL NEMZETEK EMLÉKE $$$... LÁDD HA NEM BÁNT SENKIT, HAD EL HADD BESZÉLJEN ÉLJEN, NEM ALIENUKKUSUK? -KOSOK OKOSOK BOOKOSOK FO$$$...
                  2.: Na most tregnapra a mi világUNKba jöttem le, és mondom, egy nagy furó alaku ufonkkal? -próbáljuk az hogy ufo = ufő? -mi a fő? -azaz itt olyan nincs, na most a TEMT LOP OSZT OSZLOPOSOK, Ő A FŐ? -MI CSAK A TEST RÉSZEI LEHETÜKN, MOST OKVELTEN, MIKOR A ÁLDOZATI ÁLLATAIKAT FEL TRANCSIROZZÁK,( TRANAYLVÁNIA) LE VAN IRVA, HOGY KINEK MILYEN PORCIÓJA ÓHAJA JUT? FITA ITT AZ HOGY HANGÁROK? Amit szeretnék, hogy MINDEN A HANGOD, ÉS AZ ÖRÖK EGÉSZ, AZAZ ABBA VAN A MAG AD, MA GOD, A GOLD OD? -JAJA GOLDGOTA ÉS KERSZT, NEKIK ÖDVÖT CSAK AZ ERE$$$..., ÉS EZEK NEM IS ÁLLATOK, NEM ÉLŐ LÉNYEK, HANEM PIT...WOWOWOHHH...SAVE? -Zna minek a nagy furónk, magunkat furkálni, ami nekünk ha a HANG? Ezt most ugy vegyétek és egyétek, hogy csak ÖRÖK *UFO* HANGÁROK, vannak, és olyan hogy neked (ÁLLAT ÁLDOZATUK???) nem lehet HAN GOD? -na most az hogy ahol nap van az égen, és nappali világosság, és most te nem MUKKANHACC..Zitt nekem, én az enyéimmel, azaz van a HANGOMOON KIVÜL KIHÜLT MÁS? KÉP MÁS? Zna vissza, ezek É PIT ÉSZ? Most itt nem egy dimenzioNUK, azaz amit akarnak, hogy az EGETEKBE TEKETEKBE HÁGNAK, ROM ROMBA TÖKÖLNEK, ÉS MO MO MO...MORA, MEMÓRIA SZOBORUK? ÉS ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK A GŐZTES SEREGEK? ÓH MILY SOR$$$... óh mily sár, fita ha GOLD WARROSUK? -na most ha ezt, zitt most az hogy MI A MI NAPFÉNYÜNKBEN VAGYUNK, ÉS A HAN GOD, AZ AZ AMI EGÉSSZÉ TESZ TOSSZ, NEM HANEM TE ÖRÖK EGÉSZ VAGY, ÉS MINDEN AMI VAN, ÖRÖK EGÉSZ ÉS ÉG ÉSZ? Zitt az, hogy ahoz hogy itt te meg mozogni-mocorogni, na most nem a testünket akarnák megölni? -na rögtön azzal hogy az INVÁZIÓIK, te nem hagyhattad el a faludat,(melleseg én nemis akartam és most sehagytam el,falusi vagyok?) és maga a H-ÜBERES FÖLDESURAD, ÉLET -HALÁL ADÓD VALA? Fita,ma különbb a helljelzet? Uggannés most ezek a földdel, ládd amit fellünnek az ürbe, az ÜRÜLÉKEK? -SZAR? -VAS? -AVAS, ÉS MOST TE MEG ÉN, A GONDOL LÁTOM? LÁTOM MÁS?
                   3.: Zna az hogy TE SOSE LÁTHATOD MEG AZ ISTENT? NA AZ A HANGOD HUN GOD ÉS MAGYAR OK? Zitt van sok olyan jellzet, hogy FALRA HÁNY RŐKA BORSÓ? Beszéljél a kezemnek, na az látható? Zitt az, hogy pl. mnit a Babel tornyot, mint a FEHÉR HOUSA? -önkéntesek épitik, ami mondom, most van egy lépcsőzet, ami men tovább a látható kós sár halmaz -rakásnál, szeglet kő? Vicca, többet akik NEM ÉRTIK MAGUKAT, azok robotok? -azaz MO MO MO...bota bita bótjaik? NA MOST ITT VAN AZ A ROBOT BOTUK BÓTUK, NINCS MI A DRAKMA? SEKULLA SPEKULA? Van a magyar okon-rokon népeINKen kivül más, akik értenek magyar RULL? GON GAN DOLL KOZNAK? HALLANAK VAGY ÉRTENEK MAGYAR RULL? Fita itt most hetente 10 trillcsi uj törvényeket hoznak,és törölenek aminek kell hogy legyen vége? NINCS TÖRVÉNY, NINCS PÁSSÁPÖLÁS -DÉZSMA RABLÁS PUYA SZEDÉS? Fita mit tanithattak ezek rögtön az INVÁZIÓJUK? LUKUK VAGY? -FITA, AZ AMIK AZ ALIENEK, AZOK CSAK REPLIKÁZNAK, ÉS AZOK CSAK A LUKODAT SZAGÖLIK? GONDOLKOZZ! HA VAK VEZETI A VILÁGTALANT, ÉS AZ!!! TÁLENT, LENT? JAJA HOGY TÁLALOD MAGAD, AZAZ EL ADOD ÉS A HUSOD KIVÁNTATOD, ÉS MOST FÜRDŐS KURVÁJUK VAGY? KUR UR,SIR SZŐR FŐRME, BŐRÖD ŐRE? Zitt az hogy Csabáék, mig vissza nem jövünk, az eszünk, jó népem itt székelj? Amit szeretnék hogy meg lássunk, hogy hellettem-helletted etted, hell lettünk? -senki nem fog, nem lehet? -hogy meg szóllana? Mikor és sót adok a szátokba, akkor te tátogol? Fiteljal itt egy TEST LÉLEK (SAZELLEM) GYILKOS KÁRHOZTRATATÓ TETŐ BÜNTETŐ ROBOT RACCA, és azok NEM TUDJÁK MIT CSINÁLNAK, na azok szelleme van az állatokba bele bele? - a belibe verve? -önmagát emészti? Fita mi az hogy abram, neked adom a földet, ki az? -miaz, a TÖRVÉNY ADÓ -ADÓK? ISTEN KEZE? -ÉS TE LÁTOD? Cigán Kovács ha felül a lovára, kivágtat a cukkorépa táblára, hátra teszi két kezést, azt a szaros tenyerét, dolgozzatok az anyátok analát?
                  Innenn, kezdetben nincs kezdet, azz van a van HAN GOD? -DAL, ÖRÖK DALOLUNK, A H-ARCUNK SÉP? -HA MEG JÖTT A HANGOD, MEGJÖTTÉL,JAJA EL SE MENTEM? -SZÁRAZON?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1003)