repcsepista Creative Commons License 2024.05.03 0 0 1003

                                 UFOzzuummm... miEeee... Az örök -igazság keresőknek áll az idó, és csak a mienk ké kéne? -apu kasza, kasza kő? -a világmindenség egyetemeinkkel ver? - (univer -versei) verem-vermeivel, és mniden titok tudatlanság előbb-utóbb, Napfényre vettetik, atik etik? -idővel, ha győzzök tüdővel?
                   4.: Kávézzuummm... zöld levél, greentea? Épül szép országunk? -mi az? -Fényes uton járunk, az meg holnap, hol a nap? UFO-k? Álljon közénk ki ki kikiki... közzénk, Május hajnala ha kitárul? Amiról most szó-szólt lehetne, váltani? Hogy minden ami van, az örök egybe, és örök öszahangba, de most hogy lett alfarcs hang, FIN GOD? Mikor először, megmásztam gyalog a NAP KI BE JÁRÓNKAT, ami érdeskés, hogy majdnem meredek a hegy, és csak van ahogy mentem fel, a jobb oldalán egy rácsozat, és abba kapaszkodtam, mikor angyalok, láttam őket, és amiket leirtam, az ugy hogy csak álom? -s álmodni $$$...szabad, na irtam, hogy 1999 decemberébe haza mentem, na itt az első ok, hogy kiváltok egy Magyar Nemzeti Egyház engedély, de ezzel egyenlő, hogy valami olyan, hogy a kinti kis családommal, kezdün k valami olyat, mint nekem mindem magyarokkal kapcsolatom, ode vissza áldásos? Isten áld meg a magyart, jó kedvvel bőséggel, ez az. hogy ha lehet, mindent ami van, na itt ugy kis meg nagyválalkozás, magyar becsülettel, és az az a törvény, ami bennem kell hogy legyen, amit rögtön, ha meg szóllalok is, ha nem bánt senkit, had beszélljen, külömben is olyan ismerős, és vab az, hogy A BENSŐ HAN GOD, MEGSZÓLLAL? Zna zitt az, hogy A NAP, AZ A KI BE JÁRÓNK, ÉS VAN AHOL MOST VAGYUNK, ÉS NAPPAL VAN, ÉS EZ AZÉ, AKI LÁT? Fita, itt van az, ami azonnal hogy találkozook, most ez ami rajtunk van a happáré, ez egy angyali burnya?-disznő bőr?-na zerintem, mnden aminek bőre de őre, az kigyóbőr? -jaja a hus is, azaz a hus, egy MUTÁCIA,és az megminden itt,egy tőről fakada,fak ad? Mi is angyalok vagyunk? -na fita, az jogy Mi is ufo-k vagyunk!- most beteljesedett az a a aaa..jóslat, az az hogy minden magyar gyerekbe, benne van a MAG -AD? Fita, amit akarok, hogy itt van, és te is benne én benned, vagy, csak meg kell találnod,NOD földe? TanulNOD kéne, na most itt én a madarak a fü fa virág nyelven akartam beszÉlni, mert csak az ÉLŐ?: ÉL -TUDOMÁNY?
                   5.: Most van ez, EZ LEHET UGY, HOGY MI A NAPBA VAGYUNK, és most mikor megnyitottuk a Mi is ufo-k vagyunk! HANGÁRUNK? Fitel a repülők garázsa HANGÁR? Ami van, hogy mikor országot vesztettünk, ez apuÉNk is állandóan BENNED VAN! TE BENNE? (itt most vissza oalvasom, és most apuÉNk nem vesztettünk, nem nyertübnkj, nyeltünk?.-nem lehet!!!) ÉS AZ A MAGYAR OK TESTVÉRI KÖZÖS ÉG? Fiteljal hogy hova akarok kilukdani?- most egy NAGY KRISTÁLY OLYAN,AMI NAGYON OLYAN HOGY NAGYON TELITETT TEJ SZINÜ, AMI MINDENENEN ÁT FUR, NA VAN A KIVÁNCSISÁGNÁL NAGYOBB FURKÓ? -Sóval, most itt a Képernyőn egypárszor, Lost Planet Theia, Hidden inside the Eart... na nem nagy port vert fel.de most, mikor lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! Na az hogy mikor a Tejutonos tesvéreinkkel vissza jöttünk, ez az, hogy ha van egy akik beszél magyarul? -s ért? -akkor van több is, és kitettük Tejuton hogy MAGYAR OK, HUJ HUJ NEM PISZTULJ DE SÉP VÁROS CLUJ? Fita, itt az hogy most CSAK ÖRÖK HANGÁRAINK ÁRA,SÁRA? - VAN CSAK, S FITA, TE AZ ÉN VILÁGOMBA GOMBA, picsirti? Zna ezt a dumát, akkor meg nem rég $$$...zna hogy te magyar vagy, az MAG AD, (AD MEG MAGAD?) AZAZ MAGYAR OK? Fita, nincs ütközés, mert TRE MEG MINDEN A HANGJA? AZÉRT HA VALAKINEK NINCS, AZ HALOT? -EZ AZ,HOGY A HAL ÁLL? -PARTRAVETETT, NA MÉG POCSOJA $$$... Sóval, most ami történt, hogy bele... Zna itt ebbe benne van, és az hogy Theia? Fita, a dimenzók, azok HANG OK? MINDEN ZZZ... VAGY $$$... Zna az hogy MAG AD? - A Béla bátyámnak, akivel nagy málnást, a Fehér tagba, a Gép állmással szembe, meg egy nagy halas tavat akartunk, aki előbb pénz kell! A Mi is ufo-k vagyunk! -na az az, hogy ujra TUDTUNK, TUDATOSAN, AZAZ EZEN A SZINTEN IS EGYESÜLNI AZ ÉGIEINKKEL, AMI MAGYAR ORSZÁG, OLYAN NAGY LETT, MINT SOHA, NA AMIT ÉN MONDOK MÁNDOK, VÉGTELEN! Most az hogy AD ADD? -HOGY HAZÁNK UJBÓL SZABAD NAGY LEHESSEN, JAJA URIISTEN KI VAGY AZ ÉGBEN?
                    6.: KI VAGY AZ ÉGBEN? Zna most jogy mind egy, vagy egymind, ez az hogy EGY AKARAT, amit megint, hogy LEGYEN MEG A TE AKARATOD, AZ AZ ÉN HANGOM VALA, ÉS OLYAN HOGY AZ ISTENATYA? Jaja mint a filmekbe, hogy MINDEN VISZHANZOTT, és legyen meg a te?-akaratod! Zna tupasz ezért is, a MiUFO-k? Zna amit akkor leritem, hogy ez lent van, és most az amit hogy ebben van egy másik Planet? CSAK FONDOL LÁT, ÉS NEM VILÁGOK VANNAK, AHOL NINCS VILÁG, AZ A PARANCSALÓIK, CSAHOLÓIAK,A DÖGÖK CSAHOLÁSA, na az oppp...save...fita mikor összekötöm a vasuti hálló csoMOpontokat...ami most én veletek, egy vagyok? Fita,ezt a felesÉgem, ugzse olvassza senki, a $$$...$panola, nem szotyola, -na most akkor NEM TUDNÉK, PRÓBÁLD KI, UGY ORGONÁLNI, HOGY TUDOM, HOGY NINCS SENKI,(fita itt csak az van!!!) AZAZ ITT TÉNELG A SÜKET VAK NYEMA VEZETI A VILÁGTALAN OK? NA NEKEM EZ AZ HOGY PÉNZ KÉNE, KÉNE? Hogy nem én csinÁlom csin-álom magam neked, nektek, de itt rögtön, hogy mi Tulrull Turull Madarak vagyunk, na most az ami a testünk, az lehuzna? -nem csak lehuz, hanem oylan terheket raktor rájuk, fireljal, erre, ami apum, sárból vár, kenjük be sárral, nekünk nincs szükségünk, ami a BbLial iratokban is, hogy ezt mi felvettük,de nem magunkra? MAGUK MAG UK? Na most, itt ténleg, amit DIMENZIÓK? Van lefele.(ajja ajja?) itt ha visszemntek, hogy van egy FORDITOTT PIRAMIS, HA UGY VESSZÜK, JOGY A NAP ÉS FÉNYÉBE A FÖLD, ÉS MOST VAN EGY MÁSIK OLYAN MINT A NAP, na az kettős, azaz annak is a Nappal, I-be? -de akkor is, hogy nem hanem az amit a szent földnek, az angyali kotyvalékuk, és hogy arany város? Zna most, az ami most. a csonka sonka piros strompántlis csak, magyarország nem ország? Ez az, hogy ahol most van a mi magyar -országaink, na az akik hellett, mások dolgoznak helletted, mig te szerepedet jáccod? Zna most ott, akiket virrasztók, azokkal találkoztam, és mi az első? -Legyen világosság? Fita, nem könnyü ugy leirni, hogy a felesÉgem, nagyon de nagyon kinlódott, és én át tudom venni, és te ténleg hülye vagy, nem csak teszed magad, mag ad?
                  Innenn... A nagy világon e kivül, na ahhoz nekünk is világUNK,SZEM PONTUNK? - vagy vallag UK, kukucs...fita, az hogy gonosz ok, azok ganUK és gané dombook? -azaz gan oszt lop, Tempt lop oszt lopok? -hazudik a szemetek? Anti Szem vs. Szem Anti? - szem eszem 1$$$...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1002)