mmormota Creative Commons License 2024.05.03 -6 4 51

az EU-ban mindenki hülye

 

Ezt teszi a libbant ideológia. Nehéz elhinni, hogy tömegek megbolondulnak, de a tényt el kell fogadni. Volt már ilyen, nácik, kommunisták. Most meg ezek. 

 

A libbant ideológiának van egy olyan vonása, ami a kommunistában ilyen mértékben nem volt meg, ez pedig az idiotizmus. Alkalmatlan, tehetségtelen embereket választanak meg fontos döntési pozíciókba. Ezek a saját elképzeléseikben nem bíznak, akkor érzik biztonságban magukat, ha belesimunlnak a mainstream-be, legfeljebb az éppen aktuális hülyeségre rátesznek még egy lapáttal. Akkor kapnak elismerést, média figyelmet, tapsot. Nem baj, hogy hülyeség, megkapják az elismerést.

 

Ebből az következik, hogy mindent túltolnak. Van valami trendi, eredetileg lehet értelmes magja, de mindenki próbálja meglovagolni, rátenni egy lapáttal, és az abszurdig túltolják. 

 

Pl. lmbtq, blm (micsoda baromság már feketék elé térdelni, és megteszik, mint egy rakás zombi), meetoo stb. Ha éppen a transzokat avatják szentté, még hagyján. De ha ezt a túltoló rendszert már az ukrán háborúra alkalmazzák, nagyon könnyen atomháború lehet belőle. De nem fogják fel, mert sok millió lemming nem tévedhet, bele a mély vízbe, ha az a trend. Még többen, még gyorsabban.

 

Nem felelős politikusok alakítják a politikát, hanem zombik lesik a médiát, mivel lehetne elismerést kapni. Aztán rátesznek az éppen futó marhaságre még egy lapáttal. Ismeretlen hátterű és ismeretlen érdekeket képviselő NGO-k meg terelgetik a zombirendszert.

Előzmény: Patreides (46)