dave_dömper Creative Commons License 2024.05.02 0 0 8234

így igaz. Éppen emiatt próbáltam úgy fogalmazni (lehet, hogy nem eléggé markánsan), hogy egy adott helyzetben nem voltam képes megállapítani, hogy mi okozza a differenciát egy 2021 évi, illetve 2024 évi látszólagosan azonos esemény következménye között. Egyébként annyi betekintéssel lettem gatdagabb, hogy még mielőtt feltetted volna a "konyhakész" banzuke-t a topikba, belenéztem a Youtube-on is a már  korábbiakban is elérhetővé - megnyithatóvá vált "Natsu 2024 Banzuke Prediction" nevezetű, elérhető és tanulményozható "szakirodalom" - ba és ott két kolléga irányításával és kép --kíséretével érthetővé vált számomra is, éppen az, amit a hsz.- od 2. bekezdésének 3. sorától leírtál, illetve annak a jelenségnek a megoldására általuk tett kísérletek, amelynek eredményeképpen létrejöhetett egy, a végsőhöz valóban nagyon hasonló, legfeljebb az egy - azonos Maegashira rangsorokon belüli helycserék útján, a végsőre végül is nagyon hajazó megoldásuk. Egyébként köszönöm a magyarázatot - megértettem.

 

Ami pedig Nagamura (Sd3w 7 - 0 / Sd Yusho  - felkerülés a Ms első 10 - e közé) esetét illeti, az mindazzal együtt, hogy annak mértéke mindenképp meglepetés volt számomra, egyben méj azt is jelentette, hogy amennyiben még itt is képes lesz valami hasonlót produkálni, mint amit eddigi rövid pályafutása során tudott, akár elsőre meglépheti a Ms - Juryio lépcsőt, ami azért - valljuk meg - nem kis mutatvány lenne.

 

És, ezenfelül Wakatakakage és Hakuoho általam a harmadik bekezdésemben említett mostani jó - sorsát illeti, ezzel, egy kiváló Natsu 2024 szereplés esetén még arra is nyílhat lehetőségük, hogy a Haru 2024 -

en egyaránt mind a ketten, nem produkűáltak valami fényeset, aminek persze több oka is lehetett.

Előzmény: specialist (8233)