repcsepista Creative Commons License 2024.05.02 -1 0 1002

                                 UFOzzuummm... miEeee... Az örök -igazság keresőknek áll az idó, és csak a mienk ké kéne? -apu kasza, kasza kő? -a világmindenség egyetemeinkkel ver? - (univer -versei) verem-vermeivel, és mniden titok tudatlanság előbb-utóbb, Napfényre vettetik, atik etik? -idővel, ha győzzök tüdővel?
                   1.: 5/2. A KÉP? Leveles a Május, muskátli az abalkába,na nem napfény, virágos a rét,Majálisra menni, jajaj de csodaszép, Buza virág koszoru, ma senkise szomoru, ami SUNY Sanyink, Óh természet dicsó temészet, mely szem? Szem Anti, Anti Szem, nem láthat téged, ami olyan hogy NNN... Van e flnyben, napban -csillagokban fót? -sölt vagy főtt hus? Zna mára, egy OLYAN MINT EGY KRISTÁLY -FURÓ, UFÓNKKAL JÖTTEM LE! Ami van, hogy a TÖMÖR TEJKRISTÁLY -FÉNYBŐL, LE, AMI OLYAN HOGY FEKETE, AZAZ MOST VEGYÜK,HOGY VAN EGY PÉNZ -FÉM ( ÓU ) -LÁDA, ÉS AMI AZ AZÉRT VAN, HOGY MEGFURNI ÉS LÁTNI,FÉNY BELE, BELE, ÉS NINCS TITOK TÖBBET, AZAZ NEM TOJNAK A TYUKOK, CSAK GÖRBÉT TÖBBET BETTY BÖGY BÖGYŐ? Nadon fida, most az van, hogy ha lenne olyan TI TOK? Fitlajal, mert nyell -VAff-ben? -él egy nemzet s ég, vagy nem $$$... segg $$$... SÖTÉT AZ ÉG? Amit meg figyelhettek, hogy itt az él, az acél, az a cél, az a cél,hogy a fém,az acél? -és a PÁN CÉL, A PÁNCÉL SZEKRÉNY, AZAZ A FRHIGY -LÁDA? tRöha, ha van olyan hogy ti csak tok? Vissza, de mi magyar ok:NNN... ha lenne ti tok, akkor abba mi bele akarnunk látni, azaz minek a látó szervünk, sőtt ha MINDENT LÁTÓ? Zezz az, hogyha lenne egy sötét folt? -bubborák a tengerekken, abba kell lenni valaminek, minden ég, és levegő? -lebegő, és dik puck? Fita, itt pontosan az lenne ha volna? -smirna! -volna! -f$$$... FU -TOK, a pénzem után, utol... na pénz utalvaNUK p$$$... is érem? -pénz érmék, stalán? De most ugy, hogy itt te nem tud666...hacc haccaca... ITT CSAK A TOKUK, ÁRTÁNUK? ÁR TANUK? TANKOK? TANKUK? TANUK SZÉKESEGYHÁZAIK? TEMPT LOP -OSZT OSZT-LOPOK? Fita, minden ami kézzel csináltat tatt tatok? -azok vagytok, tok, de toko? Drága pénzen -véren vásárolTATA AKTA tok?
                  2.: Te csinéltatod Király, te tetted ezt? -tetteted? -tetted tett? -te temed? Zfita, most egy NAGY NAGY KRISTÁLY DE TÖMOT, NA AZ FEHÉR, ÉS TÖMOR FEHÉR KRISTÁLARANY? Ezt ugy, ho mi, a világosság gyerekéeink, na minden ami itt fény, az is a mi fényünk, és az olyan, mnt egy üveg-kristály folyók, inkább INKÁK tengárok? De vissza, hogy ITT OLYAN VAN, HOGY TE CSAK A TOK UK? TÖK ÜK? -SÁRA ÁRA? -ROM ROMBA TÖK ÖLŐK, ÉS MO MÓRA DÖG ÖLŐK? Zna az ALLAHUKK UT KINUK KUNUK? -FITA A FARKÁVAL LEVERI BEVERI AZ ÉG LAKOSSÁGA ÁGA? -1/3 MADA? GYAUR MATA ATYA GATYA? ANGYALA PONGYOLA ALLAT VALA? TEREMTETT LÉGY, IMÁDJAD ŐT, AMI OLYAN GONDOL LÁT, NINCS! FÉLJED ŐT? FÉRJED ŐŐK? Fita, itt hogy nagyitsak, és felgyorsitsak mindent, az időt? Pink Floyd, fa lu, és warros? -jaja a Trójai fa lu? Zez pontosan, a magyarok elől, haza vágják a GYARMATOK -GYARMATA HORR ...WARR.. WAR -SAVA HARRY -AIKAT, DE TROYAI FA LU? Fita, ezek jönnek a SÁSKÉJÁIK SISTERRA SISEGGŐ...FITA, A LEIGÁOZTT NÉPEKET, SIVA TAGG UK? Fita, a ki pártusok, na fita, a TROYAKIKAT, AZAZ A FA LUK? Közbe, nem fejeztem be, a fiammal TALÁLKOZOK, itt hajnalba a házunk meget, és a TUDATLANSÁG AZ OKA, NA HARAPTUK A SÖTÉSÉGET, ÉGET? -na de most figyelm, mert valóság vala! -ez az, hogy mi magyar RULL, fita, tegnap a kis kölyük, 28 hónapos, előbb nyisd ki az ajtót, a következő alkallommal, open the dorr! Zna itt, az hogy ha te magyar RULL, beszÉlsz? Élsz, de most itt az hogy open the dorr! Nyisd ki szived ajtaját, át? -gyere ki kid? Fita, abba senki, azaz csak akinek kulcsa konusz, van hozzá,(csak neked???) de az $$$... Vicca, a turániak? -tura? -portyázók, na meg a portárs szók? NNN...ne gondold az, ne, hogy csak tied, tietek a világ, mások dolgoznak hellettetek, mig te ti a rongyot szerepetek? -te vagy a fing fin god, az én gatyámba,na most ezt azt jelentené, hogy mi nekünk meg kell enni őket? -vagy hogy oltód666... abram hami, ha mi $$$... fita itt most arról van nagyba szó, amit mielőtt...vicca talán egy pár nappal előtte, jogy be ütött a tifo$$$... hogy a NAGY DISZNŐÓDISZ HUGY HÓLYAG UK? NAGYOTT ROBBAN666... Zimme zzuummm... sóval van a Turáni le-pell? -mindent hinni kell? -elő állitani, na meg hivni, ládd Gyiró Gyurma fakalap ernyő?- behivja a gazár -kolaboroncsUKat? Fita, aki rongy csol, az ron csal, és csak azt tud adni? -köllcsön? -költsön? Vicca, hogy MI AZ HOGY EGY HÁZ? -ZEZ MOST UGY, HOGY AZ Ő ŐK CSELÉDEIK LÉDYK nagybottal botol,hogya lábam, meg botolna na HÁZA? Itt minden madár fióka, saját házat, és saját háza tája? -vannak a házasok, örök napháza párba,és a hazátlanok NUKUKKAIJAKIK? -Királyi popság szent nemzet $$$... ég?-ÉGNEK, HAJA HAJJA HAJJA...
                   3.: tRöha, most az hogy vannak azoka Égi jelenségek, hogy UFO-k? Zitt ami most a MI FURÓNK? MINDEN A GONDOL LÁT, ÁT LÁT? AZAZ TE LÁTTÁL MÁR UFO-t?-igazi kémet, krémet? Zna most ez az, hogy ha ezt tudod látni? -hall-od? -lát-od? --eszmbe s meg save? Nekem,most akikkel örökegy vagyok, azokkal nekem, benős és közvetlen len is, kapcsolátom tudAtom vagyok, azaz örök egy élek (beretva) vagy állat párok? -kerékpárok, vagy egy kerekü bicyglin, táncolok az adós $$$... Nem tartozom? - én e zajos világ ho ho hooo...vágyódom mennyei békÉre? Figyeljtek, most aklk kezdünk fel ocsudni,.EGY NAGY OLYAN MNT EGY NAGY FURÓ,NA AZ IS HOGY OMOULYAOMULYA NEM ODABUDA? EZT OTTHOM, AM MOST OLYAN VALAMI VALA VOLT? Zitt RukutyuMutyuUK? -Adjatok 10 évet, na mert a Magyarországot, ami Csonka Sonkaja?-fita mi VIGÉCEK ÉS GÉNEK ÉNEK? GON DAL DALOLUNK, A HARCUNK SÉP? Zettorrr...GONDOLKŐDOM = VAGYOK? Az első öngyilkos rohamom, szivrohamom, az első osztály első óra? -hogy én ezt NEM CSINÁLOM! (fita a kis unokám, a czyborgágéjuk le$$$...)LOM? LOMB? LOMB A FA S VIRÁGA MINTHA INTENE, ÁRNYAIMBA MEG PIHHENNI, JÖJJ Ő JÖJJ IDE? Zna itt azhogy felébredni, itt az hogy most ÉN AZ ÉN ÉDENKERTEMBE AKAROK ÉDEN EDD INYEM MMM... KERT ÉSZ? Na az van bennem? -belembe? -AZ!! Zitt még akkor, na MOST, JÖTTEK AZ ÉPIT PIT ÉSZEK, FITA A TUDOMÁNUK? -NUKU?MANUK? -MA GOD, MAG UK? MA GOD, AZ MAG AD? FELTÉTLEN len is ÖRÖK EGY MAG AD, AZAZ EGY UNITODNAK, NEM AZ Ő ŐK? ŐK IS VANNAK? Az ififiam,meg nemrég, KIK GAZOK AZ ŐK? Ezt treganap előtt, hogy nem ...fita, az amit elkezdtünk ugy 3 éves korunk óta, az most ez, hogy itt azt hogy napi egykét több óra, most mégis az van? tRöha, hogy inkább HOGY HOGY LEHET PÉNZ -CSIJNÁLNI,(onnan? -kiskuruktul) AMI RÖGTÖN SEHOGY? S NEM ÉRTEM? -FITA, NEM IS LEHET!!!!!!!!!!? HINNI NI NI NI...KRATI, KIN?- A PRICSI? -kinnal szüld a gyere kid, és egymást egyétek?
                 Inennn... nem értem nem értem, sok mindent megértem értem, de el?- értem? MonjÁtok, meghalt é az Ur, én értem? -is talán? Fluta, a kezünkben a NAGY UFO FURÓ, NEM BESZÉLVE SUGA BUGA? VAGY HALLGA, MINT AKI BESZART? BIDI A RAWATAL?
...fita, Pilátus, te vagy a a aaa... mit válaszol a vádlott? - te mondod! -te modod. - te mondod? -fita, ha te szolga vagy, te vagy? -ól-baszóka?-a te HAN -GOD, elárulla? Sáruk ára?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1001)