repcsepista Creative Commons License 2024.05.02 0 0 1001

                                 UFOzzuummm...miEeee... csak a gyökér kitartson,de Mag Szem Jankó szeme szikrázik?
                     4.: Kávézzuummm... tea,na ténleg beujjitottam a green tea, fübe fába virágba az orvosság? A perui bugamen, minden ami green, és NŐ , az orvasság? -nem faág? -jaja a levele? Zöld legelőre viszen,nem lesz? -hiány semmibe, boldogan menek,boldogan menek, con-bat iskolámba én? -jaja save? Amelik lapunkat elveszttem, hogy akik álatal én is vagyok, azok hoz közvetlen (KAPCSOLÁT?) vagyok, tehát nekik nemcsak meg -kinyilatkozok, hanem most itt vam,MEG TUDOK JELLENI, MINT JÁNYOS JELENÉSEK? tRöha, amit a kis felesÉgem, hogy GONDOL LÁT? -BANK? -MINDIG EGYÖÜTT VAGYUNK, na mos ez az, ami most amit ÉN MAG AD, GONDOL LÁTOK, VAGY HIT SZEMEM? Amit most, én képtelen vagyok, ha valaki nem tiszta szeretet tettel van irántam, ez a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy Jézus? -végül is, mi mind egyek vagyunk, és ezt csak a magyar -magyarok magyar RULL, ami itt sokzor feltettem a kérdést, ha nem lennék magyar, akkor is az lennék? Fita, a nyelvek, azok a HATÁROK,és most bizon, fény -fények -villága ágai ágazata -boltozata és bogazatai, na meg jó bogarak, meg nem jó? -olyan hogy rossz nincs, csak van amit lehet érteni,azt látom,amit nem hiszem, eszem,-megetettek, mert ami nincs itt egy incs kacsincs? Maris meg vagy láncolva,s fényesebb a láncnál a kard? -jaja akarom látni, de van olyan hogy mult? -$$$... Jövő? Mit hoz a jövő? -fita itt te az időbe... nincs!!! -hanem azt győzheted várni, s 7 órától, nem győzrtelek várni, a hatosnál ha tosznál? Zett most a mára álmom közEpin ázunk, ugyanés ez egy SINTETIKA -ARTIFAKA AIDA ADIDÁCÓAIK S ROBOTIKA, CZYBORGÉGA? Ma HEÉ élményeim vala, egyszerre láttam, talán a Supernaturál film sorozat, és az hogy most mindent a fényemben látom, nem láttam, hanem meg is ijjedtem, és itt van, amit hogy miért van bennünk a félelem, ami csak a fél -robot tokotokba, azaz azok a állatok,de az ő át -programozott állatuk, ami itt a tető. kétsegg hozzá nem fér,ami angyal -LUK, lu, az nagy ember, de itt az most...
                     5.: Zett most az, hogy a apuÉNk, fita az hogy ÉN-nem? -az a fényem, de az vagyok? Na szeretnék Jézus jelenések találkát azokkal, akik HA NEM BÁNT SENKIT, HADD BESZÉJEN, NA TOPIKOT TALÁN EZEN KIVÜL, MA SEM NYIHATNÉK, MERT AZOKKAL, AKIK NYIOTTÁTOK A SZÁTOK TÁTOG,A Mi is ufo-k vagyunk, AZOK OLVASTÁTOK A SZÁTOK TÁTOG TÓT ÁGAST ÁLLHATTOK, NGYKÉZLÁB, A GONDOL LÁTOM,ADOM ATOM, DE ATOMODA? ATOM BONBA? Zna apuÉNk, most azt hogy atombomba,az az hogy hülye, jaja a porhüveled agyad fo$$$... vagy, azt hiszed? Fiteljétek hogy az élet az biza játék, és vagy sép szép álom, vagy rém? -ember? Amit van, hogy EZT A BORZALOM NAGY KÓHALMAZUK ZOOK, ZOOMBIZOOMUKAIK? .Ezt ugy, hogy ennél ejebb ajjaságUK, nem lehet? Na most apuÉNk, fita nem hibáztass -okolj -bánts semmi,senkit, mag ad $$$... (ha szeretet etet nincsen bennem, semivagyok?)jaja A PÉN ADÓKAT $$$...HANEM ADJÁL FOrMÁT A SZARNAK A DARVAK VAK VAK VAK..Ezt most amir mára feltettem, na itt minden pinnalat hogy rettegtet -tett?- a halál, ami NINCS!!! -Hal a vizbe, na apuÉNk most hallottam nem csengettek hanem van! -akinek? -fita a parany csalók adó Áldó = halál?- van? -hite? Zitt én ha vissza nézek, olyan nincs, ha belenézek a körtőJUKba, jum baba jumba, na az egy...most az hogy fekete? Zitt vissza, hogy én ahova jöttem, azok a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Zitt ha magyarok IstenAtyánk csak egy, és csak egy fia, és most ahoz hogy én legyek, bizon hogy ha csak egy fia, van, amit akartam, ládd ez az, hogy mindent látni kell! -Jaja NYISD KI A SZEMED, ÉS AZONNAL... VAGYOK? Zez az, hogy ha nem vagytok, akikkel beszÉlgethetek, (viszhang) akkor mi NEM VAGYUNK, HANEM CSAK A PARANCS CSALÓINK, ÉS AZOKAT TE SOSE LÁTTAD, NEM FOGOD, NA anyaGOD, OLYAN NINCS, HANEM TEBENNED A DOGOK? DÖGÖK? GOD IS DÖG? -ÖD, GOD DOG DÖG? Jaja, ez az, amit most, EZT A BORZALOM SÁRT? -SZART SE ÉR, HOGY TUDTÁK MOZGATNIMOZGATTATNI HA NEM LENNE KIGYIGYIK A MO, ÉS BOTA? -BÓTA?
                    6.: Zitt az eső Szilveszter, és hogy hogy ...ami most, MAG AD? -VAGY? Ez az, hogy 2023 Március 15,apuÉNk, 2023 Szlveszter, mar...ha? Na itt a fiaim, AZAZ MOST HOGY EZT NYOMOM, ITT AZ VAN, HOGY MIT TUDZ ADANI, AMI AZONNAL MAGAM! Zitt vicca, hogy ugy mint a kis unokám, most volt itt, és figyeli, mondom neked irom, és hogy tudná? Na már előbb bejött, és lehuzta a szandálját, is ide tette, na ami van, hogy MINDENÜNKET KIPUCOLTAK A ZSIDÓ KÓSER VÁGÓHID -MÉSZÁRSZÉK, ÉS A NAGY HIRES JUTURÓSPUNA SZARTA TEKÉN,LDFELD, APURA HAGYTA A A AAA...JAJA KIMENTEK AMCSIBA! Na ott, mikor apum, vigy...na azt nem, ami onnan, ládd IGAZSÁKOT A MAGYAR TESTVÉREIMNEK, és ezzel én... MOST AMI VALA, HOGY VAN MAGYAROK ISTENATYÁNK A MI MENNYÜNK BE,(fita, itt csak házak, és egy házaspár rajtunk kivül, az rögtöh fel meg Szóllalna? -vagy még mindig, DeMOtehen a bika tehenész, kardja) ÉS ITT A MI FÉNYÜNK, MEGVÉD BENNÜNKET, AMI MAG AD! Zna itt hogy mi le$$$...ennek, ami van, a vlége, hogy EZ NEKÜNK NINCS!!! -CSAK ÉGI FÉNY TESTVÉREINK, ÉS HOGY MI LE$$$... NA OLYAN HOGY VALAKIK PÉNZELL PÉNZ? Ami van, hogy valami olyan, hogy én is el akartam aludni, zitt a kis felesÉgem, bizon magyar fa lut magyar bankot, magyar iskola, s magyar közösségek, amit... fita,itt a MI UFO-k? -made in Hu? -Whohhh... ez az hogy ha NEM ŐK A VÉDELMÜNK UGY, HOGY HA TE NEM BÁNT$$$...SENKIT, AZAZ HA TE VALAKIT VALAMIT? -a legkisebb erőszag,(gondolátban ölsz xexöls répazol, a tengerek feneke $$$...feneketlen) na az a madba iszap,én nálam már nem szémit a trechnika, amit ha valaki elaludt, Ládd a Juhusuk a sirból fel kél? -tudod mikor? Mikor Juturós puna Cszára dalol? Wájc Kálmán, többet nem mászkál mán? -Mikorka Kálmán, mikor kakál mán? Zna vegyétek egyétek ugy, hogy én mar...ha, meg maradunk meg mag ad, magunknak? Fiteljal, én egy FÉNYES -ÉGI SZEM PONT, AZAZ ITT A KEZEM, JAJA AZ TÉNLEG ROBOT KÉZ, ÉS BESZÉLJÉL A KÉZNEK, IROKÉZ? Fita valahol hogy a NŐ HÜLYE, JAJA TE VAGY A (POR) HÜVELYE? -FARKA?
                    Innennn... ha te vagy otthon?- ki?
...oááá...
...bagó? - Opinion: An 'East Asian NATO is forming... GETTO?'

Előzmény: repcsepista (1000)