repcsepista Creative Commons License 2024.05.01 0 0 1000

                                 UFOzzuummm...miEeee... csak a gyökér kitartson,de Mag Szem Jankó szeme szkrázik?
                     1.: 5/1. Május van, május van, Éljen Május elseje? -mindenki nagyon szerelmes $$$... a szemeseknek áll a világ, Virág Örzsit mot kérik, most kérik, most kérik? Ami van, hogy ezt egy robot telepük a hulló -hüllő kihült angyal LUK? -azok is kimustráltak, és őrdögjeik, na most az ALIENUK azok teljes ROM ROMBOLÓ MO MO MO ... ezt az hogy fegyvert hoztam nektek, és apa fia tesvér tesvér elleni, minden mid nem mindenki egymás ellen $$$...egge? Itt a tojásom, edd meg? -ne, a te tojásod előbb? -süsdmeg? Zitt az, hogy az embernek van csak LÁTÓ szeme, szikrája meg sziporkaja, kos? Zna az hogy be öltöztünk feketébe,ez az egész egy bio-robot telep, és ez az, hogy itt CSAK A PARANCS CSAL? Zez rögtön akik az én magyar -ok tesvéreim vagy-tok, hogy itt nincs olyan hogy ÖN GOINDOL LÁT, ÁT LÁT, A SZITÁJUKON? Fita, itt csak akik ENGED EL MÉSEK? -MESÉK? ADD MEG MAGAD, MAG AD? MAGOD? TE NEM VAGY HANEM ÉL BENNED A SZENT LEHELET ELEDELED ED EDD? S MI ADUNK NEKED -NEKTEK ENNI? Zna most, itt minden az ember -fiának értelmetlen, és be áll geczi husárURnak? Fita mi az hogy Isten? -ugy szerette e viláGOD, vissza hogy ITT A ROBOTAIK, NA MEG MOST BELE KEVEREDTEK (RED DE ÉBRED?) VALHALOGY AZ ÉG LAKOSAI O KOSOK? Az első, ugy 17 éhes körül, felmenek Bpestre, és a nyugatitól a 33 villamos végállomás, egy kis dombra fel mászok, és sirtam, Jewrusálom?- borzalom rom halmaz, ha a kis Juhusuk elájul Jewrusálom, fehjér fekette nyakatok le pisálom, fita az az Ő ŐK juhhuukt, juhusuk, és mit tudhat egy juhukk? Fita, itt most ugy a biónövény -mutácia, mint az állat tok mutácia,egy robot létesitmenüük, és azok a HÜLLŐ KIGYÓÓGYIK A MO MO MO... GÉPIES FAJZATAIK, azaz ezek ROBOT GÉPEZETEK,ÉS ITT AZ HOGY LE BUKÓK, A ROBOTOK NEM TUDNAK? -SEMMIT,ÉS NEM IS AKARNAK, ITT VAN AZ, HOGY RÖGTÖN AZ ELSŐ PINÁLÁT NYALÁS UTÁN, ELKEZDTEM DÖRGÖLNI A SZEMEM? ÉS KI AKAROM VÁJNI? VAJK? HOL VAGY?
                  2.: A tiz tusa UKusa? -ku$$$... TIZ SZARVA SZERVA, ÉS EGY kis szarvUK, ZNA ITT AZ HOGY HOGY HORDTÁK EGYMÁSRA A BAROMI NAGY KÖVEKET, (NINCSAK PONT ELLENKECCKE LAPOS FÖLD??? VIZIÓ VIZ SZINT) - ami most az hogy EGY HÁZ? Az eleve a robot botuk bótuk Ó ÉS U ÓSZLAGAIK? Fita a hal szagu halász vadás őseink,olyan közel a földhöz, hogy ne tudják kihuzni alólad, Jurta? Zitt az hogy mikor bejönnek az Ondóvári husárUkijAIjakik? Cak anni hogy szép tájainkból magUKnnak kertekeket, meg KURRIÁJAIKAT...FITA APÁTSÁGUKAT MEG AZÓTA IS KATONAI TÁMPONUK POSZTOKAT, LAKTANYÁIKAT S CIFFRA CUPLERÁJAIKÁT KÉJ LAKOOKAT, VADÁSZ KASTÉLYAIK,(VAD VÁRMEGYE HÁZAIK?) ÉS BIZON VADÁSZNAK AKIK HALLANAK, ÉS LÁTNANÁNAK, na rögzitva van, pl. -vak a botján? Zitt van Washington alma, ami most, itt az hogy MIÉRT KELL HOGY LEGYEN LAKÁSOD? -MEG MOST MINDEN MÓZZINATOD CSAK AZ Á -TOK = ÁLDÁS? -zitt amt ki emelnék, hogy az UJ VALLÁS LÁSS? ÉS HIT HOZÓK BOZZOK? (fita az oroosz gazár?- hodáik, nemcsak a csemőket hanem a kutykat is, előbb fejbe lőtték,minden amin luk?) Rőha itt ugy $$$... Le$$$... az, hogy itt? -fita lehuzzák a Mi is vagyunk? -Mi is ufok vagyunk! -ez lett a vesztük, mind a kettőnk veszte, hogy a HOLT világa, besütött az este? Zna a fiam, ezt én is itt is többzör lesirtam, a magyar gyerekeket, hogy hol a piros itt a piros a zsiros papirós? -a fiam,tegnap vagy tegnap előtt, kora gyerekkorunktul, hogy lehet pénz csinálni, ami most fita, SEHOGY, MERT NINCS! látod a Wall striciket? EZT NEM ÉRTEM! Fita,MOMUSA, EGY ORSZÁG, és MIUTÁN, itt amit akarnék,hogy AZ EMBEREG -GYERE KID, MOST EGYMÁSRA KELL LELEK, LEHELLEL LEHELL...LEK? 'LEKVÁR, VÁRJUK AZ URAT FOLYTON VÁRJUK, DE ENÉM A VÁR? Ez az. hogy csak az EBMER GYERE KID, VAGY DIK, KÉPES HOGY A SZEMÉT KINYITJA,fita, itt az hogy szemét, nekik, az mi vagyunk, a szeMÜK?- jaja ők látnak, (SZAGOLNAK, HITBE VAGY?) de ha lenne szemük, az Ur csodásan müködik, de UTJA rejtve van?
                   3.: Zna mindent mi mag ad, dal, kezzdődnek ha nem minden ami van, nem örök (NAPPAL?) lenne, amit szitén én csin-Álom csinga binga na meg te és ő ők mi ti csiNUK pala csinta teheNUK gyártmoneyja? -magyaragyaram kattog kat kat kat...katona TUNA hall vagyok? Fita, zitt uigy hogy 2021 -re Karácsont,vagy Szilveszter, hogy volt a FELSŐ CSUCCSA A KÉT HÁROM SZÖGNEK, AMI KÉT PIRAMIS,DE GULA IS, LÁDD A CSUCCSA CUPPA KIGYÓ GYULA? Na, most az a felső csuccsos Á szöge, ládd a két Á ami iá iá iá...te lehetsz szamár? -pöfőlője, lu dörgője bika csöke? Zitt az, hogy KINEK MINEK KELL FIZETNI ADÓT? Fita, egész mind ez ideig, akik alienek, azok rögtön lakást meg állást kapnak,ez a felesÉgem,és utálom, na azért jöttem ki? Fita, most mi történik, a MAGYAROK ORSZÁGUNKKAL,ami ugyanaz, ami 1000 -ben, banggg... Zna most, ime az hogy mégeggzer, és most ugy, hogy vissza mentem az álmomba, ami itt NEKÜKN NINCS OLYAN HOGY A VILÁGOD VÉGE, azaz amit itt ugy, hogy jöttök velem, és csössz? -legalább csöszögjél jell? Zna most ugy hogy jöttem vissza és a ROBOT TOKOMBA? -NA AZ A SZELLEM (LÉLEK?) HÁZA, ÉS MOST VEGYÜK UGY, HOGY AZ A HÁTIZSÁK, AMIT ÉN VELEM CIPELTETNEK, DE NEM ELÉG 1 MNT A LUNAK? Zna fita, most az amit a Fercsi bátyánk állandóan szajkózott, HOGY A GYÖKÉR KITARTSON SON SON XAXONUKIZSÁKUK? Zna, most ezt ugy, hogy a gyakorlátbank is, most is éjjel nappal kell a gazokat irtsam, és most az van, ha vannak, ezek a több méter mélyre le gyökerezŐ gazok, a közelben is a gyümölcsök .zödségek mérgezettek lettek? Tehát ez EGY KONKOYINUK KONKOIN MAGVUK? Zez az hogy állandóan irtani kell őket, vagy most...Ime a hellzet, most itt ahol a nap az égen, az mi tüllünk van,és mi MAGyarok, vagyunk minden fény fénye fényünk vagy fémük, és minden a mi mag -ad? Zna, érdekes, mert most EGY KÉZ, UGY HOGY LÁDD A TENYÉR? -MOST NINCS TÖBBET EGY FA SE, NA MEG CSAK KORHADT UGY A GYÖKERE, HOGY CSAK A RIKITÓ AZ A MÉREG ZÖLD, MIKOR A FIAMMAL EGY OLYAN MÉREG ZÖLD KERTBEN VALÁNK, KÖVETVE A FIAM, AKI A SARKAN KIGYÓGYIK A MO VALÓSÁG, ÉS MOST CSAK AZ A MÉREG ZÖLD GAZ? .NEKIK VAN CSAK IGAZUK?-TERC VAGY TORCS TORC DE MOST AZ IS AZ UTOLSÓ, NA A TENYÉR, MOST EZ EGY JOBB KÉZ TENYÉR HOGY ODA MUTAT VALA, ÉS ODA MUTATOTT, ÉS MIUTÁN, A FA IS $$$... GYÖKERE IS, CSA OLYAN, HOGY A HAMVA, A GAZ IS, KAPUT? FITA EZ VOLT AZ UTÓLSÓ TORCSA? HOL VAGY ISTEN, CSAK MUTYUUK FÖLDE?
                 Innennn... na itt vannak a robotok, a robotok nincsennek lebukók? - nélkül, ami monduk, most minek a rom rombol robotok? -na mor MO MO MO...MORA, NO MO MORA, NO NYOMOR?
...fita, a gyerek, ládd itt olyan, hogy te GONDOL LÁT ÁT, ÉS AZZAL,fita mit látnak a robotaik, és mi a jövő LUK UK, le$$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (999)